Clubul "babelor" FIV-oase 52

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Fetelor va rog sa nu radeti de mine, dar fata s-a oparit la p......a si nu stiu ce sa fac. Aseara am dat-o cu baneocin pudra. Cineva mi-a recomandat o crema - reviken.
Please help!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Micky vin data viitoare negresit am citit ca s-a aprobat dosarelul, cand incepi? sa fie cu noroc
Anaasta parca spuneai ca faci iaurtel in casa, nu? si ala e bun. Oua poti cumpara de undeva de la tara; branzica la fel. Stiu ca ai un regim aparte dar cred ca poti strecura si putina carne, ou si branza, putintel asa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Elenusa glumeam si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

rica imi pare rau, am intrebat si fetele la birou dar nu stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Adysor X3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

rica sa ma pici daca imi mai aduc aminte cu ce o dadeam pe mama cand a fost in spital. stiu ca la inceput a fost o pudra la care a avut alergie si pe urma un unguent ... poate baneocin ?!? mi s-a sters perioada aia din creier. de, neuronul meu are un sistem de protectie f puternic
Veve pap eu clatite pt tine vrei sa iti si aduc o portie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Rica, in regiunea aia nu stiu sigur ce o fi bun. Stiu alte chestii insa, poate te ajuta. Ar ajuta niste comprese mai reci ca din cauza caldurii excesive sa nu fie mai rau. Pe urma, cand eu m-am oparit pe picior cand eram mica, matusa mea mi-a pus cartof crud razuit si m-a ajutat.

Later edit - De Baneocin unguent stiam si eu ca e bun in cazuri din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Qiao te iubesc maxim. Papa o clatita pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Rica - nu sunt prea priceputa - reviken-ul este, de fapt, cutaden si este ff vascos (sa nu-i faca rana).
Eu nu i-as da.
As apela la o crema de galbenele si spalat cu ceai de musetel si galbenele.

Baneocin este ok - dar sper sa mai gasesti in farmacii.. caci de 3 luni nu se mai fabrica.
Poti lua baneocin unguent- cred ca-i ok.

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Ady in septembrie o sa fac fiv-ul, pana atunci mi-a dat sa iau siofor cate 1500/zi, sincer imi este cam frica de ele, mi-a zis sa incep cu cate 500/zi si sa cresc doza de la o saptamana la alta, am vazut ca tu ai luat, cum te-ai simtit de la ele.

O intrebare fetelor, pot face analizele de trombofilie daca iau siofor? sau le intrerup cu o zi inainte? o sa incep din seara asta sa le iau si vineri merg sa imi fac analizele.

Mergi la inceput