Hai Ned Dana!Bv Gabi Kimmy Aruba Tamys!(53)
Raspunsuri - Pagina 19
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali24 laura ,fleur cu toate ca risc sa mi se urce lumea in cap eu va recomand sa va luati lp sa il aveti acasa in caz ca trebuie sa plecati undeva.nu se va dezobisnuii de tzitzi daca ii dati asa ocazional dar cu siguranta va va fi mult mai usor.asa m am incapatanat si eu la primul si stiti ca v am povestit ca nu cred sa fi fost plecata undeva si sa nu fiu sunata sa vin inapoi.si asta a durat aproape 3 ani.ei atunci nu o mai vroia toata ziua dar cand sa adoarma sau noaptea trebuia sa fiu neaparat langa el. |
depinde cum ii inveti; primu l-am alaptat un an jumate si am fost peste tot, inclusiv la munca
copii sunt f adaptabili; era mult mai usor de adormit de mama /sot/varamea decat de mine
dupa ce incepe diversificarea e chiar simplu cu plecatul pt ca nu mai suge toata ziua au mese clare etc (cel putin de pe la 8 luni)
Citat: |
ramona vad ca o sfatuiesti pe laura sa nu il ia in brate daca plange.dar cum?????????al meu s a invatat in brate si daca e treaz si nu o bea pe tzitzi vrea plimbat in brate.daca nu sa te tii de urechi la ce tare plange.ma pun langa el in pat ii cant,il mai leagan,il mangai pe spate nimic urla pana se invineteste si atunci iti dai seama ca cedez.sotul vad ca de data asta e mai tare ca mine si imi spune sa il las ca va plange de cateva ori si pana la urma se va dezvata.dar mie frica cand il vad ca plange asa rau. |
i ati wrap sau sling;
asa il tii in brate dar ai si mainile libere sa faci altceva
ieri am iesit prima data cu ai afara in parc: bb in sling si frate su de mana. bb a dormit non stop.
Bumbitza spune:
Hello mamici si burtici!
Ada, ma bucur ca ati ajuns acasa si sunteti bine! Acomodare usoara!
Aruba, pentru sani angorjati sunt bune si foile de varza strivite, reci de la frigider aplicate pe sani. Poate s-a mai zis. Eu am tras vreo 4 luni la Ilinca cu sanii prea plini de lapte, la max 2 ore trebuia sa ma mulg, bebe nu reusea sa goleasca sanii. Mi s-a recomandat sa beau cat mai putine lichide atunci,ceea ce am si facut. Masaj cu podul palmei dinspre baza sanului catre mamelon, in special pe unde s-au format galme de lapte, dar banuiesc ca asta ai facut deja. Cel mai eficient pentru mine era sa o pun pe bebelina la san cu nasul/barba perpendicular pe galma aia de lapte, imediat ceda si se golea si nu mai puteam de bineeeee.
Dianami, multumesc Te admir ca reusesti sa ai grija de cele patru minuni si sa te ocupi si de casa, mai intri si pe aici ne mai dai si sfaturi...toata stima, nu stiu de unde ai atata forta
Ali, nu exista aparate cu ultrasunete, contra furnicilor? Zic si eu..asta mi-a venit in minte acum.
Cat despre alaptat, intr-adevar dupa ce incepeti diversificarea va fi mai usor...dar la somn cel putin, fetitamea cea mare simtea nevoia sa toncane si sa ma simta aproape macar un pic. F greu mi-a fost si mie sa plec incolo si incoace, dar nu-mi pare rau ca am alaptato 1 an si3 luni, sper si la bebe2 sa pot macar 1 an s-o alaptez.
Ma intorc la treburi, acum cat doarme nazdravana. Week-endplacut sa aveti!
mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 29+ cu piersicuta dulce foc
anaoi spune:
Eu stau in sectorul 2 si facem botezul la restaurantu "Casa Alsy" salon Hera pe 26 august. Restaurantul este de fapt un ballroom cu mai multe saloane. Poti intra pe net sa vezi informatii despre locatie.
Noi am stabilit botezul dupa ce am nascut, nu aveam nimic pregatit: restaurant, formatie sau DJ, fotagraf si cameraman etc.
Petru - Claudiu (8 iulie 2012)
maria0408 spune:
Aruba bine revenit acasa, nici eu la Ana nu am dormit mai deloc primele nopti de teama ca plange,ca sa ii verific respiratia etc. asa ca iti inteleg sentimentele . Sper ca la baiat sa fiu totusi mai relaxata desi am dubii ca o sa pot.
Porumbita eu am facut rezervare la Piccadilly, este intre Unirea si Piata Alba Iulia, a contat mult ca are terasa si ofera servicii integrate, nu mai alerg dupa aranjamente florale, decoratiuni muzica etc. in plus fiind central este usor accesibil tuturor invitatilor.
Fetelor daca vreti putina libertate de miscare lasati LM in bibe acasa cāt timp lipsiti este pacat daca aveti sa ii dati lp., mai ales cand sunt asa micuti , dupa 6 luni o sa aveti mai multe optiuni. Asa este si statul in brate si un anumit fel de a adormi sunt chestii cu care noi ii obisnuim pe bebelusi. A mea si acum la pranz nu adoarme daca nu ii canta cineva, nu conteaza ce anume sau cine, ci doar sunetul .
Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu
Laura32 spune:
Ali , nu stiu ce sa-ti zic de solar , eu nu prea il vad asa de safe mai ales ca alaptezi , chiar nu stiu , poate ne lumineaza Biribu
Nici eu nu percutez imediat cum scanceste bb dar nici nu-l pot lasa sa urle pana se invineteste , el de regula plange di doua motive .... foame sau dureri de burta ... restul sooomn la greu . Ieri mi-a stat mult treaz ,azi mi-a cam dormit cate 2 ore , 10 min tzatza si iar somn de voie , cred ac deja are o ora decand doarme . Doarme destul de mult in momentul in care nu il doare burtica . Asa dorm ei de mult ?!? Are doar 3 sapt
Pe seara o sa iesim si noi un pic in parc , sper sa nu fiu nevoita sa alaptez pe banca .
, fetele !!!!!!!!!!!!!!
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
ali24 spune:
fetelor mie imi ploua in gura.caut model de tort ptr botez si mi s a facut o poooofffftttttaaaa.
bumbita ar fi super sa fie ca deja nu mai le suporttttttt.stiu ca de soareci si gandaci este dar nu stiu daca e buna si ptr furnici.
laura si noi am dormit azi aproape toate ziua ca deja mi e si frica sa ma gandesc la noapte.poate are efect ceiul ce mi l ai dat de dimineata.
e clar ca totul tine de cum ii obisnuim.dar la mine usor cu teoria greu cu practica.si normal ca de la 6 luni incolo nu vor mai sta atata la tzitzi dar din moment el 6 luni s a obisnuit sa fii langa el la orice scancet,la orice nevoie a lui cu greu se va dezobisnuii de asta.chiar daca va papa si altceva el stie ca tu trebuie sa fii acolo.mie asa mi s a intamplat.oricum nu regret nimic cu toate ca imi era si greu ca nu puteam sa plec prea departe eram si bucuroasa cand il vedeam asa dupa mine.sper ca ma intelegeti
ali24 spune:
OAU ce pauza pe aici.pe unde umblati gagici?
eu mai vin cu o intrebare...oare la strand avem voie sa mergem?sa ne bagam in apa?ca am primit invitatie ptr mainedar nu stiu daca e ok sau nu sa merg
Daconst spune:
Salutare fetele,nu am nascut inca.
Aseara am fost in oras pina pe la 12 noaptea...a fost sarbatoarea oarasului si toata lumea era pe la terase si plin de formatii cu muzica de toate felurile.Am si dansat...ma gandeam ca poate,poate.Dar nimic.
Azi sunt de dimineata la curatenie,am reamenajat camara...ma bag la o baie fierbinte imediat si-mi fugarsc si sotul,cred.
M-am saturat ca ma umflu pe zi ce trece...vreau sa nasc o data.
Miha,La multi ani lui Cata pt ieri...ma gandeam ca nasc si eu de ziua lui,ca atunci era termenul...dar nu vrea caposul meu.
Porumbita fac si eu haz de necaz...daca tot nu nasc.
Gabriela,felicitari!
Ali,eu as zice ca nu are nimic solarul cu alaptatul.Eu am facut solar si gravida...si n-a fost problema.
Fleur,eu am vrut sa-ti spun de protectii la patut...dar nu stiam ca asa ai fost sfatuita.
Ada,Aruba,bine ati venit cu puiutii acasa!
Merg sa mam uit si la poze si intru apoiu iar.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
40+ sapt
Fleurdelise spune:
ali, dupa 5 sapt ai voie in apa mai jos de brau.
daconst, nu faci inducere daca bb se incapataneaza sa stea inside?
eu mi-am condus sotul la aeroport si de acum suntem singurei un timp. deocamdata e ok, am fost si la piata la intoarcere. bb in masina doarme non stop.
acum scriu la laptop cu el la san... si uite asa ne adaptam.
aruba, bine ati venit acasa.
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
ioana3110 spune:
Buna fetelor. Dupa cum ati vazut, Ada m-a parasit aici la Polizu :-). Plecarea lui Nectarel a fost un adevarat eveniment. Adevarul e ca e incredibil ce dragutz si mare s-a facut!
Ana mea este stabila, a recuperat greutatea pierduta de la nastere, papa bine si tolereaza lapticul meu din cate vad si astept cu nerabdare momentul in care o vor scoate de pe perfuzii sa ma mai linistesc si eu.
De luni ma externez si voi incepe naveta la spital la muls,cum a facut si Ada.
Va rog sa ne tineti pumnii in continuare sa ajungem si noi cu bine acasa impreuna cu Ana.
Va pup pe toate fara exceptie si felicitari tuturor celor care au nascut piersicutze intre timp. Imi cer scuze ca nu am apucat sa citesc decat pe sarite.
pentru toate fetele
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto