Hai Ned Dana!Bv Gabi Kimmy Aruba Tamys!(53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata!

Ada - bun venit acasa!

Mai dar ce flamanzei aveti voi acolo! Eu nu mai tin minte de la Bianca mai nimic din primele saptamani acasa, dar parca tot asa stiu ca alaptam muuult

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">38+ cu
AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Ada esti super tare , mi te si imaginez cu Nectarelul in brate , capie de somn , tu lucrezi si foarte mult , te felicit ca poti face fata . El papa mult ca sa se faca mare . Sa ne ti la curent cum evoluati , te-ai obisnuit cu el asa de mic ?

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Neata!

Eu nu mai tin minte de la Bianca mai nimic din primele saptamani acasa, dar parca tot asa stiu ca alaptam muuult

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">38+ cu
AMR 2 zile

Mihaela ,o sa-ti aduci aminte in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

fleur vine cu presiune laptele; poti sa il pui la san in pozitia cum l-ai pune in wrap, asa ca broscuta, ca sa bnu se mai inece
sau sa lasi sa curga "la liber" primele jeturi care au mai multa presiune

michelle eu am un caietel unde imi notam tot la primul baiat; si prin comparatie al doilea vad ca e mai rezonabil; noaptea suge la 2 ore (desi azi noapte de la 4 la 8 a supt din ora in ora) iar ziua mai lasa si cate 3 ore sa treaca... la primul nici poveste ziua sa doarma 3 ore....

ramonavlas poate desigur sa ii fie foame dupa o ora... de aia alaptatul se cheama la cerere plus ca pe caldurile astea le o fi si sete nu doar foame...

laura dupa 3 luni incep sa isi cam faca program... il mai schimba ei apoi dar deja o sa ai niste repere orare... care evident nu se respecta cand dau dintii...

ada ma bucur pt voi ca ati ajuns acasa... multa putere iti doresc ca pe tine e tot greul...

noi azi vom merge la turta nasicii mici; ne gandeam sa il luam si pe pitic dar... sunt 25 de copii plus vreo 30-35 de adulti,,,, si desi e la curte am decis ca e prea mic pt atata lume... si nici sa stau paznic langa el nu vreau, sa nu fie atins, luat etc... plus ca ne am gandit sa fie ok si pt cel mare sa ii dam si lui atentie... asa ca o sa stea cu mama acasa si sper sa vrea un pic de LM la biberon...

biribu tu cand incepi munca?

rocsy bun programul tau de birou,... eu tr sa vad dc pici vrea cat de cat sa aiba si el o ordine cu somul si masa...

dacons tot 2 in 1?

aruba dc bagi pompa din 2 in 2 ore o sa ai vesnic sanii pietroi pt ca faci hiperlactatie... plus ca o sa obs de la pompa se "pietrifica" mai repede ca de la gura lui bb (oricat ar suge cea mica)

dianami ai dus copii la tara? sa stii ca a functionat trucul cu leocoplastul de hartie la cezariana sarumana mult
de aseara am reinceput si cu hapathrombinul... dc trece minunea vin sa dau de baut (cafea/ceai/bere ce vrei tu )

ioana3110 cum e cea mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

'Neata, fetelor!
Raportez si eu o noapte de flamanzeala, suntem in plin puseu de 6 saptamani, dar cred ca m-am reglat deja, vad ca sanii sunt plini iarasi. Bine ca n-a plans, doar a stat la san.

Laura, eu o pun sa doarma ziua si pe burtica, mi-e usor sa o supraveghez si doarme bine asa. Iar cand e treaza sta cu capul sus si se uita in jurul ei. Pupam Andreiutul sa isi mentina programul si nu ceda ispitei laptelui praf, inca putin si va avea program de masa mai stabil, acum e si f cald si ei vor sa suga la orice disconfort.

Dannet, vit. D se da 2 pic/zi, direct in gurita, zilnic pana la 2 ani si apoi in lunile cu "R" pana la 7 ani. Te asteptam cu vesti bune dupa eco.

Bumbitza, iti tin pumnii sa fie totul bine.

Fleur, si noi ne inecam, da si pe gura si pe nas. Scoate putin lapte la inceput, cand vin jeturile alea cu presiune si apoi va fi ok. Eventual te mulgi in biberon si i-l dai mai tarziu, cand ii e sete, pt. ca lapte apos si subtire, de inceput.

Ada, bun venit acasa, acomodare usoara!

Nicoleta, bebe e deshidratat cand are fontanela concava (dar nu o idee ci mult, 1 cm) si ii persista pliul abdominal (il apuci de burtica in lateralul buricului si vezi ca pliul sta, pielea nu se intinde repede la loc).

Porumbita, ma bucur ca te-ai lipit . Avantajul leucoplastului de hartie e ca lasa pielea sa respire si nu patesti nimic dedesubt.
Daca trece si nesuferitul, ne vedem la o cafea cu bebeii.

Noi am dus copiii aseara, am fost si eu cu Irinuca, s-a comportat exemplar pana ne-am intors, dar dupa aceea si-a cerut drepturile. Acum doarme bustean, la ultimul alaptat a fost laptic din belsug, iar eu caut solutii de scapat de furnici, tocmai am gasit cateva intr-un colt. Nu sunt resturi de mancare prin casa, e prima oara cand gasesc furnici, mi-e teama sa nu aiba cuib pe sub parchet sau pe la plinte.
O sa profit ca nu umbla nimeni prin casa si pot pune niste capcane. Sper sa scap de ele.

Mergi la inceput

pt fetele din Bucuresti zice ti mi si mie pe unde va ganditi sa faceti botezul (ca locatie ma refer) ca sunt in pana completa de idei...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

pt fetele din Bucuresti zice ti mi si mie pe unde va ganditi sa faceti botezul (ca locatie ma refer) ca sunt in pana completa de idei...

Noi facem botezul in Berceni in spate la Piata Progresu , este un restaurant micut cu o capacitate de 50 persoane , va fi un botez micut cu cei mai apropiati noua .

Incearca sa te interesezi la Hanul Drumetului este ft frumos , acum depinde in ce cartier stai si in functie de nr de persoane . In Drumul Taberei sunt multe restaurante frumusele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ola ola
laura mersi de ceai de anason fenicul si chimin.am reusit si eu in sfarsit dupa o luna sa ajung la plafar sa imi iau.
ada bun venit acasa........in sfarsitttttttt!!!!!!!!!!!!ma bucur din inima ptr voi.

fleur si noi ne innecam asa si problema e ca el se enerveaza si apoi nu mai vrea sa suga.cauta disperat si cand io dau nu o mai vrea

laura ,fleur cu toate ca risc sa mi se urce lumea in cap eu va recomand sa va luati lp sa il aveti acasa in caz ca trebuie sa plecati undeva.nu se va dezobisnuii de tzitzi daca ii dati asa ocazional dar cu siguranta va va fi mult mai usor.asa m am incapatanat si eu la primul si stiti ca v am povestit ca nu cred sa fi fost plecata undeva si sa nu fiu sunata sa vin inapoi.si asta a durat aproape 3 ani.ei atunci nu o mai vroia toata ziua dar cand sa adoarma sau noaptea trebuia sa fiu neaparat langa el.
acum am fost si la nunta, si la coafor,si la plimbare si nu m a mai sunat nimeni.nu vreau sa va incurajez
le dati lp dar chiar odata la 2 3 zile daca bea o sticluta nu vad ce rau ar putea sa le faca.
aruba bun venit acasa

ramona vad ca o sfatuiesti pe laura sa nu il ia in brate daca plange.dar cum?????????al meu s a invatat in brate si daca e treaz si nu o bea pe tzitzi vrea plimbat in brate.daca nu sa te tii de urechi la ce tare plange.ma pun langa el in pat ii cant,il mai leagan,il mangai pe spate nimic urla pana se invineteste si atunci iti dai seama ca cedez.sotul vad ca de data asta e mai tare ca mine si imi spune sa il las ca va plange de cateva ori si pana la urma se va dezvata.dar mie frica cand il vad ca plange asa rau.

diana la mine e invazie de furnici.nu mai stiu ce sa fac sa scap de ele.deja sunt disperata ca gasesc si in pat.am tot dat cu spray si stateam afara cu bebe vreo 2 ore dar tot degeaba si mi e frica sa nu exagerez totusi cu sprayul si sa il afecteze pe bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

si daca scap cumva sa nu ma certati ptr ca am recomandat lp.va mai pun o intrebare ptr care risc sa dati cu rosii sau cu pietre dupa mine

oare pot sa fac solar???????as face macar de vreo 3 ori cat sa imi schimb albul asta de piele ce il am acum.nu am mai fost cred ca niciodata asa alba.ok stiu ca nu e voie in general sa facem solar si nu sunt adepta lui dar mai mergeam si inainte asa o data de 2 ori pe luna poate.credeti ca ar afecta cu ceva cezariana sau lapticul.daca da nu o sa mor daca voi mai sta asa alba.dar daca credeti ca de vreo 3 ori nu ar avea nimic parca m as duce

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura32

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

Noi facem botezul in Berceni in spate la Piata Progresu , este un restaurant micut cu o capacitate de 50 persoane , va fi un botez micut cu cei mai apropiati noua .

Incearca sa te interesezi la Hanul Drumetului este ft frumos , acum depinde in ce cartier stai si in functie de nr de persoane . In Drumul Taberei sunt multe restaurante frumusele .

corect

trebuia sa mentionez

vreau in sectorul 2 sau 3

Mergi la inceput