Hai Ned Dana!Bv Gabi Kimmy Aruba Tamys!(53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrrreea spune:

Eu am iesit cu bb a doua zi dupa ce am venit d la spital. Avea bb 9 zile. Fara nici o sluj ba . Am citit p net, explica un preot ca molifta de 40 d zile e "de cand lumea", restul slujbelor sunt inventate recent si nu toate bisericile lerecunosc.
Noapte linistit sa aveti si bbei somnorosi!

mami de Andrei-David
cezariana 35 saptamani, 2235 gr, nota 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ma uitam la ultimele piersicute din lista, si e avalansa de! Era si cazul sa se echilibreze balanta.

Ada, bine ati venit impreuna acasa!

Noi am avut o zi tare grea azi, a vrut papa tot timpul. Acum terminam de alaptat, il puneam in patut, peste 10 min plansete, voia iar. Pe la pranz am iesit singura sa-mi caut rochie pt botez, m-a sunat al meu barbat in cabina de proba sa vin inapoi ca plange tare. Tocmai ii daduse un bibe de 50 ml, cat reusisem eu sa ma mulg intre 2 supturi. In final acum vreo ora a adormit bine, sa vedem cat il tine.
Asa ca, meserie grea intr-adevar, acum le inteleg pe cele care cedeaza si ii trec pe lp. Eu mai am rezerve de rabdare, de energie nu prea, dar nu cedam.
Maine o sun pe consultanta in alaptat sa-mi mai zica si ea ce si cum cu puseele de crestere si pozitiile anti-inecat.
Michelle, merci pt link, o sa incercam si pozitia asta.

I-am pus azi si aparatoarea de patut ca nu se mai putea, isi sprijinea capusorul de gratiile de metal, mai scotea cate un piciorus sau o manutza printre. Asta dupa ce toata lumea de specialitate mi-a spus: nu se pune nimic in patut in afara de cearsaf. inca un mit spulberat...

Maria, nu am nici un chef de preparative de botez, am o stare, nu stiu cum sa zic, inca mai construim rutina proprie eu si bb si nu imi place risipa de energie, alergatura, galagia. Numai gandul la petrecere ma infioara, la slujba de la biserica ma gandesc cu drag si nu stiu de ce cred ca bebe va fi linistit, dar la partea de dupa ma gandesc cu groaza...

Laura, Eric presupun ca are colici, nu stiu, nu plange mult in sir ca nu il las, dar se screme si are grimase de durere uneori pana face kk, in rest plange de foame, e evident cand cauta tzitzi. Ii dau niste fiole Coccyntal, si probiotic, dar asta l-am rarit ca ii accelereaza tranzitul si la el nu e cazul.

In rest, numai de bine.

Va pup, pe maine.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Salutare mamici si burtici!

suntem bine si eu si bebe, de ieri acasa, oscilez intre agonie (am sanii pietroi si ma mulg din 2 in 2 ore) si extazul de a imi tine frumoasa piersicuta in brate.

Nasterea a fost usoara, recuperarea incepe sa devina si ea usoara, ma misc bine, potsa o manevrez fara pb.
in spital am avut emotii, 2 zile bebe a fost pe perfuzii pt ca avea o hipoglicemie mai pronuntata, bine ca a trecut. A avut un inceput de icter, au tinut-o 4 ore la lampa si a fost suficient.
Acasa e ft bine, ma ajuta si mama si sotul, dar eu tot nu prea dorm, max 3 ore pe noapte ca mi se pare in somn ca o aud plangand si vin sa verific si imi fuge somnul.

va pup pe toate si revin zilele viitoare si cu poze.

Dana: vad ca se tine bine leutul tau. Iti iti tim pumnii, pup!

39+ Ana Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Salutare mamici si burtici
Sunt foarte fresh , am dormit de la 10 pana la 2 ok , sper sa-si fi format programul asta , este a 4-a noapte asa , nu imi vine sa cred , chiar daca dupa amiaza este mai marait , prefer asa decat noaptea ... Doamne Ajuta !!! in continuare
Aruba , stai linistita ca acum ai rezerve de odihna , dar o sa "cazi" la un moment dat si sa vezi ce o sa dormi in reprizele bebelinei de somn . Mult succes acasa cu fetita
Fleur , si eu am momente cand asi renunta la alaptat , mama mama , ma simt legata si de maini si de picioare , depinde in totalitate de mine . Ma ia groaza la botez daca o sa fie o zi din aceea care sta numai cu tzatza in gura , o iau razna .
Uneori ma gandesc ca nu am laptele bun , dar daca ar fi asa nu mi-ar dormi cate 4 ore , ar plange , nu stiu cum sa procedez sa fim impacati amandoi . Nu pot sa fac nici o miscare , vreau sa ma duc si eu la o manichiura... ceva , ce fac cu el , ca intr-o ora maxim vrea de mancare . Da , ma consolez ca o sa se termine si perioada asta .... nu stiu cand ...dar eu sper
Am zis sa vb cu pediatra si sa-mi recomande un LP sa-l am in casa , poate asa mai pot si eu pleca o ora/ doua cand am treaba , are cine sa stea cu el , dar nu pot lasa acasa

Va las o cu frisca sau ceai cu chimen si anason ?!? Ce vreti voi este foarte bine
Somn usor in continuare !!!!

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Neatza!!!!
Dau ceai, cafea vad ca este!
Si noi am avut o noapte usoara. La 2.30 abia am reusit sa ii bag tzitzi im gura.

Laura, nu se poate sa ii fie foame dupa doar o ora. In timpul asta nu adoarme deloc? Ca si Riana daca nu doarme, mai plange. Nu pateste absolut nimik. Lasa-l sa planga, nu il lua in brate. Sa nu te superi pe mine insa iti spun din experienta. Cu Raisa, la primul scancet eram in brate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Laura, nu se poate sa ii fie foame dupa doar o ora. In timpul asta nu adoarme deloc? Ca si Riana daca nu doarme, mai plange. Nu pateste absolut nimik. Lasa-l sa planga, nu il lua in brate. Sa nu te superi pe mine insa iti spun din experienta. Cu Raisa, la primul scancet eram in brate!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 si Riana - 17.07.2012

Ba da Ramona, doarme dar din cauza durerilor de burtica adoarme instant cand il lasa durerea si automat ca se intrerupe si suptul , mai greu este dimineata atunci ii este lui rau pana iese cu primul scaun si seara pe la 7 mai avem un pic de concert . Daca nu ar fi durerile de burtica nu asi avea treaba cu el , ar manca si ar dormi . Nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

La noi functioneaza f bine Espumisan.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

La noi functioneaza f bine Espumisan.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 si Riana - 17.07.2012

Nu l-am incercat , o sa-l iau si pe asta , acum ii dau Sab Simplex si Protectis si uneori o pipeta de infacol mai am putin din el dar nu mi se pare sa fi facut vreun miracol .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Pt sani pietroi e f bun Garmastan, sa te ungi pe tot sanul,
decongestioneaza.pe verificate
Pt alaptat, rabdam cateva luni si gata, o sa fie bine
I. ieri a avut o repriza de dureri de burtic, s-a foit vreo 3 ore, m-a rontait de sani sunt varza, nu imi trece cu nimic, a supt intruna, apoi a dormit 6 h, pana la 4 am, apoi supt,apoi la 6 am si acum.
Azi i-am pus porecla flamanzila,
Nu ii dau nimic de colici , cred ca pastilele ne linistesc pe noi nu pe ei...

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Multumesc de cafea Niccostea. Oricum sunt capie, vorba Laurei. Am crezut ca acasa este mai usor. La spital ma omorau drumurile.,ei acum noaptea asta s-a trezit din doua in doua ore. Profa mi-a spus sa-i pastrez programul de la spital. Chiar nu am putut. El suge la san dar nu stiu cat si pe urma ii mai dau si completare cu lapte muls de la mine, dar nu aveam timp azi noapte sa ma mulg intre supturi. Acum mi se pare ca hornaie pe nas, cand suge. Cred ca o sa-i pun niste ser fiziologic. Dana, te asteptam.

Ada

Mergi la inceput