Hai Ned Dana!Bv Gabi Kimmy Aruba Tamys!(53)
Raspunsuri - Pagina 16
Laura32 spune:
Fleur , ma bucur ca ai rabdare , eu mai clachez uneori , este o meserie frumoasa dar grea
Botezul ma enerveaza si pe mine si eu am vrut ceva restrans dar sotul vrea ceva mai mare , mie oricum nu imi arde de nimic sunt capie
Eric are colici ? Am tot citit ca sta mult la tzatzi , al meu sta cand il doare burta si prin supt se calmeaza .
Si eu il tin cam 10/15 min pe zi pe burta ,nu ii place foarte tare
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
roxypuy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxi25 roxypuy, ma bucur ca sunteti bine! la cate saptamani ai facut cezariana? ai facut cumva si dexametazona? 36+ |
la 38 sapt si 6 zile am facut-o. n-am facut dexa. dl dr a zis k dupa 38 s e considerata sarc la termen si nu mai exista riscuri.
ma bucur k sunteti bine hai k mai aveti un pik, mai bine k va rezolva inainte de CO k sa nu aveti surprize.
pup!
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui MITITICA82 Buna fetelor cu greu mai reussesc sa intru si sa va citesc si cu bebitu mic si cea mare cam greut ce sa zic bebe e cumintel, papa si doarme, cam la 2-3 ore cere papa iar noapte uneori se trez si din 2 in 2 ore voi la cat timp dupa nastere ati iesit afara?ca eu am iesit la 3 zile si toata lumea m-a certat ca tb sa stau macar 8 zile... 39+ Denis Gabriel SI MARIA TEODORA 14.03.2009 AMR 7 ZILE |
la 4 zile ... si nu a comentat nimeni ... norocul lor , ca sunt irascibila la sfaturi date aiurea si comentarii care nu-si au rostul
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui maria0408 Fetelor fiindca tot vorbiti de vaccinuri, ce parere aveti despre stirea aceasta de acum 2 zile, de pe Antena 1, [http://a1.ro/lifestyle/health/vaccin-impotriva-tuberculozei-periculos-pentru-bebelusi.html][/url]. Mamicile cu bebelusi, voi ati avut probleme, reactii adverse? Eu nu prea mai stau linistita dupa ce am vazut declaratia ministrului sanatatii. Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu |
noi l-am facut , suntem ok.
ramonavlas spune:
Adarev, bun venit acasa! Cum e?
Si noi am iesit a patra zi afara, in curte, e adevarat si in a 7-a zi a fost preotul acasa sa ne citeasca si dup-aia am iesit " in lume".
Riana pe burta face nani, asa am pus-o de la inceput!
Laura32 spune:
Succes Ada ! Sa ne ti la curent cu vestile si sa ai nopti usoare
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
michelle1981 spune:
Felicitari Kimmy si Gabriela
Hai Ned, Dana!
Fleur, uite www.lalecheleague.org/faq/positioning.html" target="_blank">aici pozitia laid- back breastfeeding, or Biological Nurturing e recomandata in cazul tau, sa nu se mai inece bebe.
Freedelia - sanatate multa!
Fetele care au fratiori mai mari de piersicute, cum au reactionat cand a venit acasa bebe?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">38+ cu
AMR 3 zile
maria0408 spune:
BRAVO GABRIELA.BINE AI VENIT ILINCA MARIA
Ada bine a venit acasa eroul nostru. Cred ca sunteti foarte fericiti si emotionati. Sa va bucurati de micutul vostru fiindca meritati.
Michellle ce putin mai ai! Cum stai cu emotiile?
Fleur, Laura incercati sa va bucurati de pregatirile pentru botez chiar daca bebe va rapeste tot timpul, o iesire din rutina zilnica va face bine.
Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu
niccostea spune:
Bravo, Ada! Imi imaginez ce sentiment tre sa fie sa fiti in sfarsit acasa, dupa atata vreme in spital. Spor la crescut mari sa aveti de acum!
Fetelor, va multumesc pt raspunsuri. Cu ceaiul si eu stiam ca nu e necesar la BB-ii alaptati exclusiv, dar dr zice ca Stefan are buzele uscate (mie nu mi se pare) si sa nu se deshidrateze. In afara de asta, mi-a recomandat ceai de chimen, ca sa-i absoarba din gaze. Pana la urma aleg calea de mijloc, am re-inceput sa beau eu ceai de chimen (il oprisem ca imi facea prea mult lapte), iar lui o sa incep sa-i dau cum ziceati voi - lapte de la mine din cand in cand, dat de altcineva (macar sa mai pot iesi si eu, ca deocamdata ma ingrozeste ideea ca nu voi mai putea face nimic fara pitic dupa mine).
Azi am iesit putin mai mult decat zilele trecute din casa (cred ca undeva spre 1.5 - 2 ore), iar duminica planuim chiar o iesire in parc; sa vedem daca reusim Nu mai stiu in a cata zi dupa nastere am iesit prima data, dar stiu ca in a opta zi il asteptam pe preot afara, in curte
Incercam si noi sa ne urnim sa cautam restaurant pt botez, ca pana la sfarsitul sapt viitoare trebuie sa avem invitatiile gata , dar deocamdata ne stoarce piticul ca pe lamai pe amandoi si inca nu reusim sa ne obisnuim.