Hai Ned Dana!Bv Gabi Kimmy Aruba Tamys!(53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui MITITICA82
voi la cat timp dupa nastere ati iesit afara?ca eu am iesit la 3 zile si toata lumea m-a certat ca tb sa stau macar 8 zile...

39+ Denis Gabriel
SI MARIA TEODORA 14.03.2009
AMR 7 ZILE

Dc??
iesi cand te simti in stare..
eu am iesit din prima zi de cand am venit acasa ca tr sa ma duc la clinica sa imi fac injectia de clexane... da mergeam in reluare nu alta..
apoi la 5 zile am zis sa merg un pic in parc si am renuntat ca nu ma simteam ok

insa de luni (ziua 8 ) m-am simtit ok si in forma sa merg

daconst ti am zis ca imi place de tine? f tare chiar...

FELICITARI GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Felicitari, Gabriela! Refacere usoara si bebe sanatos si cuminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Felicitari Gabriela , sa-ti traiasca printesa !!!!

Mititica , eu personal am iesit din ziua a 8-a , tot asa povestea cu molifta , asta este ... am rabdat , bebe a iesit de a doua zi cum am venit de la maternitate , cate putin 15 min la inceput , apoi 30 si tot asa am crescut programul .... acum stam 2 ore , ca dupa aceea ne este deja foame

L-am pus si eu pe bb pe burta ca deja plangea de durere si acum dupa o serie de parturi , a adormit
Noaptea trecuta a fost de vis , am dormit neintoarsa de la 10 pana la 2 a fost superrrr , uitasem cum este sa dormi cateva ore legate

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria0408

Fetelor fiindca tot vorbiti de vaccinuri, ce parere aveti despre stirea aceasta de acum 2 zile, de pe Antena 1, [http://a1.ro/lifestyle/health/vaccin-impotriva-tuberculozei-periculos-pentru-bebelusi.html][/url]. Mamicile cu bebelusi, voi ati avut probleme, reactii adverse? Eu nu prea mai stau linistita dupa ce am vazut declaratia ministrului sanatatii.

Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu

Offf , am vazut si eu reportajul , nu stiu ce sa zic .... nu se poate oare cumpara unul mai bun , prefer sa dau bani , decat sa patim alte cele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Salutare burtici si proaspete mamici de piersicute!!!
Nu mai reuseam sa va ajung din urma la ce program am de 3 saptamani incoace.

In primul rand felicitari tuturor noilor mamici. Sa creasca mari si sanatosi puiutii vostri!
Curaj si recuperare usoara mamicilor care urmeaza! Mai e un pic si incepe o alta perioada din viata voastra.

Noi suntem bine, crestem mari, papam san si ne confruntam si noi cu probleme cu scaunul rar si gaze dureroase.
Nu mai stiu cine intreba, pentru scaun rar neonatologul mi-a recomandat sa ii dau probiotice (Protectis) - am vazut ca mai sunt mamici care il folosesc. Am inceput tratamentul de alaltaieri si parca e un pic mai bine.
Pentru colici mi-a recomandat Colief. Mi se pare cam complicata procedura de administrare si deocamdata am schimbat Bonisanul cu Gripe Water. Sa vedem cum merge...

Legat de vitamina D, mie mi-a fost recomandat sa ii dau cate o picatura de 3 ori pe zi. Mamici, voi cum le dati? Am citit ca doar o picatura de Vigantol pe zi?

In rest..program dezordonat de masa si somn..visez la ziua (sau mai bine zis noaptea) cand o sa avem un program mai fix.

Dana, ma intrebai de diagnosticele la inima. La ecocardiografia din prima zi de viata s-a vazut regurgitarea tricuspidiana gr2 (desi valva e normala) si persistenta canal arterial. Recomandare de repetat eco la 1 luna.

Tre sa imi fac timp sa pun si poze, acum fug sa prind cateva minute de somn pana nu se trezeste printesa.

Pupici la toata lumea, mamici, burtici si pitici.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutare!
Felicitari proaspetelor mamici, sa aveti parte de prunci sanatosi si norocosi!
Nastere usoara celor care urmeaza sa nasca!

Am fost si noi ieri la doctor, bebe e bine, are estimativ 2.800grame si s-ar putea sa vina mai devreme cu vreo 2 sapt si poate si cu ceza, ca nu prea mai e lichid. Monitorizam indeaproape si peste doua sapt facem ultimele analize, testul non-stres si hotaram cum voi naste. Eu sper totusi la naturala, o sa radeti dar mi-e frica de ceza :))

De miercuri am nazdravana cea mare acasa deci timpul meu va fi cu atat mai redus. Cate un fiecareia si ne auzim curand!

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 29+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Ramona si al meu bb a luat tot 200 gr , pediatra a zis sa ia intre 180 /200 gr pe sapt , pana acum am reusit
Carmina , eu ii scot mucisorii dupa ce ii pun ser fiziologic in nasuc cu pompita care tragi cu gura , cam de 2 ori pe sapt cand vad ca este deja ft infundat , asa ii pun doar ser in fiecare seara .
E bine ca o ai pediatra pe Ana Culcer
I-am facut si eu programare lui bb Andrei la Medlife pe 17 aug , sa vedem ce ne spune despre inimioara , sa de-a Dumnezeu sa fie bine
Alilumi , mai spune-ne ceva despre bb al tau ...
Ada , Aruba lipsiti de la apel
Dana poate nasti si tu pana la urma , vrei sa fii ultima ?!?
Balanta , ce fac bebelusii tai ? Este greu ?!?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dannett

Legat de vitamina D, mie mi-a fost recomandat sa ii dau cate o picatura de 3 ori pe zi. Mamici, voi cum le dati? Am citit ca doar o picatura de Vigantol pe zi?

In rest..program dezordonat de masa si somn..visez la ziua (sau mai bine zis noaptea) cand o sa avem un program mai fix.

37+

Eu ii dau 2 pic pe zi , asa mi s-a spus .
Visez ca si tine la o noapte intreaga de sooomn , dar cred ca in urmatorii 2 ani nu va exista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Felicitari Gabriela pt. bebelina, sa creasca mare si sanatoasa !!!!

Fetelor pe mine ma cam apuca disperarea ca nu am nici un simptom de nastere. Daca nu nasc pana luni, marti imi face cezariana. Am tot trebaluit prin casa si azi, am umblat prin oras m-am gandit ca daca am activitate poate ma iau si pe mine niste contractii ceva, si eu nimic . Ce sa mai zic ca toata ziua ma holbez si ma caut de stiu eu ce dop gelatinos, nici macar dinala nu am eliminat.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ola, ne prezentam si noi la raport.

Bravo Gabriela, sa iti traiasca printesa mica!

Carmina, ne bucuram de vesti si o pupam pe Mirunica! Pacat ca sunteti asa departe, ca sigur s-ar imprieteni cu Eric . Ea o focoasa, el un calm...

Roxypuy, si voi doua incepeti sa va adaptati una cu alta. Bine ca ai laptic, vezi ca la inceput cel galben este laptele de tranzitie, in cateva zile apare cel alb, usor albastrui la inceput apoi cu o tenta sidefie. Oricum ar fi, e f bun pt bb. De ce iti trebuie protectie la mameloane, ai incercat fara? Mie mi-a facut 2 ragade bb in primele zile, au trecut repede si de atunci nimic suparator la alaptat, cu exceptia primeleor secunde cand se mufeaza.

Eric e intr-un super-mega puseu de crestere, suge toata ziua. Noaptea 2 treziri la 4 ore, foarte ok. Dar de dimineata la 7 incepe programul "pap la tzitzi in continuu". Inca ma tin nervii... Am incercat cu suzeta dar nu merge, o scuipa.

Ieri am fost in vizita la nasii lui bb, of, tare-i greu cu astia mici in deplasare. Nasii au si ei un baietel de aproape 2 ani, un argint viu, s-a napustit la Eric care statea in scoica pe canapea si era sa-l rastoarne pe jos. Oricum de vizita nu m-am bucurat prea mult ca 90% din timp am stat cu el jos la subsol si l-am alaptat.Am discutat detalii despre botez, care drept sa va spun au inceput sa ma plictiseasca, vreau sa fie crestinat copilul atat, nu am chef sa le fac program artistic inviatilor, sa ma ocup de muzica etc. Daca era dupa mine invitam maximum 2 cupluri de prieteni buni+ nasii la o terasa draguta undeva si cu asta basta. Dar nu se poate... Desi va fi tot in cerc restrans botezul (cam 20-25 persoane) tot sunt multe de organizat...

De sambata voi fi singura cu bb, husbandless pt o luna... O sa radeti de mine, dar de abia astept sa nu ma bata nimeni la cap...

In alta ordine de idei, mancaciosul meu, pt. ca e lacom, se ineaca f des cu laptic cand papa, mai ales la inceput la primele inghitituri, si la sanul drept. E nasol, cateva secunde nu respira si trebuie sa-i dau peste spate zdravan. Are cineva vreun truc cum sa evitam asta. Eu tot i-am schimbat pozitia de alaptare, vad ca la pozitia alungiti in pat nu se intampla, dar evident nu putem sta mereu asa.

Am inceput si eu sa-l pun cateva minute pe zi pe burtica, incearca sa isi ridice capsorul. Vad ca unele din voi ii puneti sa doarma asa, aici tot ni se spune ca nu e safe. Nu stiu pe unde-i adevarul, dar cert e ca ei se simt bine asa.

Nico, persevereaza cu bibe, isi va aminti bb cum sa traga din tetina. Eventula cauta, cum spunea Biri tetine cu forma de sfarc. Al meu a acceptat bibe de la inceput (cu lapticul meu in el)desi la spital i s-a dat doar un pic de lp in prima noapte, cu canitza.

Hai, leutzul lui Dana!

Va pupicesc, rabdare noilor mamici si burticilor inca "neexplodate".

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput