Hai Ned Dana!Bv Gabi Kimmy Aruba Tamys!(53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Felicitari Kimmy !

Bine ai venit bebe Emma Iulia !

Hai Ned !
Hai Dana !
Hai Gabi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Buna fetelor! Iertare,iertare ca nu am mai intrat de cand am nascut. Pt inceput, Miruna va trimite un maaaaaaaaare pupic si multe imbratisari de multumire pt ca i-ati facut galerie la venirea pe lume!

Acum....totul e bine la noi, maimutica este leita taica-su, dar gura (pardon, personalitatea) este a mamei :)
Duminica am facut cunostinta cu Suzy - fara de care nu putem trai nici noi, nici vecinii. Cand ii e foame... O da naibii si pe suzy si pe orice.
Mirunica este o fomista, ar manca non stop, dar incerc sa o tin 2 ore chiar 2.1/2 ore. Cand e foarte cald ii dau sa suga la 2 ore, sa nu se deshidrateze.
Are niste bbite pe fata, cred ca de la caldura. O sterg cu ser fiziologic. Acum... Sa vedem.
Problema mea mare este: cum ii scot mucii? Dr pediatru (ana culcer) mi-a zis si arTat cu serfiziologic in nasuc, inchis gura, bb trage mucii din nas in gura si ori ii scuipa ori ii inghite (zice ca e ok daca ii inghite ca nu se duc in plamani) ei i-a reusit maxim cand mi-a aratat, i-a scuipat frumos pe gura. La mine.... Nu! Cred/sper ca-i inghite, ca duPa tratament respira mai binisor. Nu stiu ce saspun... O astept sa vina dinconcediu si mai merg odata la ea sa-mi mai arate.

Trebuie sa citesc din urma ca am vazut ca scriati ceva de criza genitala??? Savad ce inseamna asta.

Sa nu uit: felicitari tuturor proaspetelor mamici si scuze caam lipsit de la galerie! Va pup!
Curaj viitoarelor mamici!!!!!!

Mami de Ana Miruna - 15 iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Buna dragutelor. Eu vreau o cafea, pana la ora asta nu am baut-o caci am fost sa mai fac un set de analize, cerute de spital, inainte de operatie. Eu am baut o cafeluta mica, dimineata, toata sarcina, iar la Ana am consumat si cand alaptam, nu am observat vreo influenta.

Dupa analize am fost si noi la consultul preanstezic, parca nu imi vine sa cred ca se apropie asa de mult momentul.

Dana, hai la apel, altfel o sa credem ca a cedat leutul incapatanat si a venit la mami.

Ali sunt de acord cu Diana, merita din toate pdv sa iei cruciulitele din biserica. Noi le-am avut din argint, pt. fiecare invitat, iar la fiecare nasa a mai prins cate un ingeras roz, pt. ca era fetita. Acum probabil o sa fie bleu.

Andrrrea si noi vrem sa facem toate vaccinurile obligatorii, stau in dubii la Rotarix, Anei nu i l-am facut, in schimb i-am facut Prevenarul, din cele optionale.

Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Fetelor fiindca tot vorbiti de vaccinuri, ce parere aveti despre stirea aceasta de acum 2 zile, de pe Antena 1, [http://a1.ro/lifestyle/health/vaccin-impotriva-tuberculozei-periculos-pentru-bebelusi.html][/url]. Mamicile cu bebelusi, voi ati avut probleme, reactii adverse? Eu nu prea mai stau linistita dupa ce am vazut declaratia ministrului sanatatii.

Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Salut !

Ioana : ne pentru micuta ta, sa creasca mare si sanatoasa , va .

Delia : multa, multa sanatate tuturor

Carmen : eu la Sofia ii schimbasem laptele nan cu Lactana de la Topfer, din momentul in care am gasit laptele potrivit nu am mai avut probleme cu constipatia.

Ultimele 2 zile am fost cam agitate, pentru prima data am asezat-o pe burtica sa doarma ieri dupa-masa si a dormit tun vreo 3 ore. Astazi deja incerca singura sa ajunga pe burtam, reuseste aproape complet cu exceptia mainii pe care nu si-o poate trage de sub ea. Acum am o grija in plus, verificatul copilului mai des ca sa nu pateasca ceva in somn.
E o caldura innebunitoare, azi noapte s-a trezit pitica mai des, cred ca ii era si ei sete mititica ; stam in body si pantaloni scurti si ne topim in continuare , nu ar strica putina ploaie sa ne mai racorim putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

[purple]'Neata!

Porumbita, eu iau drojdie cruda (nu praf), ca o boaba de mazare, o inghit cu apa. Poti sa iei si pastile, una pe zi.
La operatie ai grija sa tii locul uscat si sa incerci sa tii marginile plagii lipite, le prinzi cu putin leucoplast.
Eu am avut 21, le-a scos pe toate odata desi la unul din ele nu se prinsese pielea. Am stat cu burta goala, la aer si am adunat pielea acolo (cu leucoplast de hartie ), s-a prins perfect in 2 zile.

merci de sfat

asa am sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

Buna fetelor cu greu mai reussesc sa intru si sa va citesc si cu bebitu mic si cea mare cam greut
ce sa zic bebe e cumintel, papa si doarme, cam la 2-3 ore cere papa iar noapte uneori se trez si din 2 in 2 ore
voi la cat timp dupa nastere ati iesit afara?ca eu am iesit la 3 zile si toata lumea m-a certat ca tb sa stau macar 8 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Buna fetelor!

Am intrat sa va anunt ca pitica noastra nu a ractionat la inducere si astazi a decis doc sa facem ceza ptr ca valorile la eco incepusera sa scada.

Asadar, avem o printesa, Ilinca Maria, de 3350 gr si 50 cm, apgar 10. Mi-au aratat-o dupa ce au scos-o, este o frumoasa.

Acum sunt la terapie, la 4 mi-o aduce sa o pun la piept.

Mami de printesa si www.pregnancy-duedate.com/tickers/9xlrjurzqtkpvwvr.png" target="_blank"> 40s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Ce bebelusi cuminti avem pe aici. Ne inscriem si noi. Noaptea, o trezesc eu la 4 ore sa ii dau tzitzi, ziua papa si face nani. Asa sa tot faci copii. Ca noi am tras muult cu fetita cea mare.
Cum iau ai vostri in greutate? Riana a luat 200 grame intr-o saptamana'

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 si Riana - 17.07.2012

si micutza mea cam la fel a luat - de luni pana azi avem 200 g extra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Maria,sunt aici...nu nasc inca.
Am fost azi la dr si cica nu am contractii desi colul e dilatat cam 3 cm si e moale.
Cica sa ma petrec in we si luni sa merg iar la control.Iar daca nu si nu,atunci ma trimit la inducere.
Sa vedem...orivcum deocamdata e asa cald si mi-e cam lene sa nasc.

La eco n-a mai crescut asa mult...avea 3,800 azi.Sper sa nu sara de 4kg doar.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

40+ sapt

Mergi la inceput