Hai Ned Dana!Bv Gabi Kimmy Aruba Tamys!(53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrrreea spune:

Buna, buna! Azi meu implineste 1 luna!

Cu ocazia asta am intrat pe picassa sa pun poze la zi de ssarbatoare si am vazut acolo o multime de poze cu bebei pe care nu apucasem sa le vad. Niste scumpi toti, sa le dea Doamne Doamne sanatate multa, sa creasca frumosi si cumintei!

Am fost si noi la consultatia de 1 luna azi si ce sa vezi? Am un mic urias , are 3,5 kg, deci cu aproape 1,3 kg mai mult ca la nastere. Il simteam eu mai greu si il vedeam ca a facut cute si ca ii raman urme de la pampers marimea 1, dar nu ma gandeam ca a crescut chiar asa. I-am spus dr ca doarme cam agitat, scanceste in somn, scoate tot felul de zgomote si mi-a dat sa-i dau calciu 5 zile, desi se dadea la aproape 2 luni. Sa vedem ce efecte va avea.

Mie mi se pare frumos programul cu ursitoare, la noi la Pitesti costa 300 lei+100 lei daca vrei sa si danseze. Rezonabil, cred eu. Ca tot veni vorba de marturii aveti idee de ceva ce ar merge combinat botez+nunta? Orice idee e bine venita:marturii, tort, etc, ca sunt in ceata rau, noroc ca mai sunt 2 luni.

aaa si sa vedeti de ce nu se satura copiluil meu la san. Eu credeam ca laptele meu nu e consistent, cand colo nu era suficient. El morfolea mititelul dar nu curgea destul. Intamplator mi-as venit ideea sa incerc sa "storc" dupa ceva timp in care supsese el si nu mai curgea nimic. Deci ma apuc iar de ceai de lactatie, sper sa mai dea rezultate.

Va fetele ca am scris cam mult, tin pumnii piersicutelor care sunt pe drum si mamicilor in devenire!

mami de Andrei-David
cezariana 35 saptamani, 2235 gr, nota 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Mamicile , voi scoateti noaptea aerul bebelusului ? Mie imi este cam somn si noaptea sar peste aceasta procedura

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Biri, las' ca-i bine cu nazdravanii crescuti pe drumuri, o sa-ti prinda bine mai tarziu, vorbesc din experienta .
La bube am dat o data pe zi cu baneocin pudra (bacitracina si neomicina), seara dupa baie pt ca mi-a fost teama sa nu se suprainfecteze. In rest sters cu apa f des, ca regurgiteaza lapte si pe gura si pe nas si pufuit cu apa termala.
Acum au cam disparut, mai are cateva in relief, dar nu mai au aspectul acela de acnee.
Eu am renuntat la lapte dulce si parca a fost mai bine. Probabil dispareau mai repede daca nu eram eu cu hormonii in copac .

Cum iti merge cu dieta? Pe mine m-au apucat nervii azi (ori hormonii aia de mai devreme ori imi vine menstruatia ) si m-am apucat de dieta. Un fel de Dukan mai permisiv pt. ca alaptez si trebuie sa facem laptic de calitate.

Ali, eu beau 2 cesti de cafea normala pe zi, fara sa aiba bebe nimic. Altfel as dormi pe mine.

Delia, sanatate multa tuturor, ce bine ar fi fost sa mai fie ai tai acolo...
Cand vin copiii mari in Romania?

Am uitat sa va spun ca dupa nastere o sa va cada parul, rau de tot . Puteti sa incepeti de acum sa luati un complex de B-uri sau niste drojdie de bere, macar sa creasca repede la loc.

Eu mi-am facut aseara o masca de par hranitoare si nu stiu ce s-a intamplat dar azi dimineata am descoperit ca am parul ondulat . Bucle f lejere, ce-i drept, pe care le aveam in tinerete, dar care au disparut cu desavarsire inca din prima sarcina. Da Doamne sa se mentina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Dana nici nu stiu de fapt dc e o forma de constipatie, ca atunci cand face, nu e tare... doar ca se cam screme si nu.... Stiam de milupa ca constipa. Fetelor, dc aveti ceva recomandari, pls...

Maria dc se doreste virarea banilor in cont, este nevoie si de un extras de cont ( cel putin mie mi-au cerut).

Roxy se stieeeeee !!! :)) bun venit acasa

Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrrreea spune:

Fetelor revin cu o intrebare: Ce parere aveti despre vccinurile optionale, cele care se platesc? O sa le faceti copiilor vostri? Am citit pe internet ca unele ar avea complicatii destul de grave, de-aia vreau sa stiu si parerea voastra.

Pentru constipatie mie mi s-a recomandat ceai de musetel pt bebe. Pe prospectul la bonnisan scrie ca e util si in diaree si in constipatie, dar eu momentan ii dau sab simplex...merg alternate?

si al meu a avut ceva bubite ca o iritatie pe obrajori, i-am dat cu galbenele...i-a trecut

mami de Andrei-David
cezariana 35 saptamani, 2235 gr, nota 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

buna seara fetelor.
Am intrat scurt cu vesti. Am laptic, colostru, si asta e singurul lucru care ma alina!
Si fetele pe care le-am cunoscut aici, incredibile luptatoare, in frunte cu Ada care este fantastica! Nu stiu cum reuseste dar o admir din plin. Eu de-abia acum mi-am imaginat mai clar prin ce a putut sa treaca.
Va pup ca fug la muls

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura32

Mamicile , voi scoateti noaptea aerul bebelusului ? Mie imi este cam somn si noaptea sar peste aceasta procedura

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

eu da, execut operatiunea si noaptea nu prea scoate micutza mare lucru, dar nu sar peste. parca tu ziceai k BB Andrei sughite la greu? si chitzibusha mea sughite inainte de fiecare masa si o apuca si dupa ce suge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana3110

buna seara fetelor.
Am intrat scurt cu vesti. Am laptic, colostru, si asta e singurul lucru care ma alina!
Si fetele pe care le-am cunoscut aici, incredibile luptatoare, in frunte cu Ada care este fantastica! Nu stiu cum reuseste dar o admir din plin. Eu de-abia acum mi-am imaginat mai clar prin ce a putut sa treaca.
Va pup ca fug la muls

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

te pup iubita! sa-ti traiasca piersicutza si sa va ajute DD sa mergeti acasa cat mai repede curaj si capul sus ca o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Ce bebelusi cuminti avem pe aici. Ne inscriem si noi. Noaptea, o trezesc eu la 4 ore sa ii dau tzitzi, ziua papa si face nani. Asa sa tot faci copii. Ca noi am tras muult cu fetita cea mare.
Cum iau ai vostri in greutate? Riana a luat 200 grame intr-o saptamana'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

doamne delia la voi cand vin se tin lant.insanatosire grabnica la toti si tinem pumnii sa nu se imbolnaveasca si bobolinu.

si al meu are bubite pe fata.ca stiti ca eu nu ma las la voi.cum are cineva ceva hop si noi.noi avem de 2 feluri-si ca niste cosuri si ca niste puncte de grasime cu galben inauntru

carmen nu stiu ce sa zic.si mie mi a spus dr ca milupa constipa si i am luat nan ha care e dublu ca pret si se pare ca tot asa ne chinuim cu burtica.facem cam odata pe zi si atunci ne chinuim cu o ora inainte de numa numa.

dar vad ca si eu ma constip intruna cu toate ca am inceput sa beau si lapte si mananc si fructe.

laura eu il las fara sa ragaie dar cand vad ca incepe sa se agite atunci il ridic

andreea la multe lunite si anisori lui andrei.sa creasca mare si sanatos

maria mersimie mi au cerut 160 euro ptr 15min.o sa incerc sa vad poate mai gasesc la alte firme.am fost chiar astazi la o firma de amenajari sa vina sa imi impodobeasca sala cu baloane cu heliu.
si ce fel de cruciulite luati?le dati la fiecare pers sau la familie?poate suna aiurea intrebarile mele dar chiar nu stiu

roxi ce bine ca ai mult laptic

Mergi la inceput