Meciul politic
Raspunsuri - Pagina 12
b.nica spune:
Opa!Iata cum l-am prins pe sotul din dotare ca se uita pe OTV!
Ma critica la greu din acest motiv dar acum l-am prins asupra faptului!
De ce se uita? Este Crinutu acum si mai devreme fuse Basescu!
Bravo lui!Sa se lamureasca!
b.nica spune:
Aoleu! Suntem prostiti si suntem luati de prosti la greu!
Chiar asa de prosti suntem ca sa ne lasam "facuti" de astia?
O sa ziceti ,care astia?
Astia care pretind ca ne rezolva interesele si in fapt le rezolva pe ale lor! Este suficient sa urmariti atent si fara partinire miscarile politice de acum incolo!
Cine poate demonstra concret ca nu am dreptate are toata stima mea!
eumada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Aoleu! Suntem prostiti si suntem luati de prosti la greu! Chiar asa de prosti suntem ca sa ne lasam "facuti" de astia? O sa ziceti ,care astia? Astia care pretind ca ne rezolva interesele si in fapt le rezolva pe ale lor! Este suficient sa urmariti atent si fara partinire miscarile politice de acum incolo! Cine poate demonstra concret ca nu am dreptate are toata stima mea! |
A ramas televizorul pe OTV?
b.nica spune:
Nu!
Dilema vine din aburul PPDD!Daca ma mai infurie mult USL si PDL pe cuvant ca voi vota cu DD!
Daca ma critica cineva il invit sa-mi spuna punctual de ce sa nu votez cu PPDD!
In situatia in care suntem batjocoriti de politicienii lu' peste nu vad de ce sa nu dam un raspuns pe masura!
eumada spune:
citat din mesajul lui b.nica Nu! Dilema vine din aburul PPDD!Daca ma mai infurie mult USL si PDL pe cuvant ca voi vota cu DD! Daca ma critica cineva il invit sa-mi spuna punctual de ce sa nu votez cu PPDD! In situatia in care suntem batjocoriti de politicienii lu' peste nu vad de ce sa nu dam un raspuns pe masura! |
Pentru ca e subosrdonat tot lui Basescu?Si ar fi exact ca in Rusia?
b.nica spune:
Eumada tu PNL-ista faci afirmatii d'astea?
Pai altii anti-basisti ziceau ca Base e dat cu americanii!Eu l-as da pe linia asta pt. ca tot vrea sa le dea canadienilor aurul de la Rosia Montana.D-aia nu tin cu el!
eumada spune:
Oho oho...Bnica,ziceam ca DD ar fi cu Basescu exact cum a fost Putin cu Medvedev.....
Doar asta..adica Base din umbra....DD in fata...si tare mi-e ca se aplica vorba lui Lapusneanu..
De aia e periculos DD.
b.nica spune:
Hai sa fim seriosi!
Base este ca Putin cu Medvedev asa cum este Base cu MRU!
Dar au probleme cu romanii ca sunt greu de cap si nu se prind!
Edit.DD este mai destept decat pare si incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult!
Categoric varianta DD imi ofera o garantie satisfacatoare!
eumada spune:
citat din mesajul lui b.nica Hai sa fim seriosi! Base este ca Putin cu Medvedev asa cum este Base cu MRU! Dar au probleme cu romanii ca sunt greu de cap si nu se prind! Edit.DD este mai destept decat pare si incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult! Categoric varianta DD imi ofera o garantie satisfacatoare! |
atunci clar Antonescu.....cum doamne iarta-ma sa-l aduci la putere pe ala?Pe DD?Ma lasi?
b.nica spune:
Eumada asculta aici ca stiu ce spun: DD este de n'spe ori mai destept decat Crin Antonescu!
Intre cei doi numai fraierii mai merg pe mana lui CA! Asta este terminat politic si si-a facut-o cu mana lui!