Meciul politic
Raspunsuri - Pagina 13
Deceneus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Eumada asculta aici ca stiu ce spun: DD este de n'spe ori mai destept decat Crin Antonescu! Intre cei doi numai fraierii mai merg pe mana lui CA! Asta este terminat politic si si-a facut-o cu mana lui! |
B Nica. Si Basescu este mai destept decat Crin, sau decat Geoana, dar se dovedeste ca un destept fara scrupule provoaca pagube mai mari decat un prost cu caracter.
DD face parte din categoria celor destepti fara scrupule.
eumada spune:
citat din mesajul lui b.nica Eumada asculta aici ca stiu ce spun: DD este de n'spe ori mai destept decat Crin Antonescu! Intre cei doi numai fraierii mai merg pe mana lui CA! Asta este terminat politic si si-a facut-o cu mana lui! |
Bnica,eu am fost acuzata de multe ori ca vorbesc urat(ceea ce nu e adevarat,dar daca as fi spu eu ce am bolduit din mesajul tau,eram zburata)..deoarece banuiesc ca ti-ai pierdut argumentele si ma jignesti pe fata,inchei orice discutie cu tine.
Edit: Acu` de ce nu vede Marius?
Un anume fapt nu presupune sa fiu jignita fara drept de apel...si aici iar stiu eu ce spun.
dyannna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Deceneus
B Nica. Si Basescu este mai destept decat Crin, sau decat Geoana, dar se dovedeste ca un destept fara scrupule provoaca pagube mai mari decat un prost cu caracter. DD face parte din categoria celor destepti fara scrupule. Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
eumada spune:
Lsa Diana,ca are caracter Basescu,are caracter Blejnar si seful lui de cabinet cu reteaua de fete,au treaba vamesii si ceilalati...da,frumoase caractere...ma lasi_Se zbat si urla ca le+au luat ciolanu`...
Ma lasi cu de astea?
Pai numai cat au dstrus pdl-istii sistemul de invatatmant incercand sa copieze,fara baza, stiluri din alte tari.....
Ma lasi...uite de asta ziceam ca inevitabil,asta nu e politica ci aruncat insulte ca ultim argument.Ceea ce denota lipsa de argumente....
Iar se discuta persoane....
dyannna spune:
Eumada eu nu vorbesc aici de caracterul lui Blejner,el este cercetat penal si eu sper sa plateasca ptr ce a facut si daca a facut ceva ilegal...m-ai auzit pe mine aparand persoanele suspecte de coruptie din vreun partid, nici n-as putea s-o fac ca n-am stat eu in spatele lor sa vad daca sunt sau nu vinovati.Despre Ponta si Crin pot sa vorbesc ptr ca m-au bombardat zilele astea cu fel de fel de porcarii fara fundament legal,ce-au spus dimineata au retractat seara si tot asa...de ce m-a inebunit ieri Ponta pe toate canalele de stiri cu cei 500 000 care vor fi eliminati de pe liste ca azi Dobre sa recunoasca ca acestia erau scosi deja...e prost sau manipulator,tu ce zici?
b.nica spune:
Da dyannna asa ca tine ar trebui sa gandeasca toti cetatenii cu buna-credinta si fara sa fie infectati cu microbism politic!
a_alinta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eumada
Bnica,eu am fost acuzata de multe ori ca vorbesc urat(ceea ce nu e adevarat,dar daca as fi spu eu ce am bolduit din mesajul tau,eram zburata)..deoarece banuiesc ca ti-ai pierdut argumentele si ma jignesti pe fata,inchei orice discutie cu tine. Mad Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." Edit: Acu` de ce nu vede Marius? Un anume fapt nu presupune sa fiu jignita fara drept de apel...si aici iar stiu eu ce spun. |
sincera sa fiu eu sunt deja foarte confuza si nu stiu de ce. oi fi turmentata si nu stiu?!
Deceneus spune:
citat din mesajul lui a_alinta sincera sa fiu eu sunt deja foarte confuza si nu stiu de ce. oi fi turmentata si nu stiu?! alina |
USL-ul vrea sa reduca numarul celor inscrisi in listele electorale permanente, si implicit pragul de validare al referendumului, iar PDL-ul prin dosarele de cercetare penala vrea sa demonstreze fraude la referendum prin vot multiplu si sa reduca astfel numarul voturilor.
Am scris la alt subiect ca Institutia CC este politizata si se vede clar acest lucru. Poate ca in urma acetei lupte, in care a fost implicata CC, se va depolitiza atat CC cat si DNA-ul la presiunea UE.