Gravidute cu tromobofilie -cap 21-

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonirro

Pup toate gravidutele, mamicile si clexaneii! Am intrat sa va spun ca astazi Brigit isi duce gemenasii acasa. Au crescut frumos amandoi si sunt niste scumpi.
Multa sanatate!

O veste extraordinara! Ma bucur nespus de mult. Felicitari invingatorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna dragelor, stii cumva daca d-na dr Avram si-a schimbat nr de telefon, ca tot sun la ea si are telefonul inchis... nu stiu cum sa iau legatura cu ea.

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Irilac, ai PM!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

Toni, cu gandul la Brigit am si intrat pe forum. Pupa bebelasii si da-ne detalii despre ei cand poti.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament postnatal: Fragmin 2500+5000/zi, Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000
mami de Marin Constantin nascut pe 24.05.2012, la ora 06:10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Buna fetele. Sapt trecuta la eco mi-a masurat si IR-urile care au iesit asa la 16 s.:
artera ombilicala:0.70
artera dreapta: 0.75
artera stanga: 0.57

Voi ce ziceti, sunt relevante la varsta asta a sarcinii? Dr mea a zis ca e cam mare dar n-a schimbat nimik din tratament. In schimb dr. Uscatescu mi-a marit imediat doza de clexane (de 2 ori pe sapt de 0,6). Sunt cam debusolata

17+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_55

Buna fetele. Sapt trecuta la eco mi-a masurat si IR-urile care au iesit asa la 16 s.:
artera ombilicala:0.70
artera dreapta: 0.75
artera stanga: 0.57

Voi ce ziceti, sunt relevante la varsta asta a sarcinii? Dr mea a zis ca e cam mare dar n-a schimbat nimik din tratament. In schimb dr. Uscatescu mi-a marit imediat doza de clexane (de 2 ori pe sapt de 0,6). Sunt cam debusolata

17+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

*la o gravida normala, Ir-urile sunt relevante abia dupa 18-20 de saptamani....insa la o gravida cu risc de trombofilie toata lumea sufla si in iaurt, asa si dr U. deci mergi pe mana ei.

31+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Am intrat iar scurt sa va zic ca am fost la controlul de 6 luni, Natalia e bine, are 7.200g, desi eu cred ca poate chiar mai mult, nu prea am incredere in cantarul lor, oricum a luat cel putin 600g si luna asta. Noi incepem cu zeama de pe morcov, adica zeama in care voi fierbe morcovul, apoi ii tot maresc consistenta, apoi la 4 zile introduc un aliment nou, patrunjel, telina, pastarnac, dovlcel etc. Am intrat sa va spun ca noi am amanat cu o zi macar diversificarea pt ca fiind pe drum la ora mesei principale si cerandu-mi papa i-am dat san, insa inca ma bate gandul sa mai aman diversificarea pana sambata sa fie si tati acasa la prima ei masa cu lingurita :-)

Va salut pe toate cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Paulici ce repede a trecut timpul de cand ai nascut!! Pupici micutei printese

Fetelor max cate pastile de No Spa 40mg sunt recomandate in sarcina?

Mergi la inceput

Da, a trecut tare repede

Sper din cate stiu 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Paulici multumesc pt raspunsMie mi-a recomandat dr U sa iau 1 la 6 ore preventiv dupa IA, chiar dc nu am dureri si mi se pare o doza maricica la o sarcina incipienta. La sarcina pierduta in ian 2011(obt prin FIV ) cand bb inregistra retard mi-a spus sa adaug 3 nospa la 8 ore, am intrebat-o atunci de ce mi-l da pt ca nu am dureri si mi-a raspuns "NOSPA IMBUNATATZESTE CIRCULATZIA UTERO PLECENTARA MACAR 80MG LA CULCARE ".
Dr U nefiind ginecolog mi-e frica sa iau doza asa mare de aceea intrebam aici dc mai stiti cazuri cu nospa asa mult mai ales de la inceput.

Mergi la inceput