Gravidute cu tromobofilie -cap 21-

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Ioana, eu am luat Aspenter fix din sapt 16 pana in sapt 27 de sarcina, concomitent cu clexane 0.6 si bebele meu este perfect sanatos! In sapt 27 am scos aspenter si am crescut clexane de la 0.6 la 0.8 fractionat in 2 doze, dar eu cred ca puteam merge doar pe 0.6 in continuare pana la final si era ok, dar atunci ne-a fost frica si mie, si dr. mele.
Sanatate burticilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Carpediem acum ti-am vazut baietelul Maine poimaine ne spui ca a facut primii pasi Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii

Ioana eu as merge pe mana hematologului nu a ginecologului. Dr U se duce la multe congrese, e la curent cu toate descoperirile in domeniu pe cand ginecologul tau nu. Am citit la FIV in Ungaria (pag3) ca dr PK si dr Avram nu prea mai sunt de acord cu aspenterul, ca s-a descoperit ca in unele cazuri face rau asociat cu clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Multumesc fetele de raspunsuri. Dupa multe framantari si ganduri asta e concluzia la care am ajuns si eu. Sa merg pe mana hematologului, desi dr. gineco nu e de acord. Am sa vad cum fac sa impac ambele parti

16+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Ioana si eu tot pe mana lui dr U. as merge sincer...
eu iau numai vitamine si tot ce e prescris de dr U, daca r fi fost dupa ginecologul meu cred ca abia luam acid folic... asa ca iti recomand din toana inima sa mergi pe mana lui dr U, e exceptionala! sufla si in iaurt si nu risca nik..mai bine mai multa vitamina decat lipsa!

30+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Dap, asa intentionez sa fac, dar nu stiu cum s-o scot la capat cu gineco.Clar nu pot sa-i spun ca nu vreau sa-i urmez sfatul pt ca nu a lasat loc de discutii. Pe de alta parte n-as vrea s-o schimb, e un medic f. atent de care sunt multumita in sfarsit, mai ales ca am mai schimbat cativa pana la ea.Mai m-am gandit la o solutie neortodoxa. Sa merg "pe burta", ca sa zic asa, adica cu tratam de la Fundeni, fara sa ii spun in speranta ca n-o sa dau de incurcaturi

16+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Ioana esti din Bucuresti? Dc da dr Rotaru e un dr f bun si familiarizat cu tratam pt trombofilie. Mai e dr Albu dar nu cel care face FIV-ri (nu mai stiu care e Dinu si care e Dragos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ioana, eu as merge pe mana dr. Uscatescu si nu i-as spune nimic ginecologului. E posibil ca eu sa fi pierdut ultima sarcina din cauza Aspenterului luat zilnic + Clexane. Si eu am citit pe site-uri americane ca daca faci Clexane, Aspenterul aduce prea multe riscuri fata de beneficii si in prezent s-a renuntat la Aspenter (cu conditia sa faci Clexane).
Sunt pacienta dr. Rotaru si sustin ce spune Sper, e un doctor foarte bun, profesionist si uman!
Dr. Albu care nu face fiv e Dinu Albu (e la Giulesti si Alcosan), dar nu ma pot pronunta daca e OK.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Pup toate gravidutele, mamicile si clexaneii! Am intrat sa va spun ca astazi Brigit isi duce gemenasii acasa. Au crescut frumos amandoi si sunt niste scumpi. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonirro

Pup toate gravidutele, mamicile si clexaneii! Am intrat sa va spun ca astazi Brigit isi duce gemenasii acasa. Au crescut frumos amandoi si sunt niste scumpi.
Multa sanatate!

Tonirro, super veste, ma bucur tare mult pt Brigit. Multa sanatate si tie si printesei tale

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
27+

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor de sfaturi. Ma ajuta mult sa-mi limpezesc gandurile si sa vad ce fac. MeAlex, sa inteleg ca esti pacienta dr. Rotaru? Iti trimit un pm

16+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput