Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
anangel_lexi spune:
Buna dimineata!
La multe lunite, Tudor si David Cristian!
In sfarsit a aparut soarele si pe la noi. Sper sa dureze vremea asta, ca s-o pot duce pe Maria la piscina, asa cum i-am promis.
Sunt bucuroasa ca ieri a venit mama la noi, sta 3 saptamani, timp in care ajutorul ei va fi foarte binevenit.
In rest nimic nou. Eu vara nu doorm, nu am soomn, zorii zilei ma prind pe Johanna-alaptand pentru ca vara nu dooorm.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
Alexa_G spune:
Buna dimineata!
Ne-am intors de la spital - control ortoped si avem gips 5 zile pentru corectarea calcaielor.
I-am facut si eu astazi hemograma lui Alexandru. I-am recoltat la Synevo in spital si nu a plans deloc iar asistenta a fost ffffff draguta cu el.
La multe lunite frumoase!
David Cristian
Tudor
Bella_sib spune:
buna dimineata si de la noi!!!
La multe lunite frumoase si sanatoase bulgarasilor: Tudor si David Cristian
Lexi m-a distrat melodia ta adaptata
Intrebare in branza de vaci facuta in casa eu am bagat o pastila de calciu lactic la 100 gr lapte oare nu e prea mult? Voi cum o faceti?
Alexa_G spune:
bella trebuie sa fac si eu astazi, dar voi face cu lamaie.
Reteta data de pediatra e 500ml + 4 capsule Calciu lactic.
Spor!
Bella_sib spune:
Alexa, merci sa-mi zici te rog cum iese ca daca nu e f acrisoara o sa o fac si eu cu lamaie
Bella_sib spune:
Venim de la masa, cu un adevarat succes: branza de vaci facuta in casa amestecata cu mar copt a papat tot bolul
Nicole1980 spune:
Buna mamici dragi,
Noi tocmai ce ne-am intors de la mama, unde am stat 1 saptamana. A fost foaaaarte bine, iar temperaturile noaptea nu au depasit 20-22 de grade in camera.....
Antonia de o saptamana a inceput sa se trezeasca noaptea de 2 ori la 1 si la 5... nus tiu de ce... Am citit acelasi lucru si la Uca.
Pana acum dormea de la 8-9 seara pana la 6-7 dimineata , fara sa se trezeasca, oare de ce s-a intamplat asta ???? Sper sa se dezobisnuiasca de trezirile de noapte..ca tare bine era inainte.
Legat de diversificare, va urmaresc pe voi si usor , usor inaintam si noi. Papam piure de legume (Telina, morcov, dovlecel) si din cand in cand mai sugem cate o fructa... Astazi a fost prima zi cand i-am dat mar pasat..
Nu prea este incantata de mancare, tot lapticul e preferatul ei...
Nicole1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bella_sib Venim de la masa, cu un adevarat succes: branza de vaci facuta in casa amestecata cu mar copt a papat tot bolul Mamica fericita de bubulina Alexandra (05.01.2012) |
Felicitari Bella!!!!
cicineata spune:
La multe lunite frumoase Tudor si puiului meu David!
Adriana (Sara) mie mi se paseaza mai bine carnita de tara cand e foarte rece, cel putin asa a fost in cazul pieptului, azi incerc si cu copanel.
Zicea cineva de aparat de facut iaurt de casa, aveti, si daca da de la ce firma?
ane-maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aerlilian Fete dragi, a fost a patra noapte cu o singura trezire pentru masa, la ora 03. Mi se pare perfect, sper sa tina! Mamica lui Tudor http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community |
Ileana si la noi la fel , tot la 03.00 dimineata si singura trezire pana la 8.30-9.00.
Fetelor eu sunt la tara la strabunica mea, am inceput si noi diversificearea cu mar copt, suc de mere, suc de piersica si piersica pasata bine, morcov fiert si pasat. Eu nu am inca o schema de diversifoicare, insa ma documentez si ii dau fructe si legume adecvate varstei ei.Dimineata ii dau fruct pasat si seara leguma pasata sper sa fac cum trebuie, pana acum nu am avut nicio reactie urata din partea ei, nu a refuzat ce i-am dat si a adat semne ca ii place .
Postez aici un link cu fructe si legume pt bebe: http://old.csid.ro/index.php?id=10&tx_ttnews%5Btt_news%5D=1932&tx_ttnews%5BbackPid%5D=&no_cache=1
Asta nu e singura sursa de unde m-am documentat , mai citesc si ce postati voi si mdin multe alte surse si aleg ce consider ca e bine .
Abia astept sa ne revedem la o bebeluseala in parc .
La muli ani sarbatoritilor de azi si saptamana aceasta !!!!
Va pupam si sanatate multa la toata lumea!