Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (28)
Raspunsuri - Pagina 5
lalitzuza spune:
izish83- multumesc ptr raspuns...si noi tot cu lingurita
felicitari fetelor (de fapt bebeilor )ptr somnul bun din serile trecute
Intrebare ptr ceva care alapteaza exclusiv si au inceput diversificarea, dupa cate zile papa bine pireutul , adica inghite asa ca lumea...noi suntem inca la bagat si scos si iar bagat in gurita pireutul ,,,
Fetelor sa ne laudam si noi ... ieri am primit cel mai frumos cadou ptr cele 6 luni ale lui Andrei. Ne-au iesit dintisorii aseara am simtit primele aschiute de dintisori in gingia lui ...
Va pup si o duminica linistita si racoroasa
anahadasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Lady, bine ca aveti doar 2 treziri pe noapte, eu le-am pierdut sirul... Si chiar am sperat si am crezut ca va fi mai bine decat la Maria. de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012) Din ce in ce mai mare Creste si mezina Perlute de domnisoara |
Inseamna ca ma numar printre fericite cu somn toata noaptea! Ziua sunt f activi, dorm de trei ori dar putin, doar somnul de pranz se intinde la 2, 3 ore, in rest franturi. Insa noaptea e taaare bine. Sper sa renunte si ceilalti micuti la mesele de noapte si sa va puteti odihni cum trebuie!
My_Lady0091 spune:
ce liniste...
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
UcaBooboo spune:
Cu somnul si la noi se intampla ceva ciudat. David doarme mai prost si mai agitat decat dormea atunci cand avea 4, 5 luni. Se trezeste de minim 2 ori/noapte si fara suzeta nu adoarme. De mancat manaca pe la 5,6 si apoi se mai trezeste pe la 7.30, dar adoarme la loc pana pe la 9. Cam asta e trezirea finala.
Pana acum ceva vreme dormea de la 10 la 6 cand manca si de la 6.30 la 9.....pffff, sper sa nu faca un obicei din trezirile astea dese. Eu tind sa pun asta pe seama dintilor.....vad ca si bebeii vostrii se mai trezesc, mai putin gemeneii...norocoasa mamaica...dar si cu 4, asta iti mai trebuia. Pupici
My_Lady0091 spune:
http://atasatlasanulmamei.blogspot.ro/2009/07/de-ce-unii-bebelusi-refuza-sanul.html
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
anca_cls spune:
Spun si eu cu intarziere "La multi ani" pentru Ileana si "La multe lunitze frumoase " bulgarasilor sarbatoriti zilele astea! V-am citit dar nu am reusit sa scriu. Am fost plecati de joi la socri la o intrunire de familie, mare tambalau, azi ne-am intors! Eva si-a cam dereglat somnicul acolo ca a fost tot galagie pana noaptea tarziu...
De maine vreau si eu sa incerc sa ii dau supitza cu linguritza.
Am cautat-o joi pe pediatra dar nu am reusit sa intram ca era foarte multa lume. Vroiam si io sa o mai intreb una-alta...si de transpiratia mainilor si picioarelor si de diversificare. O mai caut sapt asta, dar e mai dificil ca e de dupa masa si noi dormim cand are ea program...
Va pup!
A, vroiam sa spun Lady ca iar n-am aparut in mesajul tau...Si ai mai scris o data unul din asta si nici acolo nu eram...Stiu ca eu nu prea va ajut pe aci' ca nu am experientza...
tebligia spune:
citat din mesajul lui UcaBooboo Cu somnul si la noi se intampla ceva ciudat. David doarme mai prost si mai agitat decat dormea atunci cand avea 4, 5 luni. Se trezeste de minim 2 ori/noapte si fara suzeta nu adoarme. De mancat manaca pe la 5,6 si apoi se mai trezeste pe la 7.30, dar adoarme la loc pana pe la 9. Cam asta e trezirea finala. Pana acum ceva vreme dormea de la 10 la 6 cand manca si de la 6.30 la 9.....pffff, sper sa nu faca un obicei din trezirile astea dese. Eu tind sa pun asta pe seama dintilor.....vad ca si bebeii vostrii se mai trezesc, mai putin gemeneii...norocoasa mamaica...dar si cu 4, asta iti mai trebuia. Pupici Mamica fericita a lui David ( 19.12.2011) |
UCA si Andrei doarme toata noaptea de la 21-05 papa si se mai trezeste la 7.30-8...dar azi a dormit 4 ore la pranz cred k l-a obosit agitatia din ikea
Alexa_G spune:
Buna seara mamici!
Multumim pentru urari!
La multe lunite frumoase la toti sarbatoritii de saptamana aceasta
La multi ani si multa sanantate Ileana!
Ne-am intors de la munte! am fost plecati la Ceahlau (Neamt), Alexandru a facut cunostinta cu strabunicii cu matusi si unchi si verisori.
Pe drum s-a comportat exemplar - adica a dormit si la dus si intoarcere
De asemenea ne laudam cu nopti cu temperaturi de 12 - 15 grade, asa ca pe langa patura am avut nevoie si de plapuma!
Cu toate ca am fost mai mereu pe drumuri si in vizite am reusit sa-i pastrez programul de mese si i-am mai introdus si cirese si visine in meniu. Per ansamblu s-a comportat bine cu exceptia zilelor in care era foarte obosit si nu ma intelegeam deloc cu el pana nu il adormeam.
Si pentru ca astazi facem 5 luni raportam 7750 g (+ 600g 4l-5l)
Cu somnul avem zile in care ne chinuim cu reprize scurte de 30 -40 minute dar si zile in care doarme 2 - 3 ore. Cu diversificare trecem la etapa de branzica sa vedem cum o sa o accepte.
Am aflat recent de la nasa mea ca ceapa in piureul de legume ar produce balonari.
La fructe am introdus banana inca de la inceput. Citricile vreau sa le aman cat mai mult, iar afine am luat de la munte si le-am congelat si le voi incerca undeva dupa 8 luni.
Multa sanatate bulgarasilor bolnaviori!
Frumoasa intalnire am vazut pozele pe FB!
lalitzuza cam dupa 3- 4 zile a inceput sa inghita cat de cat
O noapte linistita!
catiushor spune:
Lady ai postat linkul ista si mi-am adus aminte de primele saptamani de alaptat brrrr!!! citeam si pe atunci tot felul de articole si mi se parea ca nu o mai scot la capat cu ragade, sani durerosi, atasare incorecta...
uite ca au trecut si astea si vreau sa va spun ca asta micu m-a terminat cu tzizti tzizti toata ziua. Noaptea sta numai mufat. Ziua, la 15-20 min sa stea macar un minutel sa pape. Cand ii e foame ma apuca de urechi si incepe sa-mi roada nasul, obrajii, barbia. E tare amuzant insa are niste dinti ascutiti...