Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi
Eu vara nu doorm, nu am soomn, zorii zilei ma prind pe Johanna-alaptand pentru ca vara nu dooorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

La multi ani puiutzilor nascuti azi David Cristian si Tudor sa cresteti mari si sanatosi
cicineata- eu fac iaurt in casa . De la Selgros am luat aparatul.Costa 60 lei si faci iaurt dintr-un 1 kg de lapte si in 4-6 ore ai iaurt facut de tine poti sa il ti in frigider 7 zile .Yaourtiere cred ca de la Team international -cred ca e frantuzeasca firma. nu imi spune nimic numele dar eu sunt incantat de el .
si branzica tot in casa o fac. cateva pic de lamaie in lapte .. eu deja ii dau Calciu si am zis sa nu il incarc prea mult daca as face cu calciu lactic..
ies ... si revin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Astazi am bagat un piure de piersica cu mar, dar a luat doar 5 lingurite. Habar nu am daca e bine sau nu, pentru o prima data...Dar m-am suparat putin pentru ca nu a mai vrut legumele. Habar nu am ce s-a intamplat, i-am pus ardei rosu mai mult, dar acela e foarte dulce, nu avea ce sa nu-i placa. Poate nu i-a fost foarte foame, dar laptele l-a luat pe tot. Habar nu am ce sa zic, mai incerc o data mai tarziu si daca nu-l vrea, il arunc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns UcaBooboo spune:

Aerlilian, nu te stresa....nu e vina ardeiului, pur si simplu azi nu are chef de legume. Asa sunt astia mici, aceeasi mancare azi o manaca maine nu. david de cateva zile nu mai vrea carnita de pui sau vita. Acelasi piure de legume dar cu galbenus il papa imediat! Pana acum nu avea probleme cu carnita. Uite si tu....ce sa ii fac! Vreau sa incerc de curcan...ca poate daia o vrea...eu stiu?! Azi mi-a dat cu mana peste castronl cu mancare si am umplut toata casa de piure..oricum nu prea era incanat de el...dupa masa a bagat un biberon de lapte si somn. Restul meselor le mananca foarte bine...am introdus si noi de saptaman trecuta iaurtul si ii place la nebunie, cu o cupa de cereale in el....yummy! Va pupam si pofta mare papaciosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

cu lapte din comert?

ies si revin

Citat:
citat din mesajul lui lalitzuza

La multi ani puiutzilor nascuti azi David Cristian si Tudor sa cresteti mari si sanatosi
cicineata- eu fac iaurt in casa . De la Selgros am luat aparatul.Costa 60 lei si faci iaurt dintr-un 1 kg de lapte si in 4-6 ore ai iaurt facut de tine poti sa il ti in frigider 7 zile .Yaourtiere cred ca de la Team international -cred ca e frantuzeasca firma. nu imi spune nimic numele dar eu sunt incantat de el .
si branzica tot in casa o fac. cateva pic de lamaie in lapte .. eu deja ii dau Calciu si am zis sa nu il incarc prea mult daca as face cu calciu lactic..
ies ... si revin ...

mamica fericita a lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Nici noi nu am avut pofta de legume azi :5-6 lingurite...si acelea cu forta....
dar titi a baut bine,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

Bella felicitari pentru succes! Am amanat pentru maine branzica.
Alex a papat azi la masa de legume morcov, pastarnac, dovlecel Zucchini si sfecla rosie. A fost un real succes. Sfecla rosie a mai balansat din dulceata morcovului banuiesc ca de asta i-a placut.
Ane felicitari pentru inceperea diversificarii, dar ia-o mai usurel nu si legume si fructe noi in aceeasi zi. In contul comun a fost postat mai demult un pdf din care poti sa gasesti niste reguli generale (ceva de genu: Diversificarea alimentatiei - Retete pentru bebelusi). Daca nu il gasesti da-mi pm si il trimit pe mail.
Ileana 5 lingurite pentru prima masa de fruct eu zic ca e bine. Cat despre legume, cum zicea si Uca, n-a mai avut chef baiatu, doar are o personalitate puternica nu?

Uitasem sa va zic ca am gasit o leguma care pentru moment nu o tolereaza: telina. A facut o usoara alergie asa ca am renuntat pentru moment la ea.

O dupa amiaza frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

eu nu stiu ce sa fac - de cateva zile copila refuza complet sanul noaptea ce-o mai pacalesc cu el, dar in timpul zilei nici nu vrea sa auda. in stilul asta, si putinul lapte care a mai ramas o sa dispara.. oare e felul ei de a-mi spune ca vrea sa fie intarcata?

pe de alta parte, nici nu cred ca are sens sa ma mai chinui cu mulsul, din moment ce saptamana viitoare ma intorc la birou... da ma apuca nostalgia, o sa-mi lipseasca momentele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Lady... cum apari tu si ne strigi catalogul
Lexi.. Frumoasa melodia, iar adaptarea e pe masura
Anahadasa.. Chiar vroiam sa intreb daca ati fost plecati cu totii, dar am vazut ca da, a fost cu toata familia in concediu.. Doar daca ma gandesc la cate bagaje a trebuit sa faci mi se pare ca esti super-mama. Nu mai zic de restul.
Si noi avem acelasi program de somn cu gemenasii.. Reprize de 30 min la fiecare 2 1/2-3h, iar la pranz minim 2 h. Noaptea somn de la 22 la 6.30. De cand are programul asta sunt f odihnita si eu.
Ileana.. Poate ar trebui sa faci piureul mai moale
Alina... Suna bine reteta ta. Mi-amintesc de reteta ta de gogosi care a facut furori pe forum
Bulinuta...odihna placuta la munte!
Ursulet... Off ce putin mai ai pana incepi munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Am ajuns si noi ieri acasa, mi s-a parut foarte obositoare deplasarea desi nu am facut nimic, mi-e groaza ca in august vreau sa merg la ai mei si vreau sa stau la sat nu la bloc si in septembrie intr-un mic concediu, asa ca in fiecare luna o sa am de impachetat/despachetat.

Am ramas singura care nu am inceput diversificarea? Mi-a fost foarte greu sa-i dau lapte praf de doua ori, d-apoi mancare
Cu laptele praf m-am chinuit de cateva ori si am zis ca e mai usor sa ma mulg mai mult decat sa-l fortez sa manance ca efectiv nu vrea, poate dupa ce ii dau si mancare accepta mai usor. Trebuie sa-mi cumpar ustensile pentru mancare saptamana asta, sambata imi trimite mama legumele si apoi incep.

Voi fierbeti legumele in apa imbuteliata sau in apa de la robinet?
Ce ceai dati copiilor? Vladut e foarte agitat noapte si ii mai dau din cand in cand apa, dar ma gandeam sa incerc si cu ceai si nu i-am dat niciodata pana acum.

Fetele din Tm ne vedem saptamana asta? Eu miercuri am zi de vaccin in rest pot oricand, maine zic astia ca ploua pe seara, ramane pe joi?

Mergi la inceput