Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (28)
Raspunsuri - Pagina 16
lalitzuza spune:
Alexa-cat fier ii dai lui Alex?luam si noi dar ne cam chinuim cu administrareamie imi place gustul dar lui...
revin ca ma cheama datoria
georgia_c spune:
hello girls
cam greu pe aici caci pisco a mea nu doarme mai deloc
despre noi ce sa va zic,am plecat mai zilele trecute la cumparat de babetele si am schimbat canapelele in sufragerie...nu ca era necesar dar nah reducerile astea
am si io nelamurilile diversificarii:
-cat mananca piticutii vostri ca gramaj ,orientativ
-la cat timp dupa legume ai introdus fructele?
-ati introdus fructele dupa carnita/ou? intai suc si apoi pulpa?
mar_ysa_28 spune:
ATENTIE....CINE ADMINISTREAZA FIER LA BEBELUSI DACA LE DAI SI CEAI (de orice fel) NU SE ABSOARBE FIERUL
La un search scurt am gasit asta:
Impiedica absorbtia fierului in organism!
Se considera ca ceaiul impiedica absorbtia fierului in organism. Acest lucru se datoreaza polifenolilor din ceai care se intersecteaza cu fierul in intestinele bebelusilor transformandu-se intr-o bariera pentru fier.
Fierul este esential pentru buna dezvoltare a bebelusilor. Corpul il foloseste pentru a crea hemoglobina, care conduce oxigenul catre celulele din organism, formand globule rosii. O deficienta de fier in organism echivaleaza cu anemia la bebelusi, dar si cu modificari cerebrale care s-ar putea manifesta prin probleme si deficiente de invatare.
Eu stiu asta de la Leyre cand socrela il tot batea la cap pe al meu ca de ce nu ii dau ceai si dr mi-a explicat asta si am scapat dar importante sa isi faca efectul...pupici!
sara_ spune:
La multe lunite pt gemenasii Matei si Natalia, Azra, Alexa si Andreas!!!
Multumesc pt reteta Alexa si Ligia
Denisa te invidiez
Ileana cum se numeste fotograful? Abia astept pozele
Suzi off dificila problema cu vaccinul... Medicii ce te-au sfatuit?
lalitzuza spune:
mar_ysa_28-interesanta postarea ta, este bine de stiut.Andrei nu bea decat apa acum, a si inca ceva daca dati si calciu pe langa fier musai sa se administreze la interval de 3-4 ore unul fata de altul.
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_cls La multe lunite frumoase Alara, Tudor si Iris!!! Azi am incercat iar supica si pireutz de morcov cu o feliutza de tzelina! Esec total! Se stramba tare tare si nu vrea...Ce ma fac io fetelor dc o sa tot incerc si nu va vrea? Mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012) |
nici mie nu mi le papa asa.eu adaug 1-2 masuri de cereale cu lapte in el si le soarbe imediat!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui happymumy Neata! La multi ani Alexa de lady! Azi mergem si noi la vaccin . |
sar-mana@!
azi am fo' si noi la vaccin si suntem agitate acum
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui mar_ysa_28 Sunt tare incatatata ca am si eu un copil care DESCHIDE GURA! Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08 & Kariss Yasmin 30.01.12 **************************************************** www.facebook.com/media/set/?set=a.366611243366596.98470.100000531695793&type=3" target="_blank">Inainte si in timpul lui Kariss! **************************************** |
felicitari