BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (10)!!!
Raspunsuri - Pagina 10
Katy82 spune:
Dankutza felicitari pt bebele vioi!
Viki si eu sunt f. aiurita!
Mena felicitari pt bebe miscacios!
Lorena eu am auzit ca multe gravidute au parte de sangerari nazale. Nu intra in panica!
fetele mai am ceva de citit, promit sa recuperez. Pup pe toate!
8+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
Blue_sea spune:
Neata fetelor! M-am intors din concediu
Bun venit noilor gravidute!
Bubbles, felicitari
@Progesteron: mie mi-a dat dr. sa iau pana la 16 sapt, 1 pastila seara, neaparat oral. M-a si certat cand a auzit ca eu le puneam vaginal.
@Sangerari nazale: si eu am problema asta. Nu imi curge cine stie ce, dar am nasul vesnic infundat.
@Angelsounds: si neu mi-am luat. Se aude inima f clar, nu ai cum sa o confunzi cu sunetul propriilor vene/artere (care se aud ca un fashait).
Nu stiu voi, dar eu abia astept sa intru in prenatal. M-am saturat de serviciu, burta e mare si ma intreba toata lumea daca nu am gemeni
Hai ca m-am intins cat o zi de post!
12+
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_55 Simina, acum am vazut, ziceai ceva de o experienta urata la Cantacuzino. E ceva in neregula cu nasterile acolo? Ma intereseaza pt ca actuala mea dr e acolo |
Nu-i nimic in neregula cu nasterile, Doamne fereste, numai ca eu am nascut prematur, si am avut de stat cam mult in spital, si, pe langa suferinta mea fizica care nu-mi era diminuata nicicum (desi plangeam cu lacrimi de crocodil), mai era si suferinta sufleteasca pt copil ca nu-mi spuneau un cuvant , macar un " v-a fi bine, numai plange", macar atat de mi-ar fi spus.Apoi, colac peste pupaza, m-au mutat la ultimul etaj, pt ca trebuia sa astept sa i-a copilul in greutate, iar acest lucru m-a doborat psihic rau......am plans ore intregi pe holuri , de mi-am pierdut complet laptele, si NIMENI nu m-a intrebat ce am.......si aveam oroare de "fustele colorate" de care eram inconjurata.....asta este, asa sunt eu , nu suport tigancile imputite, care mancau seminte si scuipau pe jos in salon.......
Jos, la etajul cu cezariene , si saloanele cu 1 pat sau 2 , este curat, le mai selectesaza si ei , dar sus...e jaleee
Numai zic de wc-uri......sa ai cezariana, si sa te chinui sa faci treaba mare din picioare , este inuman de dureros.......Da probabil, nicaieri nu gasim toalete curate
Daca vrei sa citesti mai detaliat, gasesti la "povestea nasterii"
Denisamada uite ca pe tine te-am omis la prima strigare. Te
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
vikisor spune:
neata fetelor
o cafeluta, un ceai, ceva bun?
katy, multumesc mult
kmy, mie mi-a iesit fata pe calendarul chinezesc acum speram ca miercuri e mai cuminte si sta frumos la poza sa vedem daca are dreptate sau nu
blue, bine ai venit din concediu
bubble, nu stiu daca te-am felicitat pentru fetita asteptam confirmarea
fetelor,,, eu cred ca l-am simtit pe bebe duminica de dimineata... am dormit pana pe la vreo 11 (am recuperat pentru timpul saptamanii) si m-am trezit cu o senzatie de fluturasi, dar in partea de jos a burtii, imediat sub buric... si am mai avut aceeasi senzatie si in timpul zilei de vreo 2-3 ori... o sa monitorizez situatia si va tin la curent
16+
Katy82 spune:
Crismac felicitari pt baietel!
Fetele legat de ovulele cu progesteron si eu am patit la fel, imi vine sa ma urc pe pereti de mancarime. Eu am facut ceai de musetel si m-am spalat si m-au lasat mancarimile. Oricum nici la progesteron nu renunt mai ales ca joi mi-a curs sange iar, pe hartia igienica, deci nu a fost chiar mult, dar oricum suficient cat sa ma sperie f. tare. Fusese foarte frig pe unde am fost si nici cu 2 plovere pe mine nu reuseam sa ma incalzesc. Oricum pana la urma a fost bine. De sambata nu mi-a mai curs nici maroniu. Astazi ma duc la doctor si o sa vorbesc cu dr.
Bublegum felicitari pt fetita!
Fetele legat de utogestan, eu il ud putin ca sa-l pot pune ca altfel e chin nu altceva.
8+
mena1906 spune:
Vikisor, felicitari pentru bebe miscacios!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin
ioana_55 spune:
Simina, am intrat pe link, ce frumos ai povestit, important e ca s-a terminat cu bine si ai acum o printesa frumoasa.
Si eu am un mare nod in gat legat de conditiile din Cantacuzino si de toalete, am stat vreo 2 zile internata acum vreo 2 saptamani si n-am stiut cum sa plec mai repede.
Katy82 spune:
Tweety eu am tensiunea 8, 9 maxim 10. Si mi-o mai ridicam cu cafea. Acum vad ca nici cafeaua nu mai intra, eu care eram mare cafegioaica inainte.
DenisaMada bun venit!
BlueSea eu luam progesteron oral si mi-a zis sa iau vaginal. Vorba aia, cate capete, atatea pareri.
toate burticile si pe Kmy de molipsire.
8+
mena1906 spune:
Simina, povestea m-a emotionat pana la lacrimi. Abia astept sa imi tin puiul in brate. Maternitatea ne apropie de divin.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin