Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 11
Raspunsuri - Pagina 6
kovacsc spune:
Dara frumos din partea ta cu jucaria pt Victoras.
Neaparat trebuie sa cumpar si eu pt ca ea chiar duce totul la gura, stiam de jucarii din astea din carpa si chiar vroiam sa cumpar dar nu m-am interesat si nici nu stiam ca se numesc asa.
Dana ne bucuram cand ne mai scrii, te asteptam cat mai des.
Zicea cineva de nunta, noi mergem pe 1 sept si vor sta socrii cu Karina. La 2, 3 ore o sa mi-o aduca la nunta si o sa alaptez in masina. Eu am propus sa ma mulg dar socrul meu a zis ca mai bine vin ei, oricum o sa imi fie dor de ea, nu as putea sa stau toata ziua fara sa o vad.
Ronina mult succes sa o adormi pe Bianca cat mai usor, am vz ca ati progresat putin.
am mai pus un filmulet pe picasa
dana_cp spune:
Saru'mana, Dara, am trimis mail.
Asam.. imi ramasesera cuvinte in gura, dar dupa ce am citit povestea aia m-a luat asa un puseu de dragoste...
Despre noi, ce sa va zic.. cu dintisorii a fost alarma falsa in sensul ca mai dureaza ceva, oricum cert e ca roade TOT ce prinde.
AM inceput sa ne descoperim piciorusele, tot pune mana pe ele si sunt geana pe el non stop sa prind momentul in care si le va baga in gura.
De intors pe burta nu ne intoarcem fara ajutor, dar si aici lucram intens.
Avem unda verde de la pediatru sa stam in fundulet si e in culmea fericirii... Il tin cat de des pot, pana oboseste (se lasa intr-o parte), dar sta 2-3 min lejer.
Maine plecam iar la munte, ne intoarcem vineri. O sa incerc sa mai intru sa va mai scriu.
Ah - am facut si noi vaccinul de 4 luni si s-a lasat cu febra 37.9, nu mai mare. Nu i-am dat nimic.
Pupe!
buburuza1979 spune:
mamici care aveti confortere, puteti sa le faceti o poza sa ma inspir si eu?
sar'na!
kovacsc spune:
Bubu am uitat sa iti zic ca mi-a placut experienta voastra cu baietelul pe care ai povestit-o Ioanei. E bine de tinut minte si sa nu insistam prea mult.
ronina spune:
Amy: uitasem sa precizez, e totul din musama/plastic, se curata usor.
Dara: f frumos gest, jos palaria!
Cristina: dap, sunt f incantata de progresul facut, a invatat ca patutul e pt somnic si accepta sa o mut acolo chiar daca deschide ochii in proces ca nu stiu sa o apuc sa nu se trezeasca. Daca ii e somn insa readoarme repede la loc daca ii sasai si o mangai pe spate vreo 2 min. E delicioasa Karina cum rade ea acolo
Dana: in fundulet il lasi sa stea singur sau inca il sprijini? Eu n-am mai ajuns pe la pediatra ca ma tot amana cu vaccinul ala (nush de ce se procura asa greu in TM) si inca mi-e teama sa o las singurica in fundic, o sustin eu de sub brat. Distractie la munte, in we mergem si noi, yuhuuu.
Buburuza: la mine apare ursuletul intr-o poza de pe picasa si inca in cateva de pe FB.
Asa, azi avem 5 lunite Pe cantarul si masuratoarea mea avem 6060 grame si 63 cm, cand ajung la pediatra vad cat de tare am gresit cu lungimea ca nu tare-mi iese
buburuza1979 spune:
ahaaa, gata! l-am vazut pe Picasa pe winnie
acum am inteles si io cum sunt. eu credeam ca sunt numai papusele de plus.
dar nu e periculos daca isi pune pe fata "paturica" aia? nu stiu daca sa investesc si eu in unul sau sa ii caut o papusica de plus.
i l-as lua pe asta http://www.dinobebe.ro/jucarii-1/jucarii-din-plus/jucaria-de-plus-shleepy.html ca are si piciorusele de ros cand ii dau dintisorii, dar mi se pare prea pufos si la cum o sa il linga ea la greu, mi-e sa nu ii ramana puf din ala in gura sa il inghita...
plus ca mi se pare cam scump
J.D. spune:
Finn are 2 din astia cu care si acum merge la culcare
http://www.elliebeanbaby.co.uk/product/disney_baby_eeyore_comforter
Iar Euan are deocamdata doar unul. Daca prezinta interes mai iau unul, la fel binenteles.
http://www.amazon.co.uk/dp/B00200JWNY?m=A3P5ROKL5A1OLE&tag=idealocouk-21
Marci si noi stam afara cateva ore pe zi, iar eu nu mai fac mare lucru in afara de asta. Spal si intind rufe, gatesc dar nu in fiecare zi, iar sotul face curat.
dara76 spune:
Bubu, eu merg pe ideea ca nu-s asa nebuni sa scrie 0 luni pe cele periculoase. Mai ales ca erau mai multe tipuri, iar pe cele mai pufoase nu scria ca-s admise de la 0 luni, cum scria pe altele. Si mai ales ca-s firma Disney. De obicei nu se "joaca" sa se riste cu safety issues ca dupa aia platesc despagubiri de milioane. Aveam si eu asa o teama cu pusul pe fatza, dar cred ca ori se poate respira prin ele, ori nu se lipesc total de nasuc. Ma refer la cele la care scrie ca-s admise de mititei. N-am luat din celelalte, desi erau haioase foc. La unele jucarii de plus sunt periculosi si ochii, ca se pot inghiti, la unele scrie ca-s admise dupa 3 ani.
mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)
kovacsc spune:
Multumesc Ioana, atata bucurie a adus in viata noastra, in fiecare zi radem cu lacrimi de ea. Si inainte ne simteam foarte bine numai noi doi dar acum nu am mai putea fara ea chiar si in momentele intime in tot vine sa zic ceva de ea si incerc sa ma abtin .
Din cate mi-am dat seama se intristeaza si ea dc nu ne vede prea mult timp. Cand mergem la bunicii ei de exemplu mai mult cu ei sta ca le este dor si nu mi-o lasa tot mie in brate. Eu ii mai dau sa pape, o mai iau in brate un pic ca nu rezist prea mult dar tot nu este suficient pt ea. Sambata seara credeam ca este obosita de statea asa apatica dar cand am luat-o la smotocit asa s-a inveselit, acasa era deja in lumea ei si era tare fericita atat zambea si vorbea! Eu credeam ca nu prea face ea diferenta intre parinti, bunici dar nu este asa, mai multi ne-au zis ca la noi este mult mai vesela si mai expresiva.
Ce a crescut si Bianca!!! Doamne parca acum vazusem mesajul ca ai nascut si eram toate asa emotionate si cand am vazut si pozele parca era o fetita nascuta in familia mea asa ma bucuram. Atunci am simtit o dorinta si mai puternica sa vina si la mine mai repede momentul nasterii.
Si eu as vrea sa stam mai mult afara dar fff putin stam, dimineata de obicei nici nu prea ies ca ba doarme ba dureaza pana manacam pana ma invart este deja amiaza si este prea cald si nu mai ramane decat dupa ora 6 si atunci doar vreo 2 ore.