va rog ajutor urgent

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Oana, copilul meus-a fript la picior acu ceva timp, aintrat intr-un fac stins. Dermazin ne-a pus pe rana, problema la noi era ca se lipeau ranile intre ele fiind intre degetele de la picioare si zilnik mergeam la pansatcam 1 saptamana. Mare atentie sa nu se infecteze rana ca ajunge la septicemie. Acu depinde de la caz la caz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Citat:
citat din mesajul lui ela_04

App de iesit si oprit o masina...
e usor de spus in buc cu traficul care este dar gandeste-te cate masini trec in botosani gata sa te ajute mai ales daca nu e o artera circulata...

Asta e din categoria aia, cu electricitatea care nu a ajuns la Bt inca.
Ai fi surprinsa cate masini trec si intra chiar pe stradute mici, la orice ora. Si in caz de urgenta, fugi tu in slapi pana la prima intersectie, sunt atatea firme de taxi, nu au cazut botosinenii chiar din copac. Nu de ieri, alaltaieri, cel putin.

(sorry de offtopic, imi apar si eu originile cum pot)

Nu am batut nici un app cum ca ar fi primitivi!
Doar ma gandeam cum as fi reactionat eu cu 3 copii dupa mine din care unul avand o julitura ...
eu m-as fi suit in masina si eram la urgente...
dar eu am masina, am permis si urgentele sunt la 10 min de mine...
plus sotul meu poate sa vina acasa o fuga de la munca in caz de urgenta si pot doar in caz de maxima urgenta eventual sa las restul strumfilor la mama...
dar usor nu pare deloc....

edit. am uitat de masina...
eu nu stau pe o strada circulata desi e in buc...trebuie sa mergi pe jos cam 100 de m... asa ca nu prea am ce masini sa opresc chiar daca as vrea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanap85

va multumesc mult pentru raspunsuri
ieri eram destul de speriata cred ca mai mult cand am vazut cum plange,s-a si speriat f tare
aseara am pus mana pe manuta ei si vad ca nu o doare doar cand ii curat acolo plange,probabil e si frica .
au mai ramas cateva besici mai urate asa, in rest e ok
are arsura de gradul 1,o curat cu apa oxigenata,pudra baneocin sau galbenele si sa-i curat mereu locul acolo..

dana_vio fara suparare te intreb si eu: crezi ca daca era asa de grav nu gaseam alta solutie...?
de ce nu am putut ajunge imediat la spital nu are rost sa-ti spun ca oricum ce conteaza ,nu?
of as aprecia daca nu ati mai face pe vitezele unele dintre voi.. ,
de ce crezi ca copilul meu conteaza mai putin pentru mine decat al tau pentru tine?
chiar nu are rost sa faci astfel de comentarii ..azi mai ales cand chiar nu ma ajuta cu nimic...

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

oanap85, n-o lua in tragic si personal, sint niste fete pe-aici care nu pot sa spuna "du-te la doctor" fara sa devieze discutia catre orasul natal, obiceiurile tale personale, obiceiurile lor personale, cu concluzia, de obicei, ca ele sint mamele perfecte si ca cine nu e de acord cu ele sint "puerili si distructivi" .. sau altele... Asa. Cu cele mai bune intentii, desigur. Deci, n-o lua personal, ca nu esti prima si nici ultima.

Si mama, si bunica au tratat arsuri de gradul doi (basici, nu piele rosie = gradul unu) cu albus de ou, care s-au terminat cu bine, fara complicatii. Dar respectivul albus a ajuns pe arsura foarte repede, asta din cauza ca toate accidentele s-au intimplat fie in bucatarie, fie pe linga. Poate ar fi bine sa ajungi si la doctor? Mai bine sa-ti spuna c-ai facut bine ce-ai facut si c-ai venit degeaba. (Asta daca nu cumva s-a vindecat de tot intre timp).

Sanatate si sporuri maxime.

Mergi la inceput