va rog ajutor urgent

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

va multumesc mult pentru raspunsuri
ieri eram destul de speriata cred ca mai mult cand am vazut cum plange,s-a si speriat f tare
aseara am pus mana pe manuta ei si vad ca nu o doare doar cand ii curat acolo plange,probabil e si frica .
au mai ramas cateva besici mai urate asa, in rest e ok
are arsura de gradul 1,o curat cu apa oxigenata,pudra baneocin sau galbenele si sa-i curat mereu locul acolo..

dana_vio fara suparare te intreb si eu: crezi ca daca era asa de grav nu gaseam alta solutie...?
de ce nu am putut ajunge imediat la spital nu are rost sa-ti spun ca oricum ce conteaza ,nu?
of as aprecia daca nu ati mai face pe vitezele unele dintre voi.. ,
de ce crezi ca copilul meu conteaza mai putin pentru mine decat al tau pentru tine?
chiar nu are rost sa faci astfel de comentarii ..azi mai ales cand chiar nu ma ajuta cu nimic...

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Fara suparare, dar eu nu inteleg chestia asta: adica iti cade copilul in smoala cu mana si ceri sfat pe DC?!
Pai eram imediat la doctor!
Suni la 112 si spui ce s-a intamplat, nu te apuci sa pui nu-stiu-ce aiureli/leacuri babesti.

Mi-ai luat vorbele din gura...
A mai fost un subiect asemanator acum cateva saptamani, la care si eu am reactionat la fel ca tine.

oana, ai fost cu fetita la doctor, cum se simte?

se simte bine,multumesc
stiti de multe ori ma intreb cum sunteti voi de fapt...!?
si mie mi-ar fi usor sa arunc ,sa scriu,cateva vorbe acolo de " Doamne cum se poate,sau nu se poate asa ceva,e inadmisibil"...
dar inainte de a scrie ceva ma gandesc ca si mie mi se poate intampla asta sau si eu am patit asta;si asta doar pentru ca sunt ,mama si nu sunt deloc perfecta ,
a fi mama mi se pare cel mai greu lucru ,chiar daca e si cel mai frumos lucru,
uneori sunt in culmea fericirii,alteori terminata fizic si psihic,de multe ori zic ca ma dau batuta nu stiu cum sa reactionez,ce trebuie sa fac ..dar si de cele mai multe ori reactionez dupa instictul meu matern
deci ,va rog ,nu mai vorbiti atat de usor
sunt mama de 3 copii si in acesti ani am trecut prin fel si fel de situatii si am cunoscut fel si fel de oameni,mame,mai mult sau mai putin extraordinare
dar nu pot sa comentez despre ele doar pentru ca nu mi-a convenit mie ceva..,nu stiu cum sunt ele in general,nu pot sa-mi fac o parere doar vazand o data o mama cum vorbeste cu copilul si necunoscand situatia de fapt..
cu atat mai mult doar scriind un comentariu sau intreband ceva pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanap85

dana_vio fara suparare te intreb si eu: crezi ca daca era asa de grav nu gaseam alta solutie...?
de ce nu am putut ajunge imediat la spital nu are rost sa-ti spun ca oricum ce conteaza ,nu?
of as aprecia daca nu ati mai face pe vitezele unele dintre voi.. ,
de ce crezi ca copilul meu conteaza mai putin pentru mine decat al tau pentru tine?

Oana, raspund pentru ca si eu ma simt vizata (sau viteaza...). Te superi degeaba pe dana, ea a fost bine intentionata. Oare cum ai fi reactionat daca ar fi vrut sa stie ce cauta fetita intr-un loc cu smoala incinsa?

Repet, nici eu nu inteleg de ce ai ales sa ceri sfaturi pe forum, in loc sa mergi urgent la spital sau sa suni salvarea.
Atata timp cat ai acces la internet, ai si telefon. Am mai spus acest lucru la celalalt subiect.

Nu trebuie sa te superi pentru ca noi am fi reactionat cum ar fi fost normal in asemenea situatii.

Daca tu esti multumita de cum ai procedat, nu pot decat sa ii urez micutei multa sanatate (si ma rog sa uite durerea), iar tie mai mult curaj data viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanap85

Eu-s genul de mama, care fuge in picioarele goale, cu copila in brate si opreste prima masina, urland la sofer sa o duca la spital.

De-aia am permis de conducere si masina acum.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

[quote]citat din mesajul lui oanap85

Eu-s genul de mama, care fuge in picioarele goale, cu copila in brate si opreste prima masina, urland la sofer sa o duca la spital.

De-aia am permis de conducere si masina acum.

exact asa as fi facut si eu daca era cazul,acest gen de mama sunt si eu si sotul imi spune ca ma panichez prea rep[ede sau ma gandesc numai la cei rau..
ieri am considerat ca nu era cazul si pentru ca nu am masina:P si eram aproap[e de casa am zis ca mai vin acasa sa o curat repede , pana la spital pe jos faceam o ora si ceva si eram si cu ceilalti copii
apoi dupa ce am curata-o a si adormit ca plansese f mult si am lasat-o sa doarma ,intre timp ,dupa ce scrisesem si pe DC, am reusit sa dau si de pediatra..
sotul cand a vzut a zis ca asa cum ii explicasem eu se gandea ca e grav tare :)dar eu si la o julitura ii pansez:D

s-a intmplat in mare parte din vina mea
mergeam dupa apa ,trotuarl fiind ingust, iar eu eram cu carutul dublu si incercam sa trec de un stalp pus in mijlocul trotuarului dar avand ambii copii,pe cei mici,in carut ,de la greutate s-a dezichilibrat carutul ca mergeam doar cu 2 roti pe burdura si s-a rasturnat ,pe strada turnase smoala de aia cum se cheama ca habar nu am..bitum?..ca de aia nici nu puteam sa merg pe strada si nici nu stiam ca turnase acolo,am ridicat-o repede dar tot s-a fript la o manuta :(
am pus si eu mana sa vad cat de fierbinte era ,nu era f tare dar destul de fierbinte cat sa-i provoace acea arsura..
asta cautam "intr-un loc cu smpoala incinsa":D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Nu cred ca e de judecat o mama cu 3 copii care nu sare la cea mai mica julitura sa fuga la urgente...
chiar si la urgente stai la rand iar pe caldurile astea cu 3 copii care unu e somn, altul vrea la wc, altul are masa programata atunci etc. alergi dupa ei, pe langa alti copii, fiecare cu fel si fel de boli, virusi etc...brrrrr
si nici nu stiu daca te primeste cu 3 copii dupa tine in cabinet.
la budimex de ex nu te primeste. decat mama si copilul cu problema...doar daca e suficient de mare sa stea locului. dar in cazul asta il poti lasa si in afara cabinetului fara grija.
cu restul in cazul asta ce faci?!
Pana sa aruncam cu pietre am putea sa ne punem in papucii ei putin...nu cred ca e un loc f comod...

App de iesit si oprit o masina...
e usor de spus in buc cu traficul care este dar gandeste-te cate masini trec in botosani gata sa te ajute mai ales daca nu e o artera circulata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

E arsura de gradul 2 daca are basici, uite aici clasificare si informatii

http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Agresiuni-termice/primul-ajutor-in-cazul-arsurilor_1755

Sanatate multa fetitei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_04

App de iesit si oprit o masina...
e usor de spus in buc cu traficul care este dar gandeste-te cate masini trec in botosani gata sa te ajute mai ales daca nu e o artera circulata...

Asta e din categoria aia, cu electricitatea care nu a ajuns la Bt inca.
Ai fi surprinsa cate masini trec si intra chiar pe stradute mici, la orice ora. Si in caz de urgenta, fugi tu in slapi pana la prima intersectie, sunt atatea firme de taxi, nu au cazut botosinenii chiar din copac. Nu de ieri, alaltaieri, cel putin.

(sorry de offtopic, imi apar si eu originile cum pot)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

DC este o comunitate de opinii personale nu medicale.
Ca "ne dam cu parerea" despre toate, asta nu inseamna ca si avem dreptate, iar faza asta cu "ce sa-i dau pentru arsura" pe mine ma ia cu ameteli de-a dreptul. Ca nu e grav foarte bine, sanatate ii doresc micutei, dar sa te superi pentru ca eu/altii nu sunt de aceeasi parere cu tine mi se pare pueril si autodistructiv. Si nici nu mi se parea genul tau ca altfel chiar nu ma amestecam.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

E arsura de gradul 2 daca are basici, uite aici clasificare si informatii

http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Agresiuni-termice/primul-ajutor-in-cazul-arsurilor_1755

Sanatate multa fetitei!

Era vorba de site-ul sfatulmedicului. In fine, ce sa mai zic, daca si asta e site concurent DC...

Mergi la inceput