Guvernul Ponta (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Citat:
citat din mesajul lui catrinik

Si iata ca UNPR s-a unit cu PSD.

Si s-a ajuns de unde s-a plecat! Parca din ei se desprinsese UNPR-ul, nu?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Multumesc, am avut dovada clara. Sunteti atat de partinitori incat va e frica sa cititi ceva negativ in legatura cu idolul vostru, chiar daca e spus de el insusi. Din punctul meu de vedere v-ati descalificat ca parteneri de conversatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

http://sar.org.ro./amp/?p=tod&tod=120522

Mickyyy, desigur ca echidistanta e tot la no txs, nei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

ce mi-e Alina Mungiu-Pippidi, ce mi-e jurnalul national, ce mi-e antena3 .

Ingrid S, la teme strict de politica, si voi v-ati descalificat de mult ca si parteneri de conversatie pentru mine. La un momentdat devine obositor sa tot explici, sa to explici, si celalat sa stie una si buna: batman, batman, batman!

Oricum, nu-i bai, mai e lume pe-aici interesata sa-l balacareasca pe basescu, sunt sigura ca ai cu cine conversa!

Mergi la inceput

Micyyy, linkul nu ti-era destinat, doar comentariul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Din cuvantarea plina de elan patriotic si revolutionar a tovarasului Tudor Chiuariu, rostita astazi la conferinta de presa a USL:
- raportul MCV este o jignire la adresa miilor de angajati in sistemul judiciar;
- raportul este un levier prin care ni se da peste mana inaintea luarii unor decizii importante;
- raportul este o arma impotriva poporului roman;
si cireasa de pe tort:
- raportul serveste interesele politrucilor Barroso, Basescu si acolitilor sai;

Asadar, USL-ul l-a facut nici mai mult, nici mai putin decat politruc pe ... Barroso, presedintele Comisiei Europene!

Am luat la cunostinta apararea justitiei de catre Tudor Chiuariu. Acum sa vedem si balacarirea ei la propriu de catre Suspendatul:

http://www.antena3.ro/politica/basescu-niciodata-justitia-unei-tari-nu-a-facut-atat-rau-pentru-tara-respectiva-cum-a-facut-cea-romana-127802.html
Mai sa fie cu palarie, am ramas cu gura cascata: era rea justitia pe vremea stimabilului si atunci de ce se lauda astia de la PDL cu Macovica in frunte ca au facut pasi importanti si asa mai departe? Cand minte Base? Atunci sau acum, cand spune ce justitie frumoasa a avut el si cum vor astia raii sa puna laba pe ea?
Voi chiar nu v-ati saturat de minciunile lui, cata frunza si iarba?
Presupun ca nu.

MCV-ul e pe 5 ani si punct.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Hai ca mie nu mi-e frica de linkul de mai sus.

Declaratia citata este din iunie 2011. Redau stirea integral:

Presedintele Traian Basescu a comentat, vineri, procesul de aderare a Romaniei la spatiul Schengen dar si problemele cu care se confrunta sistemul judiciar din Romania.

Astfel, Basescu a declarat ca Senatul a actionat impotriva interesului Romaniei atunci cand a desemnat in CSM, din partea societatii civile, o persoana incompatibila conform Legii ANI.

Conform presedintelui, Senatul a reusit "o performanta impotriva intereselor Romaniei".

"Trebuie sa observ ca desi una din problemele majore pe care le avem este un nou CSM, iar o atentionare deosebita era legata de componenta noului CSM, Senatul a reusit o performanta impotriva intereselor Romaniei. A reusit sa desemneze o persoana din partea societatii civile care este incompatibila conform Legii ANI si a reusit sa nu desemneze cea de a doua persoana din partea societatii civile, pur si simplu pentru ca au de facut jocuri politice. Cred ca ar trebui sa ne rifdicam putin deasupra jocurilor politice, a intereselor de partid si sa reusim sa privim catre interesul national.”

De asemenea, presedintele a explicat ca sistemul judiciar se confrunta in continuare cu deficiente si a mentionat termenele de judecata dar si procedurile de tergiversare a dosarelor la ICCJ. "Niciodata justitia unei tari europene n-a facut atat rau pentru tara pentru care lucreaza cum a facut justitia romana."

Poate ar fi bine sa citesti mai mult decat titlul cand postezi.
Basescu critica nominalizarea din partea Senatului a unui membru CSM declarat de ANI incompatibil.

Deasemenea referirea la raul facut de justitie este adevarata: monitorizarea si steguletele rosii au durat cel mai mult pe justitie. Acolo am avut cele mai mari deficiente semnalate in procesul de integrare.

Criticile de acum un an se regasesc si in raportul MCV de acum. Acest raport lauda ANI si DNA si critica exact intarzierile proceselor pe rolul instantelor, si numirea persoanelor incompatibile chiar ce critica Basescu acum un an. Si da, MCV-ul e pe 5 ani, de aceea la o parte din problemele noastre din justitie avem progrese, la o parte inca nu.

Edit: Tocmai pentru ca m-am saturat de minciunile PDL-ului am fost neplacut surprinsa de viteza si frecventa minciunilor noilor lideri care propuneau la un moment dat "revolutia bunului simt". Eram aproape sa-i cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Stiu ca e din iunie anul trecut si stiu si ce contine. Dar o declaratie la adresa intregului aparat de justitie facuta de presedintele Romaniei are un impact foarte puternic. El a aruncat cu rahat in justitie, cum a fost obisnuit sa arunce in orice sau oricine nu-i convenea.
Atat am vrut sa arat, daca anul acesta s-a plans la Angela ca se pune justitia lui perfecta in lanturi e deja alta discutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Stiu ca e din iunie anul trecut si stiu si ce contine. Dar o declaratie la adresa intregului aparat de justitie facuta de presedintele Romaniei are un impact foarte puternic. El a aruncat cu rahat in justitie, cum a fost obisnuit sa arunce in orice sau oricine nu-i convenea.
Atat am vrut sa arat, daca anul acesta s-a plans la Angela ca se pune justitia lui perfecta in lanturi e deja alta discutie.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Dupa parerea mea proprie halul in care ajunsese justitia romana impunea asemenea declaratii de la un nivel inalt. Mai ales ca sistemul juridic a mai "beneficiat" de incercari de reforma pentru stoparea coruptiei. Din care unul, acum cativa ani buni a presupus ridicarea salariilor tocmai pe ideea ca judecatorii, procurorii vor deveni mai greu de corupt.

Poate ne amintim toti cum ne indignam de nenumarati hoti si talhari care erau eliberati pe chichite procedurale si dispareau in neant. Sau cum procese de coruptie se lungeau cu anii.

Da, eu cred ca starea justitie cearea declaratii mai dure. Este adevarat ca acestea lovesc si in cei putini care-si fac treaba si sunt incoruptibili. Dar, din pacate sistemele sunt judecate in ansamblu si la medie.

Daca ma intrebi, aceleasi declaratii dure ar trebui facute si la adresa sistemului de sanatate si de invatamant. Daca ar fi in stare politicienii sa recunoasca starea in care ne aflam si sa ia masuri dure pentru a iesi din ea ar fi excelent. Din pacate marea majoritate dau inapoi tocmai din cauza costurilor electorale.

Mergi la inceput

sa vedem cine e Alina Mungiu Pippidi...
http://ro.wikipedia.org/wiki/Alina_Mungiu-Pippidi
Uau! nemtii o apreciaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Hai ca mie nu mi-e frica de linkul de mai sus.

credeai ca mie mi-e frica?! pur si simplu nu mai am dispozitia si rabdarea sa explic punctul meu de vedere. Atat si nimic mai mult.
Stii cum e proverbul ala: un nebun arunca o piatra .... Cam asta face antena3, arunca piatra.

Mergi la inceput