of, ce zi e azi !
adijo imi pare enorm de rau. mi se pare nedrept ca nici cel sanatos sa nu aibe sanse. nu mai am cuvinte
Adijo...imi pare foarte rau, multa putere sa puteti trece peste aceste momente cumplite.
adijo,iti doresc sa te intareasca Bunul Dumnezeu sa poti sa treci cat mai usor peste aceasta nenorocire! 18+
Mersi fetelor pentru suport. De fapt exista o sansa pt. cel sanatos: o interventie chirurgicala de obliterare , sectionare a cordonului ombilical al fatului bolnav, si corectia chirurgicala a vaselor de sange anastozante dintre cei doi. Noi tocmai sosisem in Belgia in vederea evaluarii pt. aceasta interventie, cand, la eco, ni s-a dat vestea ca nu mai e nimic de facut ...am luat primul avion spre Romania pt. a face avortul terapeutic.. Asta e. N-am avut noroc. ttotusi , mai bine acum , decat intr-o faza mai avansta a sarcinii( exista riscul de pierdere a sarcinii si dupa interventie, cred ca atunci era mai nasol). speram sa avem mai mult noroc data viitoare.
adijo e cumplit , nu-mi vine sa cred cat de nedreata e unori soarta ...
OFF,ce vesti urate,
Adijo,n-am cuvinte imi pare tare,tare rau,mult curaj
Ioana sanatate multa piersicutei scumpe si tie recuperare rapida,te asteptam cu vesti bune
pup babutele dragi
c`est la vie,pas le paradis