Clubul "babelor" FIV-oase 51
Raspunsuri - Pagina 19
QiaoBing spune:
of, ce zi e azi !
adijo imi pare enorm de rau. mi se pare nedrept ca nici cel sanatos sa nu aibe sanse. nu mai am cuvinte
loretta76 spune:
Adijo...imi pare foarte rau, multa putere sa puteti trece peste aceste momente cumplite.
lorelei78 spune:
adijo,iti doresc sa te intareasca Bunul Dumnezeu sa poti sa treci cat mai usor peste aceasta nenorocire!
18+
adijo spune:
Mersi fetelor pentru suport. De fapt exista o sansa pt. cel sanatos: o interventie chirurgicala de obliterare , sectionare a cordonului ombilical al fatului bolnav, si corectia chirurgicala a vaselor de sange anastozante dintre cei doi. Noi tocmai sosisem in Belgia in vederea evaluarii pt. aceasta interventie, cand, la eco, ni s-a dat vestea ca nu mai e nimic de facut ...am luat primul avion spre Romania pt. a face avortul terapeutic.. Asta e. N-am avut noroc. ttotusi , mai bine acum , decat intr-o faza mai avansta a sarcinii( exista riscul de pierdere a sarcinii si dupa interventie, cred ca atunci era mai nasol). speram sa avem mai mult noroc data viitoare.
olimp spune:
adijo e cumplit , nu-mi vine sa cred cat de nedreata e unori soarta ...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
daniela74 spune:
OFF,ce vesti urate,
Adijo,n-am cuvinte imi pare tare,tare rau,mult curaj
Ioana sanatate multa piersicutei scumpe si tie recuperare rapida,te asteptam cu vesti bune
pup babutele dragi
c`est la vie,pas le paradis