Clubul "babelor" FIV-oase 51

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaasta

Daniela , cum esti? Cand trebuie sa faci beta?

deocamdata sint bine,merci,inca nu ma stresez
beta il fac doar pe 6 aug,la 16 zile de la punctie,cred ca au gresit calculul,partea buna e ca am concediu medical 2 saptamini de azi incepand si o sa profit comme il faut
Lara deci vezi ca o sa am un beta imens,nu?

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ohoho, Daniela! Pai, sa profiti la maxim atunci, sa te plimbi, sa te relaxezi, sa fii happilica si sa te bucuri de viata si de perioada asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello fete.

da...ioana noastra a nascut azi dimineata...mi-a trimis mesaj la or 10,30 ca a nascut la ora 9...deci si-a si revenit foarte repede.
nu am avut vreme sa va anunt ca am avut mult de lucru azi.

adijo....e cumplit ce ti s-a intamplat.
nici nu imi pot gasi cuvintele consolatoare...nici nu stiu daca exista in asemenea situatie.

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1975 spune:

BUNA FETELOR,

VA CITESC DE CEVA VREME SI AM AVUT FOARTE MULTE DE INVATAT DE LA VOI. MA CHINUI SI EU DE CEVA VREME SA RAMAN INSARCINATA DAR FARA REZULTAT.
IN ANUL 2004 AM AVUT O OPERATIE LAPAROSCOPICA DE DESFUNDARE TROMPE URMATA DE 2 INSEMINARI.
IN FEBRUARIE 2007 AM FACUT IN UNGARIA LA CLINICA KAALI DIN SZEGED O FERTILIZARE IN VITRO CU D-NA DOCTOR KRIZSAN MARIA. AM URMAT PROTOCOLUL SCURT. MI-AU FOST INTRODUSI 2 EMBRIONI CARE S-AU PRINS DAR SARCINA S-A OPRIT IN EVOLUTIE LA 5 SAPTAMANI.
IN OCTOMBRIE 2007 AM MAI FACUT O FERTILIZARE IN VITRO , LA ACEEASI CLINICA FARA NICI UN REZULTAT. ATUNCI MI-AU FOST INTRODUSI TREI EMBRIONI CARE AU AVUT NOTA MAXIMA.
DUPA CELE DOUA INCERCARI NEREUSITE DE LA UNGURI AM FACUT PAUZA CAM 2 ANI .
IN ANUL 2010, AM FOST LA D-NA DOCTOR AURELIA BRANETI DIN VIENA CARE MI-A DAT UN TRATAMENT HEMEOPAT ( CANESTEN, AGNUCASTON, IGNATIA, WOBENZYM, BELLADONA) SI ANTIBIOTIC ( VIBRAMYCIN ) PENTRU TRATAREA OVARELOR, DESFUNDAREA TOMPELOR SI TRATAREA UNEI EVENTUALE INFECTII.
IN ANUL 2011 AM FACUT A TREIA FERTILIZARE IN VITRO LA SPITALUL ATHENA DIN TIMISOARA, REZULTATUL FIIND TOT NEGATIV.
INTRE TIMP AM FACUT ANALIZELE GENETICE CARE AU IESIT BINE.
IN DECEMBRIE 2011 AM FOST LA BUDAPESTA LA DR PETER KOVACS CARE MI-A RECOMANDAT INAINTE DE A INCEPE PROCEDURA SA MAI FAC O LAPAROSCOPIE DEOARECE TROMPA DEAPTA AVEA HIDROSALPING SI O HISTEROSCOPIE SI ANALIZELE DE TROMBIFILIE .
IN URMA OPERATIEI MI-AU FOST SCOASE AMBELE TOMPE, LA HISTEROSCOPIE TOTUL AFOST OK. SURPRIZA CEA MAI MARE A FOST REZULTATUL DE LA ANALIZELE DE TROMBIFILIE : MUTATIA 1691 HETEROZIGOTA, MUTATIA 1298 HETEROZIGOTA SI GENA PAI HOMOZIGOTA. LUNA ACEASTA AM FOST LA BUDAPESTA SA VAD CAND INCEPEM PROCEDURA.
PK MI-A PRESCRIS PENTRU PRIMELE 5 ZILE MERIONAL SI CLEXANE IN FUNCTIE DE CE IMI SPUNE DOCTORUL HEMATOLOG. AM FOST LA O DOCTORITA IN TIMISOARA CARE MI-A PRESCRIS CLEXANE DE 0.4 ML DE 2 ORI/ZI . NU STIU CE SA FAC DEOARECE EU STIAM CA SE FACE O SINGURA INJECTIE PE ZI. AM CITIT PE FORUM SI AM VAZUT CA MULTE FETE AU FACUT TRATAMENT CU CLEXANE, POATE MA AJUTATI SI PE MINE CU UN SFAT SAU CU UN DOCTOR HEMATOLOG BUN.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Adjo, imi pare nespus de rau pt. pierderea ta. Multa putere iti doresc.

Ioana, sa-ti traiasca bebelina si sa fie sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetele mele...ce faceti???

eu sunt obo...am avut azi o zi tare plina si cu de toate.
ma duc si-mi fac un dus si direct in pat ma arunc.

uuoooff...mie nu-mi mai vine CM...habar nu am ce sa spun...dar sunt cam dezorientata....trebuia sa-mi vina cam pe 18 Iulie in mod normal...azi suntem in 23 si nici urma...niciun simptom macar...nicio sangerare.
nici nu mai am crampele alea ingrozitoare abdominale de luna trecuta...doar sfarcurile mi le simt de vreo 2 zile dureroase.
daca ma dereglez de nu ma mai reglez...il sparg pe Tayfun.

in seara asta m-am intalnit cu administratorul pe scara si i-am dat bani sa-mi plateasca si mie intretinerea...ma gandesc sa-i dau bani sa-mi plateasca si lumina ca tot mi-a venit notificare si de la Electrica.
auziti...cum se platesc toate astea on-line???ca io uit sa le platesc sau ma trezesc la ore aiurite,cand nu mai e deschis pe nicaieri si ma trezesc naibilor fara lumina sau restantiera sau mai stiu eu ce....de mi-e si rusine.

azi am vorbit cu socrosenia sa ne faca si noua rosii cu ardei si patrunjel la sticla,pentru iarna...pe we cred ca ma duc sa-i duc materia prima....astea mi le face socrela mereu...mie nu-mi place ca e prea migalos si ea are mai mult timp ca e pensionara.
saptamana asta am 2 fine sarbatorite....una pe 25 si una pe 26...ambele zile de nastere...Leoaice.

hai ca am logoree...va pup si va doresc o seara placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

samira , sa-ti traiasca finutele . parca tre sa incepi stimularea pentru fiv . sa fie cu succes sau poate e deja cu succes , stii intarzierea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

samira eu enelul e singurul care il platesc prin internet banking ca nu are plata online. dar primesc pe mai informare cand s-a emis factura si cand e perioada de transmitere index si daca depasesc scadenta la factura primesc inca un mail. asa nu ai cum sa ratezi, numai ca trebuie sa iti faci cont pe site-ul lor. intretinerea mi-as dori sa o pot plati tot pe net, dar nu se practica la noi in bloc. restul - mobil, cablu si ce mai am platesc online, direct pe site-urile lor. mi-am facut conturi si primesc notificari ca s-a emis factura sau ca e restanta prin sms/mail.
daniela cloceala placuta, concediu relaxant si beta imens la final !
cris bine ai venit pe la noi. in primul rand o sa te rog sa nu mai scrii cu majuscule, e si mai greu de citit si in limbajul formului inseamna ca tipi.
legat de Clexane, mi se pare destul de mare doza (0.8), dar da, au fost fete care au facut 2 injectii pe zi (dimineata si seara). asta in special cand e doza mai mare (0,6 0,8) si in felul asta aveau acoperita intreaga zi, tinand cont de faptul ca Clexane ar trebui sa se elimine din organism in 12 ore.
nu am inteles exact ce mutatii ai. am dedus doar ca ai MTHFR 1298 hetero - asta nu e grava, se rezolva cu acid folic.
1691 ? a carei gene este ? si la gena PAI care dintre mutatii ? gena are o denumire - MTHFR, PAI, factorul II, factorul V si pe urma se specifica alela mutanta (de obicei sunt niste cifre)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Adijo, imi pare rau!
Ioana, sa-ti traiasca bebelina!
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o-baba spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput