Clubul "babelor" FIV-oase 51
Raspunsuri - Pagina 18
Brigit spune:
Hello babutzelor!
La odiseea piersicutelor a pus cineva urmatorul anunt
Azi la ora 9 s-a nascut Ana Ecaterina, 1750 gr. Rugati-va pt noi sa iesim din incercarea asta. Mamica Ioana.
Mi s-a strans inima de tot, eu cred ca e Ioana noastra. Sa le ajute Dumnezeu sa fie totul bine. Daca stiti cum sa luati legatura cu ea sau cu sotul ei transmiteti-le gandurile noastre bune.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
lorelei78 spune:
Va anunt si eu ca azi a nascut Tamys cei 2 gemenasi:Maria de 2,800 kg si Andrei de 2,600 kg.Sa creasca mari si sa fie fericiti si sanatosi!
18+
Brigit spune:
Felicitari Tamys, sa va traiasca si aa va aduca numai bucurii!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Lara27 spune:
hello,
nu intra omu' cateva zile si hop, toata lumea a nascut?? well, felicitari mamicilor si bb care au vazut lumina zilei: balanta, tamys, Ioana si puturosica, care se pare ca a fost ultra-harnica? (ma gandesc si eu ca-i Ioana noastra??)
amaradia, cred ca trebuie sa iei lucrurile asa cum sunt, asa cum vin, fara sa cauti o explicatie divina..e, pur si simplu, viata..cu bune, cu rele, e ceea ce ne defineste ca persoane, ceea ce ne formeaza ca indivizi, ceea ce ne face deosebiti..e pe cat de scurta viata, pe atat de frumoasa (chiar si in clipe grele) si din pacate, nu poti da timpul inapoi, asa ca ..make the most of it!
danielle, closca cu puii de aur..astept beta mare, precum doza ta de gonal
ana, daca FSH era mai mic , atunci E2 era mare..ce-i drept, varianta respectiva (dintre cele 2, era cea de preferat); cand FSH e mare (chiar cu E2 mic), riscul e ca, organismul sa nu mai reactioneze la stimularea cu FSH (Gonal); cand si FSH si E2 sunt mari -> menopauza;
TSH e perfect; si pentru PK si in general, deci nu-ti fa probleme din cauza lui;
o saptamana usoara tuturor
to be continued..
QiaoBing spune:
felicitari tamys ! Bine ati venit Maria si Andrei ! sa fiti sanatosi si norocosi, ca de iubiti nu imi fac griji. recuperare grabnica mamicii si multa rabdare
fetele, eu i-am dat un sms ioanei, dar nu am primit nici un raspuns inca. am sunat si la Polizu dar am dat de o acritura care nu a putut sa imi dea nici o informatie, ca nu mai e nimeni la centrala. mi-a zis sa o sun pe mobil eu nu pot sa inteleg cum adica intr-un spital cu program non-stop sa nu poti sa dai un tel decat dimineata
hai ca mi-a raspuns acum. da, a nascut. e inca la ati. ma rog sa fie bine bebelina.
Lara27 spune:
qiao, ce inseamna asta? ca a nascut la cate luni? (nu-mi spuneti in saptamani, ca ma confuzez) 32 sapta avea, cand am intrebat-o ultima oara..intre timp au mai trecut ceva zile..deci, undeva in luna a 8-a?? oooff, dar, in vremurile noastre, asta e considerat safe, nu-i asa? totul, dincolo de 7 luni e considerat safe, da?
to be continued..
QiaoBing spune:
lara nu stiu cate saptamani avea, la odisee scrie ca avea DPN 27 august, adica peste 5 sapt. eu estimez ca acum era in 40-5=35.
mama ei de infectie, e posibil ca ea sa fi fost cauza. a zis Ioana ca de la infectie sa pot rupe membranele
adijo spune:
Fetelor, din pacate revin printre voi....
La 14 , respectiv 15 saptamani gemenasii mei au decedat... Cel care s-a stins primul avea grave anomalii;( din pacate, fiind sarcina monoamniotica -monocoriala , decesul unui fat atrage dupe sine si decesul celuilalt fat) . la o saptamana l-a urmat si fratele lui; da, erau baietei... iar cel de-al doilea geaman era sanatos;. dar , din pacate, pt. ca imparteau acelasi sac si aceeasi placenta cel sanatos nu a avut nici o sansa... asta e viata.. Am avut si eu numeroase zile in care ma intrebam "DE CE?". Dar nu vom sti niciodata... Trebuie sa-mi recapat acum fortele si apoi sa o luam de la capat. Uneori am senzatia ca lupta asta nu are sfarsit. sper , totusi , sa am si eu noroc , macar o data...
Brigit spune:
Asa e, piersicuta Ioanei s-a grabit putin, insa la greutatea asta si aprox 35 sapt sunt sanse bune sa nu aiba complicatii. E fff posibil ca infectia sa fie cauza...
Doamne ajuta sa fie bine!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT