Clubul "babelor" FIV-oase 51
Raspunsuri - Pagina 17
elenus26 spune:
Felicitari balanta!
Sa fie sanatosi si norocosi boboceii!
Multumim Ioana
Daniela spor la cloceala! Sa fie embrionasii invingatori!
pupici
alina_alba spune:
Daniela, iti urez un mare mare beta si niste batai de inima foarte puternice. Sa fie cu noroc.
Si, multe multe felicitari Balantei si multa sanatate ei si buburuzelor ei.
olimpiadobre spune:
Balanta, felicitari!
Sa fiti sanatosi,fericiti si sa va bucurati impreuna unii de altii!
olimpiadobre spune:
Amaradia, iesi din butoi si fugi de el.
E o alta incercare din care trebuie sa iesi invingatoare.
jaguar spune:
salutare fetelor
Danielle tin pumnii closcutza draga sa vii cu esti bune in cateva zile!
Smaick imi pare rau,,,ma bucur ca puiutul luptator este bine.
(cat ai avut beta si in a cata zi post ET?)
Balanta felicitari si aici!
ptr toate
anaasta spune:
Salut, am ajuns si eu acasa.
Amaradia, .... Eu nu stiu ce sa zic, dar asa ceva poate fi privit si din alta perspectiva. Daca Dumnezeu te incearca, iti da multe de dus pentru a-ti testa credinta? Nu in el, ci in tine. Daca vrea el sa stie cat de mult iti doresti un bebe, cat de mult poti lupta, cat de tare te iubesti pe tine ca sa spui "da, si eu merit un bebe!", iar in momentul in care te iubesti maxim, asa cum te iubeste el pe tine, atunci va veni si bebele? Zic si eu... lucurile nu sunt doar albe si negre, iar Dumnezeu nu inseamna pedeapsa, inseamna iubire. De ce vin necazurile? Nu stiu asta. Stiu insa ca exista un sens in orice ne e dat sa trecem prin/peste... Iti doresc multa putere, iar tatalui tau multa sanatate, noroc si sa treceti cu bine de incercarea asta.
Moro
Daniela , spor la clocit, draga mea, ai grija de tine si de muschetari si ma gandesc ca acolo unde sunt ei acum e cel mai potrivit si firesc loc pentru ei. Nu conteaza ca e zi 2 sau 3, ei sunt acolo unde trebuie sa fie, la mamica lor.
Balanta, felicitari, sa fiti sanatosi, voiosi, fericiti!
toate babutele....
anaasta spune:
Ah, am uitat sa va spun... Eu am cele mai proaste hormonale de pana acum. Ori am o luna proasta, ori ma duc in cap cu totul!
FSH - 18,9 U/l
LH - 10,08 U/l
Estradiol - 16 pg/ml
TSH mi-a ajuns la 1,49 de la 0,24. Sper ca valoarea asta e ok pentru PK. Prolactina este 19,5 ng/ml.
Fetele cu AMH mic, voi cum aveati hormonalele?
elly_me spune:
Amaradia - nu te mai gandi la ce nu trebuie.Incearca sa treci peste orice gand nepotrivit.
Si eu am avut o perioada cand nu stiam daca este bine ce fac sau nu - cand imi propuneam sa ma duc la dr sa fac fiv aparea ceva care imi strica planurile: ba a murit bunica, s-a-nbolnavit socrul de cancer de prostata .. un cancer de piele , cealalta bunica a trebuit operata sa-i punem o proteza la sold, acum soacra s-a-nbolnavit de inima ... intr-o luna a murit catelusa de 11 ani ...
Cateodata ma gandesc cate putem duce - dar, sincer, nu vreau sa stiu ...
Fii puternica si totul va fi bine .
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
rica69 spune:
Si io cu intarziere, va multumesc pentru urari.
Spre bucuria noastra si incantarea Mariei, fetita deja inoata. Pluteste asa de frumos cu capul pe sub apa , asa ca au dat rod cursurile.
toate fetele. Nu enumar pentru ca mi-e tema sa nu omit pe careva, bineinteles fara intentie.
QiaoBing spune:
daniela spor la clocit ! sa fie cu lipici. si eu am facut ET la 2 zile acum si dr mi-a zis ca la mine in burtica e cel mai bine asa ca m-am bucurat ca l-am luat cu mine pe micutul luptator.
balanta you are the best !
amaradia e normal sa ai indoieli si fel de fel de ganduri. lupta asta inegala ne demoralizeaza, suntem doar oameni, e normal sa reactionam si asa. eu iau lucrurile ca atare, nu ma mai intreb de ce se intampla lucrurile rele, ele fac parte din viata noastra, important este sa le depasim, sa nu ne lasam coplesti de ele si sa ne traim viata asa cum consideram noi mai bine.
pup toate fetele cucuietele
abia astept intalneala ... a ramas pe mirecuri pana la urma ?!?