Clubul "babelor" FIV-oase 51
Raspunsuri - Pagina 16
amaradia spune:
Sunt aici Aristica, nu am plecat nicaieri.Doar va citesc si ma bucur pentru toate mai putin pentru mine.
Ma bucur pentru Adriana ca buburuzele ei sunt bine si ea la fel.
Ma bucur pentru Smaik si bebelul ei luptator.
Ma bucur pentru Daniela si ma rog sa-i fie bine.
Ma bucur pentru tine ca pleci la mare si pentru Samira ca pleaca la munte.
Ma intristeaza Ioana ca s-a "procopsit" cu o infectie urinara dar ma bucur pentru burtica ei ca ii creste mare.Ca si pentru burtica lui Brigit.
Si savurez virtual retetele Anei si ale lui Qiao.
Iar Larei, ii trimit o
Iar pentru mine... nimic.Stau si ma intreb odata cu boala lui tata daca nu L-am suparat iar pe Dumnezeu ca am incercat din nou sa-L sfidez.Ca boala tatei nu este altceva decat un semnal sa ma opresc din tot.Pentru ca chiar atunci cand am gasit resursele atat psihice cat si materiale de a o lua de la inceput, uite iar o alta stavila ca multe altele.Parca imi spune:" ce mai vrei? ce nu intelegi?nu intelegi ca te-am creat asa cu trompe subtiri si nefolositoare pentru ca nu meriti sau nu trebuie sa ai un copil?dar tu nu, tu te-ai razvratit si te-ai operat de nenumarate ori si le-ai scos pe amandoua, ai hipotiroidism, dar tu nu, ai cautat remediu si aici, sotul are diabet, nicio problema ca ai rezolvat-o si pe asta se pare.N-ai reusit doua FIV-uri, oare de ce?pentru ca Eu nu vreau.Dar vad ca nu te opresti.Il vrei si pe al III-lea.Nu-i nimic atunci.Poate,cine stie, boala cuiva apropiat te va opri si te va face sa gandesti rational.NU POTI AVEA UN COPIL, PENTRU CA NU VREAU EU!
Poate hulesc si atunci imi cer iertare.
Poate v-am plictisit si atunci iar imi cer iertare.
Poate gresesc si-atunci imi cer din nou iertare.
Dar asta simt acum.M-am intins si m-am intins prea mult cu nefericirea mea si cu neputintele mele.Nu vreau sa va stric starea, starea de bine.Dar daca asa am facut, va cer iertare.
Sa aveti un WE placut si sa va ajute Dumnezeu sa va impliniti toate dorintele!
O si un pentru toate!
elenus26 spune:
Neata fetele!
Raportez inghetata de banane cu frisca si iaurt. Mi-a luat sotul 2 pahare de frisca de la cofetarie (cofetarie care e mai batrana decat mine). Era putina, asa ca am bagat si 3 pahare de cremoso, zeama de la jumatate de lamaie, 2 linguri de miere si banane zdrobite. Le-am amestecat si am pus maclavaisul la congelator. Mai e tare buna...racoritoare, un pic acrisoara de la lamaie, dar iti ramane un gust dulceag la final. Bunaaa...
Am sa incerc si cu afine.
Qiao interesanta reteta de iaurt. Noi cumparam lapte de la dozator, il fierbem si cand s-a racorit ii punem un cremoso mic si acoperim ulcica cu un prosop mai gros. Un deliciu.
Sami distractie faina la munte si sa aduci o boare de racoare cu tine
Ari facem galerie la negocieri in dimineata asta
Amaradia nu ne-ai plictisit si nu ai stricat seara nimanui... doar ca te-au napadit toate gandurile rele. Si nu l-ai suparat nici pe Dumnezeu. Eu cred ca are ceva bun si pentru voi.
Sanatate multa tatalui tau si ziua de azi sa-ti aduca speranta in suflet!
Daniela ma gandesc la tine azi
Va pup babute dragi
ioana3110 spune:
Amaradia, sunt doar ganduri normale pentru momentul greu prin care treci dar sa stii ca nu au legatura cu realitatea. Daca citesti la unguroaice, si eu am trecut printr-un moment foarte nasol inainte de fiv-ul din decembrie. Bunica mea a fost internata de urgenta in spital si operata cu sanse minime de reusita avand in vedere ca avea 85 de ani si probleme cu milioanele, cainele meu de 10 ani a murit intr-o batalie cu alti cutzi (si poate suna banal dar pentru noi catzelul ala era ca un copil), ma imbolnavisem intr-un hal cum nu am mai fost de ani de zile, la munca totul era cu fundul in sus, etc.
Si gandeam exact ca tine...oare nu sunt semne ca trebuie sa ma opresc? Si Sami m-a incurajat si alte fete si prieteni, asa ca am mers mai departe si se pare ca a fost cu folos.
Asa ca te incurajez sa faci la fel. E adevarat ca momentul este foarte greu dar trebuie sa ai incredere ca tatal tau se va putea face bine si se va bucura de bebeii tai, caci daca tu crezi, lucrurile se vor intampla! Iti urez sa-ti aduni puterile si sa mergi mai departe!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
elly_me spune:
alex- multumesc fff mult pt sfaturi
Am vb cu sotu si ne-am dus sa fac si homocisteina .. sa stam linistiti..
Mai mutanta decat sunt .. nu cred ca se mai poate ... asa ca am renuntat la rochita.
dar daca sunt cuminte ... poate imi sotu' 2
glumesc .. nu ma mai intereseaza nicio rochie .. nk
Ieri am fost ff suparata am plecat de la munca pe la 14.00 si am ajuns acasa cu un chef de boceala
.. dar nu am reusit sa bocesc .... sunt din cce in ce mai puternica ....
am bagat un somn pana la 18.30.
a venit sotul .. am mai vb putin si iar somn...
Oare de ce ne chinuim asa de mult sa avem bbei?
Cateodata ma gandesc ca nu sunt un om rau, iubesc copii, animalele, pasarile, plantele ... tot ce se poate... si de la an la an ma mai trezesc cu cate ceva ....
dar culmea.. cum am spus... nu mai pot sa plang ... nu-mi ramane decat sa lupt...
asa ca vineri imi vine rezultatul si la homocisteina si apoi ma duc la dr hematolog.
Oare de unde mai avemm forta sincer nu stiu...
Oare ce ne face puternice nu stiu ...
Cunosc persoane care spun ca s-au chinuit 3 luni sa ramana insarcinate si nu lasa copii sa fie atinsi de nimeni - pt ca ele s-au chinuit ff mult sa aiba copii (3 luni)..
Oare eu daca voi avea copii ii voi pune intr-un glob de cristal ?? Nu cred caci vad cat sufera cei dragi noua ca nu avem copii si i-ar iubi la fel de mult ca si noi ..
De azi incep si tratam - magne b6, aspenter, femibion, acifol, omega3, vit e...
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
moromeata spune:
Hello babutelor! Va marturisesc ca va citesc cam rar acum, am o problema cu ”time management”. Noroc cu postul amaradieica m-am pus la curent cu ultimele nouati. Ma bucur enorm ca vad reusite pe aici, va doresc sa fie luni de gravideala de care sa va bucurati la maxim si apoi bebelusi de care sa va bucurati tot restul vietii.
Si tot amaradiei vreau sa ii povestesc ceva. La FIV nr X (nu mai stiu la care, ca au fost cam multe), cu doua zile inainte de punctie, s-a prapadit socrul meu. Fara preaviz, in conditiile in care soacra mea umbla cu mine pe la doctori sa faca pe translatorul si neputand sa aiba grija de el, desi ar fi avut nevoie. Nici macar la inmormantare nu am putut sa merg, eram pe masa, anesteziata,la punctionat ovule. M-am simtit ca ultimul om, m-am gandit ca era numai vina mea, ca daca eram si eu ”functionala” soacra mea ar fi fost langa el si nu s-ar fi intamplat. Apoi m-am gandit ca e un semn, ca poate acum o sa reuseasca FIV-ul, sa fie fel de ”poftim, asta a fost pretul platit ca tu sa ai acum copil”. Dupa ce am vazut beta negativ... ooopsss, nu nu era asta planul, m-am inselat. Atunci poate era un semn sa ma opresc, poate am fortat prea mult, exact cum spui si tu. Am avut noroc cu sotul meu, care mi-a scos de fiecare data bazdacii din cap. Au urmat inca nu mai stiu cate FIV-uri. Intr-un final, dupa 9 incercari, am reusit. Asa ca uite ce zic eu: nu incerca sa gasesti o logica acestor lucruri, pentru ca nu cred ca exista. Nu cred ca oamenii dragi se imbolnavesc drept pedeapsa pentru ce am facut sau nu am facut noi, ceilalti. Stiu ca suna a cliseu, dar incearca sa iei lucrurile asa cum sunt. Nu sta in puterea noastra sa le schimbam, dar putem macar incerca. E prima conditie ca sa reusesti ceva. Incearca. Sper sa nu te afund mai tare in butoi. Te imbratisez.
Si daaaa, imbratisari si pentru veterane (in ale topicului): Samira, Lara, Ana, Sabina, Qiao, Ari, Ady. Am cateva clipe libere, ma pun sa vad ce ati mai facut.
lorelei78 spune:
amaradia,postarea ta mi-a amintit de clipele petrecute de mine anul trecut,cand si eu gandeam la fel ca tine!Dupa nereusitele mele la FIV a urmat infarctul tatalui meu si faptul ca am aflat ca trebuia sa il operam urgent de bypass pe inima.Am fost terminata din toate punctele de vedere si mi se parea ca problemele nu se mai termina,dar trebuia sa ne interesam repede si sa sa actionam la fel.Operatia tatalui a fost reusita si acum e foarte bine,urmatorul FIV al meu a fost reusit desemenea.Daca eu as fi ramas gravida anul trecut nu stiu cum as fi trecut peste problemele cu tata,asa ca am ramas insarcinata in momentul in care totul a fost bine si ii multumesc lui Dumnezeu,sigur a stiut ce face.
Fii curajoasa,intereseaza-te ce poti face sa il ajuti pe tatal tau acum si sigur cand se vor aranja lucrurile vei fi si graviduta!Dumnezeu le va aranja foarte bine!
18+
daniela74 spune:
gata fetelor,am ajuns cu copiii acasa ,am doi embrioni de buna calitate,nu aveau nici o fragmentatie,erau atit de frumosi,m-am topit toata cind i-am vazut. Ma chinuie un ``piticut`` cu intrebarea:de ce mi-au facut transferul in ziua 2 si nu 3?,dar ii dau si am incredere in ceea ce mi-au spus dr si embrio. De acum trec la clocit,sper sa-mi pastrez calmul si sa ramin la fel de increzatoare cum sint in momentul de fata si poate Dumnezeu face sa se intimple minunea si pt.noi
va multumesc pt.gandurile bune,conteaza enorm
Amaradia capul sus iubita,o sa vina si soarele int-un fel sau in altul,important e sa fim sanatosi la trup si suflet,Dumnezeu are grija de noi,de toti
c`est la vie,pas le paradis
ioana3110 spune:
Fetelor, sper sa nu se supere Balanta, dar m-am bucurat asa de tare cand am aflat.... a nascut 2 baietei superbi si sanatoshi! Si am vrut sa va impartashesc si voua bucuria!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana3110 Fetelor, sper sa nu se supere Balanta, dar m-am bucurat asa de tare cand am aflat.... a nascut 2 baietei superbi si sanatoshi! Si am vrut sa va impartashesc si voua bucuria! 10 ani de incercari pentru a avea un BB FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto |
Felicitari Balanta, DD sa aiba grija de voi, bebeii sa fie sanatosi si tie recuperare rapida.
Ioana multumim de vestile bune
olimp spune:
daniela sa fie cu lipici si ascultatori acolo in burtika timp de 9 luni...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat