Clubul "babelor" FIV-oase 51

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

bau....

gata pe ziua de azi.
maine ne facem repede treburile de dimi si o tulim la munte.
ne-am adunat imediaat o gasca de 4 familii.

pe 5 August plecam si noi 4 zile la mare...am vorbit cu un fin de-al nostru-viitor fin sa ne tina locul 4 zile sa putem sa mergem si noi la mare.
tot el o sa ne tina locul si cand plecam la turci.

ma duc sa ma bibilesc nitel.
sera buna va doresc.
sa aveti un we minunat si sa aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ana e chiar f bun, mai ales ca iaurtul e din cel facut de mine (sa ma mai laud putin ). Daca as fi avut si fructele culese si puse de mine la congelat asa cum facti voi (tu, samira ...) ar fi fost perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Daniela Doame ajuta, sa creasca mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

cred ca de preferat ar fi alb-galbui,doar rosu sau maroniu sa nu ma vad,mult si bine
o sa ziceti ca am inebunit,dar parca imi e dor de sezonul rece cind mai intram si eu in bucatarie si mai bucataream cite ceva si mai schimbam retete pe aici

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Sami, week-end placut sa aveti, sa va odihniti!

Eh, Daniela, nu e chiar asa departe anotimpul rece si o sa vii aici sa ne ceri retete sanatoase ca sa creasca mari muschetarii din burtica.

Qiao, ce reteta ai tu de iaurt?

Mergi la inceput

s-a terminat socializarea, pasaretul s-a culcat, sotul la fel
ana eu mi-am luat iaurtiera si de atunci nu mai cumpar iaurt din comert. uite aici "povestea" iaurtului meu www.lalena.ro/forum/read.php?6,1321,1321 cum il fac www.lalena.ro/677-reteta-Iaurt-de-casa-cu-iaurtiera.html si un desert cu iaurt care merge transformat si in inghetata www.lalena.ro/701-reteta-Desert-cu-iaurt-si-fructe-de-padure.html Uite ca acum mi-a picat fisa ca am de la T niste cutii de congelator pe care le lauda ca nu fac masa de gheata, o sa incerc sa fac in ele inghetata sa vad cum iese. eu nu prea sunt mancatoare de inghetata, dar acum chiar mi-ati facut pofta

Mergi la inceput

Arata tare bine. Si eu faceam cu lapte caldut. Puneam 2 linguri de smantana si pe urma lapte si amestecam in timp ce turnam laptele. Il fac in oala de lut. Ulterior, pastram un pic din iaurtul vechi si turnam lapte caldut. Acum il fac doar din lapte crud de capra lasat la prins. E mai sanatos asa si e si gustos.

Mergi la inceput

mie nu mi-a iesit din laptele de capra din comert.
apropo, sabina avea o iaurtiera abandonata in camara si am convins-o sa o foloseasca. oare ce mai face, nu a mai dat pe la noi.

Mergi la inceput

Eu iau lapte de la tarani, nu din magazin. Sa stii ca ma gandeam ieri oare ce mai face Sabina. Sper ca e ok.

Eu merg la . Maine plec din TM, ma intorc doar duminica seara.

Daniela, iti tin pumnii pe maine, ma gandesc la tine si abia astept sa intru duminica sa citesc ce ia povestit.

Va pup pe toate, sa aveti week-end placut. Pup inclusiv pasaretul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

aaaaaaaaaaaa.....nisip la la rinichi.
io imi imaginam ca i-a intrat ioanei nisip in dodoasca atunci cand a fost la mare si pentru ca nisipul are microbi...a facut infectie.

deh...atat m-a dus mintea...nah!!!

mnemosys...bine ai venit...sa nu te superi pe mine dart eu o sa-ti spun doar sys ca mi se plimba aiurea deshtele pe taste cand tre' sa-ti scriu nickul.
sincer iti spun ca pe mine m-ai pierdut cu explicatiile tale.
personal nu cred ca e posibil ca imediat dupa transfer sa ai iar foliculi...si cu asa dimensiune.
daca ei totusi sunt...mai degraba ma duc cu gandul la ideea ca nu au fost punctionati si de asta ii mai ai acum prin ovare.
sau poate nu am inteles eu bine.

Da' multe tzigle lipsa ai soro!

Brigit, stiu ca infectia poate sa rupa membranele dar ma duc la piscina dupa ce o tratez.

Raportez: azi am fost la institutul de diabet si mi-a placut maxim. atat de frumos s-au purtat acolo cu mine de zici ca eram cel putin fiica lui Obama! Super echipa! toata stima pentru ei. Si au o asistenta sefa,...painea lui Dumnezeu!

Ady, de ce zici ca nu mai e timp de alt test? Amnio se face in sapt 17-19. E invaziva intr-adevar dar dureaza f putin si vreau sa iti zic ca Herghelegiu a zis ca el are peste 1500 de amniocenteze la activ si nici una din fete nu a patit nimic. Dry testul asta eu l-am facut la medsana si stiu ca se face analiza de sange in aceeasi zi cu morfofetala de trim 1. adica in sapt 12. Dion morfofetgala se preia translucenta nucala si se mai face test de sange sa iti dea nivelul hormonal al Bhcg si toate astea se interpreteaza statistic si in functie de varsta. Mie imi iesise risc de Down de 1/250 ceea ce era nu foarte mult dar nici normal.

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput