Clubul "babelor" FIV-oase 51

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Daniela nici nu ai nevoie de mai multi, uita-te la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Daniela , super! Oh, cred ca abia astepti sa ii iei acasa... Ce fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

vai Ady,macar unu sa am si eu si toate fetele dragi de aici

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

am si o intrebare,pt fetele care pun progesteron vaginal,eu am inceput de aseara,am impresia ca iese tot afara si e de culoare crem,sau o fi din cauza punctiei? MA CURAT ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Daniela, si la mine, care nu am facut punctie, tot cremuliu iesea. Fiindca e amestecat cu secretiile proprii, cred eu.
Mie mi-a spus medicul sa incerc o ora dupa ce il introduc sa stau la orizontala, sa aiba timp sa se absoarba toata substanta activa, sa nu apuce sa o ia la vale.
Eu bagam si dimineata si seara. Dimineata imi puneam ceasul sa sune cam cu o ora-o ora jumate mai devreme decat de obicei, bagam progesteronul si ma mai puneam la somn un pic. Iar seara, il puneam chair inainte sa ma culc. Iar la analize, tot timpul progesteronul imi era foarte ok.
Bafta mult5a cu puiutii, sa ii iei acasa si sa le si placa la tine.
Doamne-ajuta

Mergi la inceput

Daniela, incearca sa il introduci cat mai adanc, vezi ce pozitie adopti pentru asta, unele ajuta... si stai pe urma la orizontala. Uite, si Qiao statea o ora in pat dupa plantatii. Culoarea e sigur in amestec cu secretiile proprii, deci nu cred ca e vreo problema. E posibil sa fie si un pic de sange rezidual de la punctie si se curata mai bine acum cu ajutorul progesteronului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnemosys spune:

Salutare tuturor,

Multumesc mult pentru raspunsuri, pai, da, noi foliculi dupa transfer. Am facut stimulare cu gonal (8 zile) si menopur (3 zile), am avut 15 foliculi in total totul normal, doar senzatia de plin, si un pic de discomfort dar nimic altceva.

Au facut punctie tuturor celor 15 si au rezultat 9 ovule. Am vazut si eu ca nu mai era nimic si ma simteam foarte bine dupa punctie. Am facut transferul, totul a mers se pare foarte bine, dar a doua zi dupa transfer au inceput durerile, un pic de balonare si apoi greata.

Surpriza e ca azi am vazut alti foliculi.

:-( Medicul spune ca e este "secondary ovarian hyper stimulation" si ca avand in vedere istoricul meu este de la o eventual producere de Hcg care a confuzat ovarele. Sper macar, acum beau multe lichide, durerea este tot acolo si greata si mai si. Sa nu mai zic de sani care sunt foarte durerosi.

Chiar nu a mai patit nimeni asha ceva?

Mergi la inceput

Alina,Ana deci nu ma ``duc``,nu inca
le introduc cu ajutorul unui aplicator,dar e luung,m-am tot uitat pe prospect,dar nu zice cat sa-l introduci ,o sa ma obisnuiesc si cu asta,zilele trecute radeam ca-mi curgea albastru de la estradiol,acuma e crem,oare ce mai urmeaza???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

daniela sa creasca mari embrionasii si sa fie puternici !
eu dupa ET am stat acasa cateva zile si aproape ca nu apucam sa ma misc prea mult ca tot faceam plantatii din 2 in 2 ore.
elenush eu am luat fructe de padure congelate, le-am bagat la blender, am mai pus niste iaurt si uneori niste frisca, am amestecat si am bagat inca putin la congelator
azi a venit sotul devreme acasa, mai socializam si noi as aca nu am apucat sa citesc foiletonul, doar asa pe diahonala ultimele pagini

Mergi la inceput

Verde, Daniela?!

Yummy, Qiao, suna bine, cred ca e bun...

Mergi la inceput