Clubul "babelor" FIV-oase 51
Raspunsuri - Pagina 13
samira33 spune:
elenusho...pup fata.
uuuoooff....nu mai tin minte reteta mea de inghetata din adolescenta...tin mine doar ca era buuuuna rau...cu ou,lapte,fructe,cacao....da nu mai stiu procesul tehnologic si cantitatile.
dar am vazut ca la copii are succes iaurtul bagat la congelator.
elenus26 spune:
Anushca suna tare bine, dar am uitat sa spun ca soata mea vrea ceva cu fructe, lapte/ iaurt/frisca. Fara oua... greu de multumit
anaasta spune:
Brigit, ma gandeam si eu la Fetomed cand o fi sa fie. Stiam de la Balanta de Oscar test, dar am cerzut ca e echivalentul lui DT de la noi. Bine ca ai spus si aici pentru ca trebuie sa te programezi din timp ca sa prinzi perioada potrivita. Asa, ramaneam cu impresia ce e ca si DT. Mersi de info.
anaasta spune:
Vezi ca sunt si alte retete pe site, Elenush. Parca am facut una din mascarpone si capsuni. Doar ca fara masina, iese cu ace de gheata. Eu nu am rabdare sa o tot scot la 30 de minute sa o amestec ca sa se sparga acele de gheata.
adrianaady spune:
Brigit abia imi revin usurel cu scrisul si cititul aici la babutele mele dragi, promit ca recuperez si la gemeni sapt care vine O sa fac asa : intai fac eco morfologica si cer parerea dr daca se justifica sau nu si dry testul.
Elenusa vin si eu la inghetata daca faci
alina_alba spune:
Elenush, daca vrei inghetata super mega buna si naturala (zic ei - asa si pare) si nu ai chef sa faci, du-te La Delicii. Moaaama, imi lasa gura apa cand ma gandesc la ei. Sunt prin centrul vechi pe undeva - nu ma prea pricep eu bine la Bucuresti... Dar, e mega buna inghetata, merita un drum pana acolo.
anaasta spune:
Elenush, uite si aici un site cu mancare buna si prezentare faina - http://www.lauraadamache.ro/
Si la blog roll la ambele site-uri, gasesti altele foarte interesante.
daniela74 spune:
2 embrionasi ,miine fac transferul,nu stiu de ce vor sa mi-i puna miine,nici nu am mai intrebat,sper doar sa nu ma sune inainte si sa-mi spuna ca s-a anulat cum am patit la ultimele 2 fiv-uri.Imi doresc sa-i vad in burtica si apoi am eu grija sa-i fac mari
week-end placut si distractie multa,la mare,la soare......
c`est la vie,pas le paradis