Clubul "babelor" FIV-oase 51

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Brigit, sau-mana :) Stiu de testul de care zici, inconvenientul e ca nu oricine are calificarea necesara sa il faca. Si, daca incerci o programare la cine poate, sansele sunt foarte mari sa gasesti doar cand a trecut deja termenul... - adicatelea eu asa am patit...Si m-am multumit cu the next good thing.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

apropos de rasfat: voi stiti cum este sa faci dupa ce te-ai spalat 3 zile in lighean?
nu am avut apa calda 3 zile, e oribillllllll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ady, ma gandesc ca toate trecem prin diverse stari, dar na'... catinel, catinel, ma misc si eu drept inainte ca si voi....

Smaick, imi pare rau ca s-a intamplat asa, insa ma bucur ca e totusi un bebe luptator acolo. Doamne ajuta sa fie totul bine de acum inainte. Si, da, eu stiu cum e cu apa calda lipsa. La noi mereu se ia pe perioada verii cateva zile pentru ca se fac revizii si e naspa rau.

Felicitari pentru Soroc!

Alina, pupam fetita smechera!

Qiao, ma bucur ca s-a rezolvat cu problema.

Ioana, de nu-mi vei trimite poze cu piersicuta, te fugaresc pe forum cu galosii, precum Ari pe Lara! Ai grija de tine. Pentru nisip, zic sa bagi lichide multe si sa faci dusuri caldute daca ai dureri cumva.

Ari ... ceacara.... zic ca i-ai platit-o lui Sami care va facu urati pe amndoi....

Many, bine ai revenit din vacanta!

Brigit, in august trebuie sa ii spun lui PK cand e prima zi de CM ca sa socoteasca cum pica pe programul lui deoarece lipseste o saptamana in septembrie. Daca totul se potriveste, voi incepe atunci. Daca nu, probabil amanam o luna. Interesant ce spui de testul ala. E singurul de genul pe care l-ai facut tu? Tu unde l-ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Many bine ai revenit, usurel cu treburile
Ioana urata infectie ai tu acolo, ai grija cu tine. Testul ala tre sa il fac, ca de altul nu mai e loc
Alina sa fie sanatoasa fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aaaaaaaaaaaa.....nisip la la rinichi.
io imi imaginam ca i-a intrat ioanei nisip in dodoasca atunci cand a fost la mare si pentru ca nisipul are microbi...a facut infectie.

deh...atat m-a dus mintea...nah!!!

mnemosys...bine ai venit...sa nu te superi pe mine dart eu o sa-ti spun doar sys ca mi se plimba aiurea deshtele pe taste cand tre' sa-ti scriu nickul.
sincer iti spun ca pe mine m-ai pierdut cu explicatiile tale.
personal nu cred ca e posibil ca imediat dupa transfer sa ai iar foliculi...si cu asa dimensiune.
daca ei totusi sunt...mai degraba ma duc cu gandul la ideea ca nu au fost punctionati si de asta ii mai ai acum prin ovare.
sau poate nu am inteles eu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Citat:
citat din mesajul lui mnemosys

Buna feteleeee,

Sunt noua aici si mai ales noua in FIV. Am facut un FIV in Cehia(locuim in Praga de un an si un pic) ,primul meu FIV de altfel. Mi-au transferat un puiut luni, era deja blastocyst (nu shtiu cum se zice in romana) si a doua zi de la transfer am inceput sa ma simt rau, balonare, dureri ca inainte de ciclu, destul de nasoale. Am zis ca poate nu e nimic si ca asha e normal numai ca aseara mi-am luat inima in dinti si l-am sunt pe doctor. Care m-a pus sa merg imediat la clinica si s-a confirmat ca ovarele meu au inceput sa lucreze din nou, inceput de hiperstimulare. Sunt foarte ingrijorata,durerea de azi nu mai e, dar o greata incredibila da. El zice ca probabil am inceput sa secret Hcg si ca de-asta ovarele mele au luat-o razna din nou. Avem cate 4-5 foliculi pe fiecare ovar, cel mai mare de 18mm.

Ce ma fac? Se poate daca sunt insarcinata aceasta reactie sa dauneze? Ati mai auzit de asemenea cazuri? Nici in timpul stimularii si nici dupa punctie nu am avut probleme,totul a inceput dupa transfer.

Va multumesc mult pentru rapunsuri :-)

Salutare
Stai ca nu am inteles bine, la tine au inceput sa se dezvolte alti foliculi dupa ET ? Din ce stiu eu (nu am trait pe propria-mi piele) hiperstimularea apare la cateva zile de la administrarea injectiei de declansare si se poate agrava in cazul in care se instaleaza si o sarcina. Ca simptome sunt ce ai enumerat tu acolo, dar ecografic se constata lichid in cavitatea peritoneala si inca cateva "bucurii". Se trateaza in cazuri grave cu perfuzii cu albumina pentru "drenarea" lichidului, se recomanda consumul de proteine (oua, lapte, carne) si multe lichide (exista risc de hipercoagulare).
Dar de foliculi noi nu am auzit pana acum, poate alte fete te pot lamuri.
Gata, fug si eu acasa sa vad ce face pasarimea si sa citesc foiletonul de azi pe indelete.

edit: cate zile ai de la punctie ? cati foliculi ai avut atunci si de ce dimensiuni ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Smaickule ma bucur ca inimioara bate cu putere si lucrurile se aseaza asa cum ti-ai dorit

Ady pup burtica

Alina super veste! Sa fie sanatoasa bebelina!

aristico de ce nu ti-e dor de mine? Te-oi fi suparat din cauza antonimului? Sau... esti geloasa pe verzitura mea desfasurata, 'nalta de 2 m? Nu scapi fata asa usor de mine...he he he

Draga mea Samiruta... n-ai nicio reteta de inghetata pentru mine? Pe net sunt cu sutele, dar vroiam una testata. Si in retetele tale chiar am incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Ady, pai daca nu mai treci pe la gemenasi...eu deja am zis ca nu mai scriu pe acolo de nicholaides, cred ca am mai mult de 10 postari pe tema asta numai acolo ( si alte cateva la donate)
Ca sa iti spun cum s-a exprimat dr mea apropo de dublu test : ori nicholaides ori deloc, ca nu are sens sa vii dupa aia cu idei ca ai risc crescut pe baza unei interpretari care are dintru bun inceput 30% sanse sa fie gresita.
Si cred ca are dreptate, avem sarcini prea pretioase ca sa ne mai facem griji aiurea, ca oricum ne facem destule.

Ana, eu am facut dublu test nicholaides la matei basarab.
Cred ca tie iti e mai aproape viena decat bucurestiul, ei ii spun Oscar test

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Aristico azi e ziua Ricai?
La multi ani Rica!
Pupici si o mare imbratisare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Elenush, eu fac pentru sotul meu o reteta de inghetata pe care o mananca el singur toata in vreo 2 zile, o adora de-a dreptul. Nu folosesc masina de inghetata, o bag direct la congelator. Asta este http://dobrinisabela.blogspot.ro/2009/07/inghetata-mars.html

Mergi la inceput