Clubul "babelor" FIV-oase 51
Raspunsuri - Pagina 11
aristica spune:
bine-ati venit acasa!
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
ioana3110 spune:
Ady, daca imi permiti un sfat, intereseaza-te bine de acest dry test inainte ca si eu l-am facut si mi-am dat seama dupa ca am aruncat banii pe geam. Si nu-s putini bani... E tot o simpla statistica la care se adauga o analiza hormonala a nivelului de Bhcg la momentul ala de 12 saptamani si daca aia e mare, toata lumea intra in fibrilatii si te trimite la amniocenteza si te mai panichezi si tu aiurea. Pe de alta parte, daca tie nu ti-a fost rau in sarcina, s-ar putea ca testul sa iasa bine, dar iarasi nu e concludent.
Nu vreau sa te influentez ci doar sa studiezi bine problema inainte ca mie mi-a parut rau ca nu am facut-o mai temeinic. Eu am facut Amniocenteza pana la urma.
Smaick, bravos! Nu te intrista ca daca lucrurile s-au intamplat asa, e cu un sens.
Ari, Lore e bine din ce stiu eu si are DPN acelasi cu al meu
Sami, am grija desi am facut deja o infectie urinara frumoasa cu nisip - pachet complet, aflai aseara. Si pe langa asta, azi am stat prin spital la Diabet ca mi-au gasit si glicemia provocata mare si cica sunt cu risc de diabet gestational. Asa ca oficial sunt internata doar ca m-au lasat sa stau internata acasa .
Deci mai rau de-atat sper sa nu fie si sper sa ma pot misca un pic ca imi amortesc in continuu 2 degete de la o mana de la tensiunea asta, si ma gandesc ca poate o mai scad cu un pic de inot...
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
samira33 spune:
aristico,fatooooooooooo...cum un ochi albastru si unu cacaniu???
te alerg prin tot spatiul virtual.
uuuffff...ce ma enervezi....nu poa' sa aibe omul un secret!!!!!
da nu ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic.....am scris care era secretul....dar l-am sters......nu ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiicccccc!!!!
aristica spune:
daaaa, un ochi ca al tau si un ochi ca al tayfunului...bine, hai, fi tu aia secretoasa
ioana
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
Brigit spune:
Fetelor, constat ca eu vb ca papagalul de dublu test prin metoda nicholaides. E singurul test de screening performant pe care chiar merita sa dati banii la acest moment. Pt ady, la 11 sapt deja e tarziu, testul presupune testarea de sange la 9 sapt si coroborarea cu parametrii din morfologia fetala, toate calculele se fac pe un soft special. E drept ca momentan nu se poate face in tara in multe locuri, insa faptul ca are rezultate care sunt 95 % accurate la gemelare, la sarcina unica si mai mult fac testul asta sa fie alegerea cea mai buna.
Ioana, amniocenteza e chiar o masura de testare invaziva, pt o gemelara biamniotica trebuie facute doua si din pacate exista riscuri de avort. Stiu ca asta e testul 100% sigur, insa eu nu am dorit sa imi asum niciun risc, atata vremecat am la dispozitie un alt test care imi confera deopotriva precizie si siguranta.
http://www.medicalmanager.ro/articol.php?id=12235
Am dat un link unde sunt precizate si clinicile care fac acest test.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
mnemosys spune:
Buna feteleeee,
Sunt noua aici si mai ales noua in FIV. Am facut un FIV in Cehia(locuim in Praga de un an si un pic) ,primul meu FIV de altfel. Mi-au transferat un puiut luni, era deja blastocyst (nu shtiu cum se zice in romana) si a doua zi de la transfer am inceput sa ma simt rau, balonare, dureri ca inainte de ciclu, destul de nasoale. Am zis ca poate nu e nimic si ca asha e normal numai ca aseara mi-am luat inima in dinti si l-am sunt pe doctor. Care m-a pus sa merg imediat la clinica si s-a confirmat ca ovarele meu au inceput sa lucreze din nou, inceput de hiperstimulare. Sunt foarte ingrijorata,durerea de azi nu mai e, dar o greata incredibila da. El zice ca probabil am inceput sa secret Hcg si ca de-asta ovarele mele au luat-o razna din nou. Avem cate 4-5 foliculi pe fiecare ovar, cel mai mare de 18mm.
Ce ma fac? Se poate daca sunt insarcinata aceasta reactie sa dauneze? Ati mai auzit de asemenea cazuri? Nici in timpul stimularii si nici dupa punctie nu am avut probleme,totul a inceput dupa transfer.
Va multumesc mult pentru rapunsuri :-)
Brigit spune:
Ioana, pai tu ai infectie urinara si umbli bramburea pe la piscine?
Lasa sportul asta ca de la o infectie asta poti rusca ruperea membranelor
Ady, ma bucur ca sunteti bine.
Ana, ati stabilit cand dati startul la proceduri?
Daniela tinem pumnii pt embrionasi fortosi!
Smaick, deci beta aia chiar a fost de 2. Doamne doamne stie el mai bine ce face, important e sa fie bine in continuare.
Alina, felicitari pt fetita. Ai vazut ca pan la urma nu s-a reprofilat dr de fetite?
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
samira33 spune:
yuhuuu...maine plecam la munte.
diseara trag o placinta cu mere si scot carnea de gratar la dezghetat.
acum pap pepene galben.
adrianaady spune:
Brigit oricum e prea tarziu pt alt test acum, sa stii ca e prima oara cand te aud vb de el, altfel sigur ma interesam . Asa ca acum merg pe varianta morfofetala si imediat dupa eco cu foaia de la medic dau proba de sange pt dry test.
Aristico ce ai fata cu copila Samirei??