LMA Juniori de iulie-august 2004 - 8 ani!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori, bine ati revenit! ati mai ajuns pe la mare? cum s-au simtit fetele in romania? dar tu? mai pune si niste poze, da????
Gabi, Cristal, merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Rox nu am ajuns la mare, altfel v-as fi cautat cu siguranta. cele doua sapt in Buc au fost total insuficiente mai ales ca m-a alergat o neghioaba de notarita de mi-au iesit ochii... Oricum a fost frumos, ne-am vazut gasca de acasa, ne-au facut ciur tantarii, am asudat la greu, ne-am plimbat, etc apoi bagaram 2 sapt in creta, unde am tras alta asudeala, iar acum ne racorim... si muncim :)
Si mie mi-au placut si tortul si cele trei mamici

Mergi la inceput

neata
Cori, imi pare bine ca totusi ati avut timp si de romania si de creta.... cum a fost? io tot zic de poze, da?
aici bate un vant... de ne ia pe sus. dar tot fierbinte e. mai am 3 zile de job, da? inclusiv asta
Cristal cum e eruptia lui John? ce fac fetele in deplasare?
o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Si in Bucuresti sufla un vant de vreo 2 zile de zici ca suntem in Kansas... noaptea mai ales suiera pe acoperis de zici ca o sa zburam si noi cu tot cu el...dar adevarul este ca s-a mai racorit, sau cel putin din cauza vantului nu se mai simte asa de rau caldura.

Cori - deci ati avut o vacanta intensa ca sa zic asa...vorba lui Roxi - da' poze nu ne pui???

Roxi - deci de vineri esti in concediu? Unde plecati?

O zi super sa avem!

Mergi la inceput

hihihi bine zis in Kansas
Gabi, plecam in Bucovina, ca si acum 2 ani. tare mult ne-a placut acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

La multi ani, Daria!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Daria!
Sa fii sanatoasa, fericita si voioasa toata viata! Sa ai parte numai de bucurii!

Corina, vrem poze! :) Sa va fie de bine vacanta!

Roxana, multumim de intrebare, eruptia a trecut, ca doar nu era sa se plimbe prin Paris plin de bube!
Fetele sunt bine, Ioanei i s-a umflat un genunchi (cred ca a cazut in el si nu a spus, a fost trata cu Lioton), Mariei i-a cazut iar bucata de dinte!, eu manageriez la telefon situatia...

Eu aveam impresia ca ma lua vantul pe sus cu tot cu casa az'noapte...sunt singura, tare e pustiu...

Asa ca stau la servici pana seara tarziu, am o perioada de facut contracte destul de busy (cred ca nu e rau ca altfel stateam sa ma gandesc la fete...vorba unei colege "azi ai plangeat!?"

O zi frumoasa sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani Daria!! Sa fii sanatoasa, sa ai putere de munca si sa te bucuri de viata si de mandra din dotare!!

Eu am revenit in Bucuresti ieri seara, am terminat cu nasitul, mai am o singura nunta de bifat in septembrie (dar doar ca invitat) si gata, iau o pauza mai lunga

Si eu vreau un concediu, mai de relaxare daca se poate undeva unde sa fie, vorba lui mirciulica "mare, mancare si pitzina, mami hai sa ne facem si noi grecesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Darie te pup cu mare drag, la multi ani, sa ai parte numai de bucurii
Cristale trebe sa fie tare greu fara fete, cat sunt plecate?

O sa incerc sa ma caut de poze, greu de pus de la job iar acasa ma tiu departe de tehnologie A fost frumos, tare frumos...
Ce as merge si eu in bucovina odata, da nu ma inteleg cu colocatarii :( deocamdata pot numa sa visez ca oricum nu cred ca mai pup vreo expeditie pana la iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Ups, ce am scapat....

LA MULTI ANI Daria!!!!!Tot ce iti doresti sa se implineasca!!!!!

Mergi la inceput