LMA Juniori de iulie-august 2004 - 8 ani!
Raspunsuri - Pagina 7
alice2004 spune:
La Multi Ani, Daria !
Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti tu si muuulta sanatate !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise
szivarvany spune:
Multumesc frumos de urari, la fel si voua tot binele din lume
Io petrec la birou, ma tot uit pe calendar si mult mai e pana in septembrie cand imi iau si eu cateva zile de concediu :-)
colegii au facut afara la ceaun bograci :-) eu vroiam pizza(care e cel mai bun aliment din lume :-))), dar nu te pui cu majoritatea :-)
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Monica70
roxanaz spune:
si aia ce facura ei la ceaun ce e? vorbeste si tu romaneste pentru majoritatea de aci....
szivarvany spune:
bograci - ciorba d aia gen gulas dar pe costite afumate, carnat afumat si fasole si legume si galusti :D da` io prefer pizza sa fie clar :-)))
(nu m-am prins ca nu stiti ce e bograciu`, scuzati)
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Monica70
alice2004 spune:
Oau, ce foame mi s-a facut ! Pofta buna si petrecere frumoasa sa aveti !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise
g_ioana spune:
La multi,multi ani fericiti Daria!
edit ca sa fiu on topic noi suntem de sambata in Bucovina facem aerosoli la greustam in varf de munte,la cabanuta si racoare,am facut trasee unde am servit direct de la sursa fragi zmeura si afine...
polux spune:
Cu toate pregatirile de plecare era gata gata sa pierd ziua mamicai de Giulic.
La multi ani scumpa noastra scumpa.
amironeanu spune:
La multi ani tuturor juniorilor pe care i-am ratat! Sa aveti o viata minunata!
La multi ani Daria, sa fi sanatoasa, sa te bucuri de Gulia si ea sa-ti aduca numai bucurii si sa fi iubita!
Liliana, drum bun, sper sa poti sa ne scrii si din tara.
Sunt restanta la multa, desi v-am citit, nu apuc sa va si scriu. Noi suntem ok, saptamana trecuta am fost cu copii la mama, a fost super, ne-am odihnit, am fost la piscina si in parc, ne-am incarcat bateriile. Eu m-am intalnit cu cativa din colegii din liceu (noi nu am facut nici o intalnire in cei 18 ani), a fost super.
polux spune:
Vad ca multe fete sunt in vacanta. Altele viseaza la vacante....oricum va doresc sedere placuta sau visare placuta, dupa cum e cazul.
Ultima perla a Adelutei: Sare ca un iedut prin casa si se loveste la genunchi. Se vaieta usurel langa mamaie....Mamaie ma intreaba in timpul asta cum se numeste lacul de langa noi....eu spun Michigan, mamaie nu prea intelege bine, il stalceste "Picinel"...eu incep sa rad si-i spun Adelutzei sa ii repete ea lui mamaie cum se numeste (era mai apropae si mamaie nu prea aude bine)...Adela spune Michigan...mamaie tot Picinel...la care Adela scoate un AUUUU mai tare si zice, nu era suficient ca ma durea genunchiul, ma doare acum si capul (de ce spunea mamaie bineinteles).