LMA Juniori de iulie-august 2004 - 8 ani!
Raspunsuri - Pagina 5
roxanaz spune:
neata
Liliana, da, e cald rau pe aici. si la Craiova... 36-38 toata saptamana.
noi l-am sarbatorit ieri pe Patrick in avans, poze aici
acu cam zace, a facut cred un pui de insolatie combinata cu vreun suc.... sper sa il pun pe picioare rapid
o zi frumoasa sa aveti!
kim222 spune:
Rox ce facusi cu pozele?? ..ca par grasa Ce are Pat?? Fericit de cadouri?
Noi am fost apoi la plaja si am stat ca niciodata la orele pranzului...dar in sfarsit mi-am schimbat culoarea
azi sunt prin zona ..lenevesc la Medgidia
kim222 spune:
deci cum ramane cu bibliografia pentru vacanta??? ma ajuta si pe mine cineva cu titluri de carti...ca noi cam lenevim de cand s-a terminat scoala!
szivarvany spune:
Buna dimineata si de la noi. Aici e tot frig :(((
Rox, super petrecere ati avut sanatate multa sarbatoritului !
Polux, 4 zile si e vacata ? Yuhuuu
Noi am fost la tara, l am sarbatorit pe finul meu care a implinit 10 ani, apoi ieri am ratat ziua la piscina in Felix din cauze de ploi asa ca am mers si noi sa vedem IceAge ul, ca Madagascar nu era ieri 3D Si a trecut si weekendul, sunt obosita rrrau :(
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
roxanaz spune:
Kim, esti incredibila, care grasa tu???? uita-te la astealalte noi doua . nu stii ca n-am facut eu pozele?
sa va zic ce coalitie prieteneasca au facut Andreea si Luca... erau nedespartiti
Daria, cum a fost ice age, v-a placut?
szivarvany spune:
Rox, ne-a placut ... eu bia am avut stare, ma tot foiam :D as fi vrut sa vedem Madagascar, sper sa ajungem si la ala.
Ce scumpa e bubulina mica de la party
Mamicile astea de iul/aug2004 aratati tare bine
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
roxanaz spune:
bubulina mica a dormit aproape toate cele 3 ore. si cu o zi inainte la noi acasa.. tot asa. in schimb la terasa fuse cu ochii cat cepele, ca de, era lume multa in jur si sa fie ea prezenta :))))
corianai spune:
Va pup dragelor, io mi-s tare catranita ca am revenit la munci :(( am deja o saptamana intreaga pe spinare si e al naibii de greu dupa 6 sapt de concediu
La multi ani juniorilor, sa ne traiasca
cristalina spune:
Neata!
Care grasa neica!? Ia potoliti-va!
Ce mi-a placut tortul cu angry birds!
Roxana, sanatate maxima sarbatoritului!
Daria, eu sincer as mai trimite vreo 5 grade la tine.
Liliana, poate se mai domolesc caldurile, eu vreau sa ma duc la mama pe 4 august (langa Craiova), deja am amanat de vero cateva ori din cauza caldurilor.
Eu sunt singura acasa, fetele la bunici, John la Paris...e asa pustie casa. Asa ca m-am trezit azi la...cinci! Imi venea sa ma dau cu capul de pereti!
Ioanei i s-a umflat un genunchi (cred ca a dat cu el de scari si nu a spus) iar Mariei i-a cazut din nou bucata de dinte. Acu' sa vedem cum facem, nu as vrea sa o las cu el neacoperit prea mult...ofof...
O zi buna sa avem!
leeloo2004 spune:
Super pozele, Rox - mi-a placut mult tortul cu angry birds!!!
Si noi am vazut duminica Ice Age - e dragut, copiilor le-a placut, dar mie mi-a placut mai mult Madagascar...
In rest la servici...