LMA Juniori de iulie-august 2004 - 8 ani!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nu le este clar pt ca nu se stie cauza acesteti afectiuni...si poate tine pana la 2 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Olivia, asa ne-a zis si dermatologul. 6-8 saptamani...si ca se banuieste ca e herpetic da' nu se stie sigur...
Asa ca ne uitam seara la filme, mancam inghetzata si ne relaxam...

V-am zis ca mi-e dor de buburuze?! (cica si-au intins corturile in curte, si-au scos scaunele si masuta, cele de pe cand avea numai 2-3 anisori, si bunicu' le-a umplut piscina...)
Eu ma uita la poze...Iata si poze de la Calimanesti-Caciulata
http://family.webshots.com/album/583142091NCAPBG?start=0

Trebe' sa pun si de la ziua Mariei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia
am vrut sa o sun pe Roxi ca am mobilul ei, la un mom dat cand planuiam o excursie in CT, dar s-a anulat pana seara pe motiv de furtuna de nisip asa ca n-am mai deranjat-o....mi-ar fi placut sa ne vedem face to face :)

bai sa mor daca fuse vreo furtuna de nisip pe aici si daca veneati veneati pe strada, unde zau ca nu e nimic
las, poate reusiti data viitoare. noi tot aci suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hai maaaa, ca noua ne-a scos ochii nisipul pe plaja, si spre vila, am fugit ca ratonii cu colacii-n spate. oricum stiu ce zici, probabil daca faceam un efort reuseam sa ne vedem, si cu voi si cu soacramea ce era-n saturn in aceeasi perioada cu noi, asta mi se mai tot reproseaza ca nu ma efortez sa mentin relatii mai apropiate, insa na, nici sa ma pici cu ceara nu am energie sa ma urnesc sa fac efort mai mult decat deja fac, poate si pt ca multa vreme am depus efortul solitar si n-am gasit nici o mana intinsa ?! (nu ma refer aici la Roxana). Iau si ginko forte si astragalus ca sa plutesc la suprafata onorabil :)

Monicule, bine ca nu sunt fetele cu voi, sa nu ia si ele daca e de natura virala. Sa va faceti bine repede !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Pai fetele au fost pana ieri, dar nu se ia asa usor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello si LA MULTI ANI la toti sarbatoritii pe care i-am ratat! pentru toti!

Am avut un proiect la job, care m-a tinut 12 ore pe zi lipita de calculator, fara pauza, fara sa respir macar, l-am incheiat acum 5 minute si evident ca am intrat sa vad ce faceti.

Incerc sa recuperez din urma si revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Robi, auch mama!! ce naiba va fac astia asa in miezul verii? spor in toate!
Lia, io sa stii ca nu am zis deloc la misto, stii ca zic de toate pe aici, a fost doar ceva ploaie luni seara spre noapte si atat. sa stiti oricum ca fenomenele astea sunt profund locale de obicei - adica na, ce sa zic, pe parcursul a maxim 2km si in jur e limpede ca in farfuria de supa . asta, asa, pentru viitor . io de soacra nu comentez, am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Olivia, condoleante!

Rox, am avut de adaugat niste clauze la vreo 70 de contracte ....

Vad ca e febra concediilor, noi am decis ca ne urcam in masina (daca resuesc sa imi iau concediu si daca...multe altele...) si mergem unde vedem cu ochii.

Mie mi-ar placea o zona linistita, sunt la pamant din multe puncte de vedere, caut informatii despre Corbu, despre Gura Portitei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Robi ...Corbu...sa veniti cu cortul?? Estef multa plicitseala..deci este nisipp si apa...la fel al Gura Portitei...ete frumos dar merita un weekend si cam atat..Plus ca este ff scump Portita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

O seara buna Romania.
Mai avem si noi 4 zile si venim....nu sunt asa incantata din cauza de temperaturi astronomice acolo, acasa.
Am intrat sa va pup si sa va doresc o saptamana cat mai frumoasa fiecare pe unde sunteti.

Mergi la inceput