LMA Juniori de iulie-august 2004 - 8 ani!
Raspunsuri - Pagina 10
szivarvany spune:
Danut
Andreas
Si o zi de luni usoara tuturor
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Monica70
leeloo2004 spune:
La multi ani Patrick!!!!
Roxana, sa-ti traiasca copiii!!!
Eu am o saptamana scurta - de miercuri pana vineri plecam in team building, undeva pe langa Moeciu (la Fundatica Ursului) - sper sa ne distram si sa ne simtim bine!
kim222 spune:
io mi-s zombie...m-am culcat aseara la 2 ..deh politica asta bat-o vina..si m-am bucurat ca Ro s=a trezit..chiar daca mai tarziu..mai bine decat deloc
La multi ani Danut si Andreas!!!!
Gabi ,petrecere frumoasa...oricum este misto zona!
cristalina spune:
La multi ani Patrick!
Roxana, sa va traiasca voinicul!
La multi ani Danut!
Lia, sa-ti traiasca flacaul!
Olivia, ce-ti veni soro sa stai pana la 2 noaptea?! Te trezeai dimineata si erau voturile gata numarate!
Eu ma agit, am inceput sa numar acte zile mai am pana merg la fete! Noroc ca s-a intors John din Franta (fara parfum!...cand l-am intrebat cum a mai avut tupeu sa intre pe usa a ridicat nonsalant din umeri "pai si acolo tot Sephora era!")
O saptamana excelenta sa avem!
kim222 spune:
Monicule pai nu traiam " momentul" ... Ce tare raspuns..si nu i-ai zis: magazin era..preturile nu erau la fel!
dupa 5 saptamani de cand am dat juma' din pretul mobilierului..dupa ce azi le-am fac ut scandal pt nesimtire...ne-au dat banii inapoi!! Va puteti imagina..ca eu!
g_ioana spune:
La multi ani Danu,multa sanatate si noroc in viata!Lio sa-ti traiasca flacaul!!
Cum soro sa vina fara parfum din Frantatrebuia sa-l trimiti inapoio fi sephora da' nu-i paris.....
Kim.....si noi ne culcam tarziu dar din cauza de jocuri olimpice,a facut mandra pasiune pentru ele...la ceremonia de deschidere a stat pana la 1,aseara ne-am uitat la gimnastele noastre..
hai pupicei
kim222 spune:
Luca a intrecut-o pe Maria!..a stat nemiscat la deschidere...si pana nu a defilat inclusiv USA nu s-a culcat..deci cam doua noaptea..si pt ca a venit vorba m-au impresionat profund cele doua lucruri pe care englezii au tinut sa le puncteze ,celel 2 lucruri cu care au schimbat si inflebtat societatea ...literatura pentru copii si sanatatea NHS..fara de care spunea ei nu te poti numi o tara civilizata..nu poti aspira la acest titlu pana cand nu poti asigura accesul nelilmitat si de buna calitate la serviciile de sanatate..cat de adevarat..
In alata oridine de idei ..copiul din dotare este la bunici si a convins bunica sa mearga la film la Ice Age 4..si ce credeti ca a facut bunica???L-a bagat la film..cu tot cu popcorn ..a vorbit cu supraveghetoarea de sala..si l-a lasat singur!..ea facut cumparaturi in acest timp Copilul a fost super mega incantat de film (am citat )
szivarvany spune:
Codrut
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
_
Au nevoie de noi: Iulia Monica70 Alex
Andries spune:
La multi ani!! Pat, Danut, Andreas si Codrut!! Sa va fie viata lina!!
Noi... murim de cald, munca multa, vreau concediu. ai mei nu sunt interesati de olimpiada, ei sunt preocupati de sporturile lor. Deja am doua luni de sport intensiv si ... am cam obosit, bine a zis cine a zis ca sportul copiilor tine cat determinarea parintilor!!
szivarvany spune:
Si eu am aflat ca in sfarsit imi pot lua 2 zile de concediu :-))) asa ca joi si vineri nu`s pe aici, yuhuuu, sunt ataaat de happy :D am de smotruit casa ca efectiv nu apuc, am de lenevit, deci foarte multa treaba :D
Andries, ai mare dreptate ref la sportul copiilor. Ma si gandeam ca o sa mergem doar joi la bazin, vineri lenevim acasa :-) In rest merge dadaca zilnic.
Si am fost si noi la piscina, in sfarsit am ajuns in Felix. Si am vrut dom`le sa vad si eu caprita cum inoata.
A declarat scurt ca ea e in ziua libera si nu are de gand sa munceasca :-)))
Iar daca toate merg bine, mergem duminica in excursie la Pestera Ursilor, asa, ca in loc de vacanta.
_
Au nevoie de noi: Iulia Monica70 Alex