LMA Juniori de iulie-august 2004 - 8 ani!
Raspunsuri - Pagina 11
roberta04 spune:
...cu scuze pentru intarziere:
LA MULTI ANI Patrick, Danu, Andreas, Codrut!
Si noi suntem prinsi in olimpiade, Matei e mare fan scrima si judo.
Olivia, perfect de acord cu NHS, e teribil de greu pentru mine sa ii fac pe englezi sa inteleaga ce se intampla la noi cu sistemul sanitar de stat, in conditiile in care la ei e PERFECT...
Eu ma ocup de cateva zile cu cautari intense de job-uri in afara, m-am saturat, daca trebuie sa muncesc fizic pentru o viata normala, nu spun mai mult, sunt dispusa sa las job si functie si tot si sa imi iau lumea in cap...
asta e... revin cand am si vesti mai bune :(
Andries spune:
Robi, bafta multa, sa ne spui si noua daca ai gasit. Eu m-am mai uitat, dar nu am gasit ceva aceptabil decat in UK si eu nu am rabdare sa-mi iau permitul de la ei (ca toti angajatorii iti spun intai sa-ti iei permitul si apoi te angajeaza). O cale mai scurta este sa iti ceara el permitul si atunci dureaza in loc de 7-8 luni, doar 3 luni (dar asta fac doar daca esti super rare skill), iar daca e transfer inter-company dureaza o luna.
Eu te sfatuiesc sa vezi daca nu poti pleca prin firma la care lucrezi, dupa 12 luni lucrate acolo vei putea sa te angajezi unde vrei. Ca sa nu mai spun ca la inter-company ai si serviciul de relocare, te ajuta si cu scoala, casa, etc.
Eu astept cu viu interes 2014 sa se ridice toate restrictiile intre timp invat tot ce se poate invata dpdv skill ce estimez eu ca va fi in boom in 3, 4 ani.
roberta04 spune:
Ce liniste e pe aici!
Eu sunt in concediu de astazi, cred ca vom pleca un pic hai-hui saptamana viitoare, nu stiu unde...nu la mare, oricum :(
O zi buna, eu ma delectez cu preparat suc de rosii
amironeanu spune:
Salut!
La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat si la multi ani tuturor sarbatoritilor din saptamana care urmeaza! Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata minunata, plina de impliniri!
Noi plecam la noapte spre mare (eterna Bulgarie pentru noi), ne intoarcem pe 13 si mai stam o saptamana la bunici, asa ca pana pe 20 august suntem oficial in vacanta!
In rest nu avem noutati, Stefi a mers la tenis mult in vara aceasta, cand ne intoarcem vreau sa reincepem inotul si sa ne apucam de ceva lectii. Zilele trecute m-a intrebat cum se face N mare de tipar. De citit citeste zilnic, povesti in general sau dintr-o carte "Lecturi suplimentare pentru clasa a II-a) si din revistele ei cu printese. In schimb nu prea a scris si nici exercitii la matematica nu a facut, recunosc nici eu nu am avut timp sa ma ocup de ea, sa-i dau fise sau altceva de lucru. Si Stefaniei trebuie sa-i dau sarcini, din proprie initiativa nu lucreaza.
Acum am un nou stres. Am aflat de o fetita careia la 9 ani i-a venit ciclul. Mi-e frica sa nu ii vina si Stefaniei atit de repede si ma tot gandesc daca pot face ceva sa mai intarziem inevitabilul. Oare sportul are efect? Am incercat saptamana trecuta sa vorbesc cu ea despre ciclu si se prapadea de ras. In multe privinte este un copil si vreau sa ramana asa cat mai mult! Astept sfaturi!
Concedii placute la cei plecati si zilele racoroase pentru restul!
Dorsilia spune:
buna
am intrat doar sa va multumesc pentru urarile de ziua de nastere a lui Danu, am fost tare necajiti ca tocmai de ziua lui a facut febra 40, si se pare ca puroi in gat- amigdalita pultacee. De sambata seara de dinaintea zilei lui si pana joi seara a facut febra mare zilnic si a avut dureri de gat ingrozitoare. De miercuri dimineata ia augmentin :( Dea inca nu da semne ca ar avea ceva.
Oare e posibil desi a baut din aceeasi sticla cu el cand el deja avea febra ea sa nu ia ??? Olivia, tu ce crezi?
sa fim sanatosi si sa treaca si canicula
o zi linistita !
szivarvany spune:
Ricardo
Ema, sa ti traiasca feciorii
Lia - multa sanatate la voi
Andrea - vacanta frumoasa sa aveti
(cat despre cealalta problema, eu am cm de la 11 ani si singura chestie care ma enerva era echipamentul de baschet ca era de un albstru deschis)
Noi suntem bine, Giulik merge in continuarela inot, in weekend am fost in excursie la Pestera Ursilor, weekendurile care vin vom avea tot as acate o iesire cu gashca si cam atat, trece si vara asta...
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Monica70 Alex
g_ioana spune:
Neatza
La multi,multi ani Ric cu multa sanatate si noroc in viata!!Ema sa-ti traiasca feciorii tai frumosi
Andrea io cred ca este genetic,adik fetele ar trebui sa semene cu mamele la chestiile astea si poate 1% este alimentatia si sportul(io am avut mari probleme cu cm-ul abia dupa ce am nascut m-am normalizat si ioacu sper sa nu fie si mandra asade explicat cred ca ma bag l anu pe vremea asta)
Liamulta sanatate lui Danu...io zic ca nu-i obligatoriu ca Dea sa ia totul de la Danu si invers..
Hai sa avem o zi faina
roberta04 spune:
La multi ani, Ricu! Ema
Lia,sanatate multa! Cum se simte Danu?
Andrea, cred ca varsta la care vine CM este tot mai frageda, imi spunea un medic ca este foarte importanta alimentatia (oare ce nu este cu hormoni??), oricum,pregatirea este importanta! Concediu placut!
Daria, noi ne luam de mana la capitolul concediu, am fost in weekend la munte, la Malini-Suceava, in inima Bucovinei, am mancat balmos la ceaun pe varf de munte, am fost la o 'lelitza' care coase costume populare, ne-am balacit in rau si ne-am incarcat bateriile :)
Vrem sa mai facem o iesire in Cheile Bicazului si la manastiri in Neamt.
V-am pupat!
Andries spune:
La Multi Ani Ric!! Ema sa-ti traiasca baiatul!!
Lia, sanatate lui Danut!
eu am pe cineva in familie cu cm la 9 ani si pot sa confirm ca nu a fost fun deloc, dar deloc!! Totusi, se intampla mai des la populatia din sud si mai rar in Moldova si Ardeal, este si determinat genetic, plus mancarea hormonizata "ajuta"