LMA Juniori de iulie-august 2004 - 8 ani!
Raspunsuri - Pagina 9
g_ioana spune:
Neatza
La multi ani Andreea,mult noroc si sanatate!Rain sa-ti traiasca fetele!
La multi ani,Pupi cel frumos!!Andreap sper ca sunteti bine cu totii,ne este dor de voi
Noi am cam terminat concediul pe anul astaieri seara ne-am intors din Bucovina,am stat la Pojorita la cabanutza,vremea super ok,la intoarcere ne-am oprit la manastiri la Molodovita, Voronet si la Gura Humorului....azi am desfacut bagaje si am facut dulceatza de zmeura si afine
Poate va pun si niste poze
hai pupicei
g_ioana spune:
Neatza,neatza
Cine vine la un nesscafe frappesa ne racorim?
Mitzu ti-am trimis pm cu detalii despre Balcic sper ca l-ai primit.
Am pus si niste poze de la munte,sper sa mearga link-ul
pupicei
leeloo2004 spune:
Iti tin eu de urat, dar fara nes... eu cu apa ca racoreste cel mai bine...
O zi frumoasa sa avem!
szivarvany spune:
Si eu, as bea un capucino bun dar nu pot iesi ink din birou k e k la nebuni.
In plus, nu stiu cand naiba imi voi putea lua cateva zile de conced si asta ma depreseaza rrrau. Vreau si eu sa zac :D
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Monica70
g_ioana spune:
In sfarsit am reusit sa pun si eu link-ul
http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/Facebook/its%20summer%20time/?albumview=slideshow
cele de la munte sunt la sfarsit
hai pupicei
szivarvany spune:
Patrick
Si o seara frumoasa tuturor, cu mult spor la trebi maine
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Monica70