Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu am fost cu avionul la 32 saptamani fara probleme...am avut bilet de la doctor ca sunt ok dar nu mi-a cerut nimeni

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_es spune:

buna fetelor am lipsit o perioada mare de timp dar mam intors.voi cum va simtit eu nu prea mam simtit bine in ultimul timpiar de 3zile am o durere la buric si in partea dreapta.am fost chiar aseara la urgenta sa vad daca totul e in ordine ca eram foarte speriata de durerile astea dar acum sint linistita ca fetita mea e bine fara probleme mia spus sa nu ma speriu ca sint muschi si ca ar trebui sa imi iau o fasa elastica .voi nu ati avut nici una probleme cu buricu ? mi-a zis ca daca ma doare sa iau paracetamol de 1g ca aici in spania numai paracetamol iti dau pentru ori ce durere.acu ma duc sa mai fac cite ceva nu multe sa nu ma obosesc va pup si sa fiti sanatoase

mami de Raluca (1.10.2002) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Dana, depinde cu ce companie zbori. In general nu-i nici o problema pana la 7 luni

Onutz 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tnicoleta

Buna fetele

Valicuta In contractul cadru al mass-medis pe 2006 scrie ca am dreptul la un salariu ca prima de nastere sau cam asa ceva. Inca nu mi-am intrebat colegele care au nascut pe aici daca l-au cerut sau nu. Nici asta nu se mai da?

Distractie placuta pe unde mergeti si rexare cat se poate. O sa plec si eu la Cheia vineri seara si stau pana duminica.
Gata, fug la munca, am ajuns tarziu si am si inchidere de editie. O nebunie.

Nicoleta

daca este mentionat in contractul colectiv la nivel de ramura sau in regulamentul intern al companiei sunt obligati sa ti-l dea , faci doar cerere, iei nr de inregistrare si o depui la conta sau resurse umane si gata..pe cand noi astia care nu mai picam sub incidenta niciunui contract colectiv ( al nostru la nivel de ramura transporturi s-a terminat acum in aprilie 2012 ) trebuie sa il cerem sefilor.

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
24+ fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Irina, deci in Spania va da paracetamol pentru orice, aici se da Tylenol pentru orice!)-mie mi-au dat doua cand pierdeam prima sarcina, tampitii-, iar asta e tot un fel de aspirina, cica e contra durerii, dar e un medicament abracadabra asaaaa, are el putere peste tot, in toate domeniile.bleah!
Sa stii ca si pe mine m-a durut intr-o perioada pe la buric, dar am citit ca nu e nici o problema, e normal, doar asta micu pe ce sa se dea si el hutza?

Dana, ai gasit exact paragraful care trebuia, este recomandat sa ai o hartie de la medicul tau cum ca poti calatori fara probleme, ca nu-s riscuri - o hartie pe care sa fie scrisa si data la care se presupune ca nasti..

Onutz o sa ai un sf de saptamana in forta si un inceput de saptamana in aer:) Hai ca e nice, macar stii ca nu te plictisesti
Vezi ca sunt cu ochii tinta pe aici, sa vad ce vesti o sa aduci de la dr:)samburelul tau ce mai face?, danseaza fericit sau sta cumintzel?

Andie, si Iulia e un nume foarte frumos, imi place, colegele si prietenele pe care le-am avut, de-a lungul anului, cu numele asta, - toate niste frumoaaaase!

Popi, nu imi vinzi si mie masinuta? ca am lasat-o cuminte in tara si nu avea decat 9.000 km facuti cand am plecat, nici macar rodajul.Fiat Grande Punto:) Acum serios, trimite si la fata un PM cu site-ul pe care ai pus matizelul la vanzare, e un site ok? cre ca tre sa fac si eu asta, ca altfel se tot duce fratele meu in fiecare saptamana sa o spele, sa o invarta un pic pe lamga bloc, sa o bibileasca si platesc aiurea pentru ea, fara rost..
Cu poezia esti super tare, pe cand strofa 2?

Si eu abia astept botezul de duminica si ma gandesc cum va fi sa nu ma duc eu sa tzopai, eu care faceam asta de cand ajungeam pana plecam..Eh, pentru bebe..orice, o sa ma rasfat doar la bluesuri, cu tati de baiat mic si minunat si cuminte!

ok, fug, nu inainte de a va pe toate!
Dana, asteptam cu nerabdare vestile de maine!

21 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Bubulino, aici sunt

Pup si toate burticile

Sunt bine. Nimic nou la mine, doar munca si munca. Ne prinde tare bine banisorii de la acest job, Onutz a ghicit , incet-incet o sa avem bani si pt investigatii si... cu ajutorul lui Dumnezeu, o sa apara si la noi minunea mult asteptata. Exact cum zici Bubu, bebe va veni cand va fi timpul lui, numai sa nu-mi pierd speranta si sa fiu optimista, mereu cu zambetul pe buze, si oricand pregatita sa-l primesc cand isi anunta aparitia, pe neasteptate sau asteptat.
Iti multumesc pt cuvintele pline de incurajare, imi place sa citesc mesajele tale, imi da optimism.

Andie, multumesc ca faci si tu capitolele noi, modificari/adaugiri la prima pagina unde este nevoie, intradevar e bine venit un ajutor atunci cand eu nu reusesc din lipsa de timp.

Bioana, si mie imi place numele Irina-Andreea, si am indraznit sa o "botez" deja, la listuta prima pagina

aaaaa, era sa uit, Bubu, ai PM

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

iaaa te uita cine a aparut pe la noi!!Deny!! Pai asa vezi, vino sa te vedem, sa te pupam, sa verificam in ce ape te scalzi, iubita, tu stii ca noi te sustinem 1000% si ca pana nu pe pui bebelinul ce va sa vina intr-o Odisee viitoare, NU te lasam! Am zis!
Si vezi ca proverbul pe care il porti cu tine, e un fel de scut, asa ca foloseste prima parte, aia optimista, ok?
Pup fata!

21 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Deny, iar tu ai si PM si e-mail, vezi ce Speedy sunt?

21 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Succes la job, Deny, si sanatate si noroc sa vina bb cat mai repede si la tine! Daca am timp la serviciu sa intru pe site (si de obicei am, doar daca e vreun release sunt ocupati pana peste cap), o sa fac update-urile pe care le observ si capitolele noi cand e nevoie.
O zi buna in continuare tuturor!

Andreea 22+ cu
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Burticutele mele dragi , azi fac 22 de saptamani, plec pe 23, iu-huuuu!!
Suntem baieti mari, pai nu?
Uraaaa! tra la laaa , nu mai pot de dragoste pentru ghemotocul asta mic si cuminte care face nani de zor la mine in burtica (cred si eu, am baut o juma de kil de lapte, acu o juma de ora):)L-a lipait si la nani

22 + cu Nicholas

Mergi la inceput