Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Onutz eu tre sa zbor intre sapt 27 si 29,oare e vreo pb?Dr tau ce a zis,zborul e ok pana in sapt 36?Te duci cu vreo hartie,ceva la tine?
Colegele ma cearta ca plec in luna a6a spre a7a dar deh,daca atunci e training-ul...am rezervat zbor,hotel,tot...sper sa fim sanatosii si atat

Onutz, atentie ca sunt companii care nu te lasa sa urci in avion daca esti avansata cu sarcina. Mai ales cand burtica e vizibila, te pot intreba cate luni ai si sa nu apara probleme la imbarcare. Am o prietena care, fiind in 5 luni, a avut probleme cand s-a intors din spania. la plecare a fost ok, la intoarcere au comentat aia ca nu o lasa sa urce in avion. se tem sa nu te apuce pe acolo ceva si ei nu sunt pregatiti. poate e mai bine sa faci o intrebare dinainte la compania cu care vei zbura.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

HEllo fetele!!
Am si eu omare rugaminte,cat costa o morfologie la Iosup???

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 21+

Laura in jur de vreo 500 RON maxim. Parca era la Regina Maria sau la Sanador,suna la ei sa vezi sigur.

Popi ai reusit sa vinzi,bravo tie! Ati avut oarecum noroc avand in vedere cum e piata si mai alea cursul euro
Poezia e de mare exceptie,ai talent nu gluma.

Onutz eu tre sa zbor intre sapt 27 si 29,oare e vreo pb?Dr tau ce a zis,zborul e ok pana in sapt 36?Te duci cu vreo hartie,ceva la tine?
Colegele ma cearta ca plec in luna a6a spre a7a dar deh,daca atunci e training-ul...am rezervat zbor,hotel,tot...sper sa fim sanatosii si atat

EU stiam ca te lasa panapela 32 de sapt fara probleme.euam zburat gravda cu la 24 sapt si a fosttotul ok.pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Valicuta In contractul cadru al mass-medis pe 2006 scrie ca am dreptul la un salariu ca prima de nastere sau cam asa ceva. Inca nu mi-am intrebat colegele care au nascut pe aici daca l-au cerut sau nu. Nici asta nu se mai da?

Distractie placuta pe unde mergeti si rexare cat se poate. O sa plec si eu la Cheia vineri seara si stau pana duminica.
Gata, fug la munca, am ajuns tarziu si am si inchidere de editie. O nebunie.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Buna, fetele

Epopeasca, felicitari pentru codite cu fundite! Daca doctorul nu ti-a spus ca ar fi ceva in neregula, nu te stresa. Nu-si permite niciunul sa te expedieze din cabinet fara sa-ti spuna ce e nasol din ce-au vazut ei.

Bioana, felicitari si tie pentru pasa! Ce zice domnul tata? Delirium tremens, cumva?

Mena, posibil sa fi fost bebele. SI eu prima oara tot ca un melc am simtit pe sub buric. La mine a fost mai simplu ca dupa melc au urmat si niste pacanele si-asa am fost sigura. Dar la mine s-a intamplat abia pe la 20-21 de saptamani (nesimtita, deh )

Bubule, io nu-i cant donsoarei, ca am voce de magar in mizerie. Dar acum doua nopti, cand bocanea si nu ma lasa sa adorm la loc, i-am compus o poezea (de care jumatatoiul a ras sa moara dimineata cand i-am recitat-o - 3 ore de nesomn si 4 versuri lesinate):
Eu sunt mica si pitica
Stau la mama in burtica
Dau din maini si din picioare
Si fac valuri ca la mare
Eh? ziceti voi daca nu sunt un geniu in devenire, sau ce?

Valicutza, nu-i nimic in neregula cu planificarea botezului. Noi il avem planificat inca dinainte sa raman gravida. Nasa e fosta noastra colega de liceu (de clasa mai exact) si abia ne astepta la cotitura . Asa ca practic ea a aranjat (mental, cel putin) absolut tot. Ea spera sa fie baiat ca stia si in ce o sa-l imbrace; stie locatia, decoratiunile, meniul - ca va fi bufet suedez, animatorii, invitatii, absolut tot. Asa ca eu am scapat de stres; ea organizeaza, jumatatoiul plateste, eu doar fac act de prezenta. A, si am pus si eu niste conditii: fara clovni, ursitoare si baloane. In rest .... o sa ma las surprinsa
(PS: va doresc tuturor sa aveti o astfel de nasa! )
Geani, ca tot aveai dileme, eu cel mai probabil voi face botezul tot la finalul lui martie. Bunicile sunt din provincie, zone care se inzapezesc cel mai usor si nu vreau sa risc nimic. Tre' sa fie toate prezente.

Dannah, eu sunt copil nascut iarna (ianuarie), ma scotea mama afara de 2 ori pe zi cate 30 minute, indiferent de temperatura; fara carpe pe fata, fara sa ma infofoleasca. Si n-am avut nici pe naiba. Abia acu' la batranete am inceput sa racesc cam o data, de doua ori pe an.

Dana, cu nitel ajutor divin, saptamana viitoare ma dezproprietaresc ca sa zic asa. M-a alergat banca de mi-a iesit sufletul; saptamana asta in fiecare zi a trebuit sa ma duc la ei sa-mi dea drese peste adrese. Mai astept inca una, tot de la banca, si cam asta ar fi. Suntem in impachetari, cutioaie peste cutioaie, proprietarul unde ne vom muta cu chirie abia saptamana viitoare, luni seara a acceptat sa ne dea cheia sa mai caram din lucruri (trebuia sa ne mutam la 1 august in chirie, dar avem si noi nevoie de ceva timp sa caram tot, mai ales la cat de inapta sunt eu acum). Sper sa nu ne puna sa platim chirie si pentru inca o saptamana din iulie totusi. Si mai sper ca cei care vor cumpara miercuri, sa ne lase pana duminica in casuta (si, normal, sa nu se razgandeasca).

Ieri am fost la control, m-a forat nitel doctorul, totul e in regula. Ne mai vedem pe 20 august, tot la control. Pana atunci nu am mai programat nici o ecografie, nici o analiza, nimic. Vedem la finalul lui august daca ne mai filmam si noi.
Pe 13 august incepem scoala parintilor la Medlife, pana atunci voi fi probabil in focuri cu despachetat, curatenii, bla bla, si uite asa o sa treaca si cea de-a sasea luna.

Zi usoara fetele!

gogoasa hormonizata

IPopica multumesc! Sunt sigura acum ca bebe a fost! Azi noapte m-a ciocanit (pe la 4 ca m-a trezit pasaretu' si cainetu' din fata blocului si s-a gandit copilul sa nu o lase pe mama singura treaza, sa se trezeasca si el, sa dea de veste) iar dimineata a inceput un soi de virmuiala in burta mea. Eu am tot 55 de kg ca atunci cand am ramas gravi, sunt slaba pentru inaltimea mea si imi iese doar o burta tuguiata in fata. Balonata nu sunt si nici alte probleme de digestie nu am deci cred ca e pustiu care a prins forta si joaca sarbe in burta mea.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

Citat:

EU stiam ca te lasa panapela 32 de sapt fara probleme.euam zburat gravda cu la 24 sapt si a fosttotul ok.pupam

[/quote]

faza e ca ei nu iti cer nici o hartie care sa ateste cate sapat ai. prietena mea era in 5 luni, dar era burtoasa rau ;)

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Geani80

Citat:

faza e ca ei nu iti cer nici o hartie care sa ateste cate sapat ai. prietena mea era in 5 luni, dar era burtoasa rau ;)

23+
[/quote]

SI pe mne m-au intrebat cate luni am ca si eu eram cu ditai burdihanu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Citat:

HEllo fetele!!
Am si eu omare rugaminte,cat costa o morfologie la Iosup???

450 de lei, am fost eu acum o sapt.
lucreaza ori la CMU (o sg zi pe sapt) ori la Fortis (4 zile pe sapt)

Citat:
citat din mesajul lui Geani80
]eu tre sa zbor intre sapt 27 si 29,oare e vreo pb?Dr tau ce a zis,zborul e ok pana in sapt 36?Te duci cu vreo hartie,ceva la tine?
Onutz, atentie ca sunt companii care nu te lasa sa urci in avion daca esti avansata cu sarcina. Mai ales cand burtica e vizibila, te pot intreba cate luni ai si sa nu apara probleme la imbarcare. Am o prietena care, fiind in 5 luni, a avut probleme cand s-a intors din spania. la plecare a fost ok, la intoarcere au comentat aia ca nu o lasa sa urce in avion. se tem sa nu te apuce pe acolo ceva si ei nu sunt pregatiti. poate e mai bine sa faci o intrebare dinainte la compania cu care vei zbura.

23+

[/quote]

asa stiu si eu
ca sa fii sigura ia o adeverinta de la ginecolog dupa tine cum ca ai voie, ca sa fii sigura

21+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane 0,2; FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, Aspenter (3 pe sapt); 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 200mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Buna tuturor! Am ajuns si eu la munca si am recuperat ce ati scris. Bebe e foarte activa azi, se misca si dimineata cand m-am trezit, si nu-i place deloc cand stau pe spate sau pe dreapta, numai pe stanga am putut sta.
Valicutza, multumim de informatii. Parca mi se parea mie ceva gresit in ce am zis. E bine ca avem pe cineva informat asupra legislatiei pe aici. Pot sa te mai intreb si eu ceva: a intrat in vigoare legea aia ca tb sa stea si tatal cel putin 1 luna in CIC?
Eu cred ca o sa merg la serviciu pana pe la inceputul lui octombrie, dupa care imi iau concediul de odihna (mai am vreo 15 zile, ca am apucat sa merg de 2 ori cate o saptamana la ski pana sa aflu ca sunt insarcinata) si pe urma intru in prenatal. La mine e ok sa am cat mai mult din concediul de maternitate dupa nastere, ca se primesc mai multi bani decat in CIC si la mine chiar conteaza diferenta, mai ales luand in considerare si creditul.
Bubu, . Dar de ce sa te simti prost ca mananci inghetata, si eu mananc destul de des (si alte dulciuri la fel) si ma simt foarte bine . Nasol ca nu poti manca oua, eu nu stiu ce m-as face fara.
Mica, distractie placuta la nunta si ai grija sa nu te obosesti prea tare.
Almy, concediu placut, si sa speram ca o sa te lase copiii sa te odihnesti si tu.
Ioana, si mie imi place Andreea Irina. Si noi ne gandeam la Irina sau Iulia sau Georgiana, dar inca nu ne-am hotarat.
Mami_de2, si noi ziceam ca vom cumpara totul pentru bb mai tarziu, dar am fost prin niste magazine si am gasit niste hainute foarte dragute la reducere, si am luat cateva, probabil vom mai merge sa luam. Ce ne trebuie pentru camera (patut, masuta de infasat, un dulapior sau o comoda pentru hainute) o sa incepem sa luam cand golim camera pe care pana acum am folosit-o drept depozit.
Sunshine_rox, felicitari pentru rezultatul bun la morfofetala si sanatate celei mici!
Onutz, succes maine la morfo! Si distractie placuta la nunta si concediu placut sapt viitoare!
Popi, esti mortala cu poezia ta . Super amuzanta. Nici eu nu-i cant lui bebe, ca nici eu nu ma pricep, dar ii mai citesc cateodata seara cu voce tare. Succes cu vanzarea apartamentului si cu mutarea, sa fie cat mai usor posibil pentru tine totul!
Dana, trebuie sa intrebi la compania aeriana cu care vei zbura care sunt regulile pentru gravide, cred ca difera. Oricum, ar tb sa fie ok cel putin cu hartie de la doctor pana in 30 de saptamani.
O zi buna in continuare si sanatate sa aveti!

Andreea 22+ cu
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Andie am aflat care sunt regulile pt Swiss Air:"While it is not required, we recommend expectant mothers beyond the 28th week of their pregnancies to carry a current letter from a physician stating that the pregnancy is uncomplicated and confirming the expected date of delivery. The physician should state that the patient’s pregnancy does not prevent her from travelling by air."

Popi cred ca te iau si la mine,sa-mi vinzi apartamentul.Nu ma mai indur sa bag banii in el,dupa cat am bagat cand vad "cumparatorii"cum stramba din nas nici un leu nu as mai scoate din buzunar.Iti dai seama ca acum ar trebui amenajata camera lui bebe, in living mai avem de luat o canapea noua si asa mai departe si nu mai pot.

Maine ma duc la dr, ce emotii am.E doar de control dar poate ne zice si sexul Daca vrea bebeloiul miscacios Eu va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Succes Dana la doctor maine! Sa fie totul bine cu bb si poate aflati si ce e!

Andreea 22+ cu
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput