Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
dannnah spune:
Neatza fetelor! Tocmai mi-am facut gris cu lapte Se vede ca imi prieste mini concediul - in mod normal dimineatza n-as fi avut timp de asa un rasfat!
Vad ca vorbiti de botez, de nasi, de prenatal....mie mi se pare atat de muuuuult pana atunci! Mie mi-ar fi placut sa nasc primavara - fetita mea e nascuta in martie si am putut sa fac plimbari lungi cu ea...Acum va fi greu, le vom scoate nasucurile 5 minute afara si gata! Plus ca din cate stiu copiii nascuti iarna sunt mai sensibili...Eu pana nu vine primavara nici nu ma gandesc la botez.
Eu daca vreau sa stau doi ani acasa - ar trebui sa-mi las cat mai multe zile in postnatal, nu? Adica sa merg pana in ultima zi la servici - sau ma rog, pana pot! Avand in vedere ca in astia doi ani primesc doar 1200 ron - macar sa primesc mai mult in postnatal. Oare modifica astia ceva la legea asta in toamna? La Mara am prins 2 ani cu 85% - a fost super.
Va doresc o zi frumoasa!
mamica de Mara - 3 ani si 18+
bioana spune:
neata,m-am trezit cu impresia ca e vineri...azi noapte mi-am visat pitica. era foarte cuminte, o alaptam si ma gandeam de cate ori i-am schimbat scutecul, daca era cazul sa il schimb atunci...nu imi aduceam aminte de cate ori il schimbasem in ziua aceea...
BUBU, ALMY mersi mult de ajutor.a fost de acord si al meu sot cu andreea irina sau irina andreea....amandou asunt de origine greaca.irina pace, cum a zis si Almy si andreea curaj, barbatie.mai ales ca in 30 noiembrie e sf andrei..
BUBU chiar ca e o placere sa cumperi haine pentru cei mici...te topesti printre rafturi...eu pierd foarte mult timp pe acolo ca ma decid greu...nu stiu ce sa aleg la cat sunt de frumoase...
am primit mesaj ca nu se mai tine excursia la lourdes.....si chiar imi doream sa merg...saptamana viitoare se merge la fatima,lisabona.dar acolo am fost in ianuarie....asa ca mai vedem..
stiu ca nu e vineri azi dar tot se apropie weekend-ul....
o zi faina, pupici...
embarazada de 20+
o fetita...
Mami_de2 spune:
Neata fetelor!
Citat: |
citat din mesajul lui angelique_19 Voi ce cumparati bebeilor inainte de nastere,ca eu prin septembrie ma apuc sa cumpar paturici,plapuma,lenjerie pentru patut,de imbracat dar inca nu stiu ce,sterilizator,caciulite si tot ce mai trebuie.Nu vreau sa il las pe sot ca cine stie ce cumpara asa ca le achizitionez din timp. Si inca o intrebare, voi mancati dulciuri?Ca eu as manca in fiecare zi ceva dulce dar ma mai abtin 19+ cu |
eu exact ca si tine, dupa ce fac 28 de sapt..adica pe la toamna din septembrie incolo voi incepe cumparaturile cu de toate ca nici eu nu vreau s ail las pe sot sa imi aleaga cine stie ce :))
Legat de dulciuri: nu prea am pofte,dar daca am-> nu ma abtin, sg chestie pe care o mananc cred ca zilnic: napolitanele alea mici patrate Mick Schniite :)) sau ceva de genul..sunt superrrr tari!! e sg chestie de care mi-e pofta, in rest nu am pofta de nik nik nik dulce!
citat din mesajul lui angelique_19 Geani eu tot in martie as vrea,in ianuarie sau februarie este prea frig si nu as risca.Eu nasc la sf lui noiembrie, inceputul lui decembrie deci ar avea bebe cam 3 luni. 19+ cu |
eu as vrea pana in postul de Paste, deci sf lui fenruarie; dar sa vedem cum va fi vremea..
ee si pana la urma nu facem botezul in strada;))
eu m-am nascut iarna si m-a botezat mama in plina iarna si nu am patit nik si nu au facut botez de fite..eram imbracata bine si gata.. nu cred ca se intampla nimic daca e frig afara:)
citat din mesajul lui Bubulina42 !Pai sa fie multumit, pentru ca dimineata, dupa 3 luni in care nu m-am mai atins de oua, am mancat un ou fiert si in 2 minute l-am vomat instant, iar el ziceai ca se pusese in fund, asa facea valuri, parca il si vedeam cum se stramba pe acolo...Acum chiar ca nu ma mai ating de-loc de ou fiert, ca tare rau a fost dimineata... va pup! 21 + cu Nicholas |
wow :)))
eu mananc cate 3 oua fierte saptamanal , e lege:)) chiar stau si ma gandesc si nu am nici un fel de aversiune fata de nici un aliment.. deci multumesc cerului pana acum ca nu-s cat Casa Ppporului inca, pt ca mananc exact ca sparta de toate!!!
citat din mesajul lui dannnah Mie mi-ar fi placut sa nasc primavara - fetita mea e nascuta in martie si am putut sa fac plimbari lungi cu ea...Acum va fi greu, le vom scoate nasucurile 5 minute afara si gata! Plus ca din cate stiu copiii nascuti iarna sunt mai sensibili.. |
hai ca eu stiu chiar invers;)) stiu ca bebeii nascuti iarna sunt mai strong, au imunitatea mai puternica :)))nicidecum mai sensibili;)) deci fiecare stie cate ceva:)))
21+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane 0,2; FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, Aspenter (3 pe sapt); 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 200mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
sunshine_rox spune:
buna fetelor; am absentat motivat destul de mult dar am un pitic marait si bolnavior ca ii dau caninii si ne luptam cu ei cu maraiala si cu stomacelul ca se strica la el de fiecare data cand ii iese cate un dintoc; am fost si eu ieri la morfo de trim II, are mami baiat mare de 580 gr, rusinos nevoie mare, abia abia a stat sa ii vada mami fata, pare mai mare cu o saptamana fata de cat are, e un nazdravan jumate ca nu prea a vrut sa stea la masurat dar in final a reusit dr sa ii vada toate cele, e in regula cu toate si dr mi l-a estimat undeva la 3,300-3,400 la termen; fata de sora-sa e maaaare; vedem acu cand o iesi cum e; va pup, ma duc iar la piticotul mare
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
22+
dana0000 spune:
Neata burtici!
Vad ca vorbiti de concediu, de botez.
Eu as vrea sa vin pana in ultima clipa la munca,sper sa ne tina DD sanatosi pe amandoi, sa nu avem vreo problema.As vrea sa intru direct in concediu de maternitate,nu in ingrijire copil ca ma intorc devreme la birou.Nici de odihna nu vrea sa imi iau prea multe zile,tot asa sa le folosesc anul viitor.Nici 6ore nu imi iau ca nu e nevoie,cand va fi cazul o sa zic.Ma simt destul de energica,fata de primul trimestru nici nu se compara.
Botezul sa vedem cand il programam,eu zic ca e devreme sa ne gandim la botez.Nasii sunt cei de cununie care desi sunt departe sunt tot prietenii nostrii cei buni sunt si vor fi si nasi de botez.
Popics ce ai mai facut cu garsoniera?
Citeam ca multe fete vor sa se mute pana nasc, asta e si dorinta mea secretaSa vand apartamentul si sa ne mutam
Va pup burtici si o zi frumoasa!
onutz83 spune:
Heeeellooo, burtici! Ati crescut, eh?
Dau un pic cu nasoiul pe aici, caci am enorm de multa treaba la serviciu. Si azi si maine.
Azi dupa serviciu mergem la shopping de tzoale pentru nunta si pentru mine, ma asteapta o mare sedinta luni. Am nevoie de haine office si bineinteles ca nu mai incap in absolut nimic de acasa. M-am umplut de nervi aseara la parada modei.
Maine plec uuun picut mai devreme, pentru ca mergem sa-l vedem pe !!!! Avem programare la morfo ma ora 16.00
Am emotii cat casa, da?
Dupa morfo ne carabanim diiirect la tara unde maine avem nunta unor verisori. Abia astept, sunt rudele lu' domnu', niste dulci, ca tot familionul de altfel. Am mai fi stat noi o zi sau doua, dar duminica seara ne intoarcem, pentru ca je are zbor la Atena luni dimineata si inapoi luni seara. Luni seara ca cu semnul intrebarii, pentru ca zborul e supra rezervat
Marti si miercuri concediu- pe care trebuia sa-l am luni si marti, dar nah, l-am mutat.
Am avut un soc acum cand m-am uitat pe cererile de concediu (trebuie sa fac planificarea pentru luna viitoare) si ce mi-a dat mie prin cap: sa-mi calculez cand intru in prenatal, ca sa anunt la munca. Si mai am si 2 sapt de concediu de luat. Cand am terminat de numarat zilele a trebuit sa ma asez. Mai lucrez o luna. O LUNA. Bye-bye work pe 20 august.
Ma gandeam sa impart cele 126 zile asa: 84 inainte si cele 42 obligatorii dupa.
Pe urma o sa ma rostogolesc pe acasa si prin oras la plimbareala.
Fetele din Ro, voi cum faceti?
Doamne, vorbim de prenatal
V-am lasat, ca altfel se simt shuturile in vezica plina
Va pup pe toate, toate, toate si pe printi si printese
Onutz 21+
IPopica spune:
Buna, fetele
Epopeasca, felicitari pentru codite cu fundite! Daca doctorul nu ti-a spus ca ar fi ceva in neregula, nu te stresa. Nu-si permite niciunul sa te expedieze din cabinet fara sa-ti spuna ce e nasol din ce-au vazut ei.
Bioana, felicitari si tie pentru pasa! Ce zice domnul tata? Delirium tremens, cumva?
Mena, posibil sa fi fost bebele. SI eu prima oara tot ca un melc am simtit pe sub buric. La mine a fost mai simplu ca dupa melc au urmat si niste pacanele si-asa am fost sigura. Dar la mine s-a intamplat abia pe la 20-21 de saptamani (nesimtita, deh )
Bubule, io nu-i cant donsoarei, ca am voce de magar in mizerie. Dar acum doua nopti, cand bocanea si nu ma lasa sa adorm la loc, i-am compus o poezea (de care jumatatoiul a ras sa moara dimineata cand i-am recitat-o - 3 ore de nesomn si 4 versuri lesinate):
Eu sunt mica si pitica
Stau la mama in burtica
Dau din maini si din picioare
Si fac valuri ca la mare
Eh? ziceti voi daca nu sunt un geniu in devenire, sau ce?
Valicutza, nu-i nimic in neregula cu planificarea botezului. Noi il avem planificat inca dinainte sa raman gravida. Nasa e fosta noastra colega de liceu (de clasa mai exact) si abia ne astepta la cotitura . Asa ca practic ea a aranjat (mental, cel putin) absolut tot. Ea spera sa fie baiat ca stia si in ce o sa-l imbrace; stie locatia, decoratiunile, meniul - ca va fi bufet suedez, animatorii, invitatii, absolut tot. Asa ca eu am scapat de stres; ea organizeaza, jumatatoiul plateste, eu doar fac act de prezenta. A, si am pus si eu niste conditii: fara clovni, ursitoare si baloane. In rest .... o sa ma las surprinsa
(PS: va doresc tuturor sa aveti o astfel de nasa! )
Geani, ca tot aveai dileme, eu cel mai probabil voi face botezul tot la finalul lui martie. Bunicile sunt din provincie, zone care se inzapezesc cel mai usor si nu vreau sa risc nimic. Tre' sa fie toate prezente.
Dannah, eu sunt copil nascut iarna (ianuarie), ma scotea mama afara de 2 ori pe zi cate 30 minute, indiferent de temperatura; fara carpe pe fata, fara sa ma infofoleasca. Si n-am avut nici pe naiba. Abia acu' la batranete am inceput sa racesc cam o data, de doua ori pe an.
Dana, cu nitel ajutor divin, saptamana viitoare ma dezproprietaresc ca sa zic asa. M-a alergat banca de mi-a iesit sufletul; saptamana asta in fiecare zi a trebuit sa ma duc la ei sa-mi dea drese peste adrese. Mai astept inca una, tot de la banca, si cam asta ar fi. Suntem in impachetari, cutioaie peste cutioaie, proprietarul unde ne vom muta cu chirie abia saptamana viitoare, luni seara a acceptat sa ne dea cheia sa mai caram din lucruri (trebuia sa ne mutam la 1 august in chirie, dar avem si noi nevoie de ceva timp sa caram tot, mai ales la cat de inapta sunt eu acum). Sper sa nu ne puna sa platim chirie si pentru inca o saptamana din iulie totusi. Si mai sper ca cei care vor cumpara miercuri, sa ne lase pana duminica in casuta (si, normal, sa nu se razgandeasca).
Ieri am fost la control, m-a forat nitel doctorul, totul e in regula. Ne mai vedem pe 20 august, tot la control. Pana atunci nu am mai programat nici o ecografie, nici o analiza, nimic. Vedem la finalul lui august daca ne mai filmam si noi.
Pe 13 august incepem scoala parintilor la Medlife, pana atunci voi fi probabil in focuri cu despachetat, curatenii, bla bla, si uite asa o sa treaca si cea de-a sasea luna.
Zi usoara fetele!
gogoasa hormonizata
laurika1982 spune:
HEllo fetele!!
Am si eu omare rugaminte,cat costa o morfologie la Iosup???
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 21+
dana0000 spune:
citat din mesajul lui laurika1982 HEllo fetele!! Am si eu omare rugaminte,cat costa o morfologie la Iosup??? Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 21+ |
Laura in jur de vreo 500 RON maxim. Parca era la Regina Maria sau la Sanador,suna la ei sa vezi sigur.
Popi ai reusit sa vinzi,bravo tie! Ati avut oarecum noroc avand in vedere cum e piata si mai alea cursul euro
Poezia e de mare exceptie,ai talent nu gluma.
Onutz eu tre sa zbor intre sapt 27 si 29,oare e vreo pb?Dr tau ce a zis,zborul e ok pana in sapt 36?Te duci cu vreo hartie,ceva la tine?
Colegele ma cearta ca plec in luna a6a spre a7a dar deh,daca atunci e training-ul...am rezervat zbor,hotel,tot...sper sa fim sanatosii si atat
IPopica spune:
Dana, da, recunosc, la vanzari am avut mereu bulan. In 2009 am vandut matizelul si a fost cam asa: duminica am pus anuntul, luni a venit o domnisoara sa-l vada, marti a confirmat ca-l cumpara, miercuri si joi am frecat drumul buzau-bucuresti (era inmatriculat pe buzau), joi i-am inmanat masina.
Si-acum la fel, duminica am pus anuntul, luni au venit sa vada, marti a confirmat ca o vrea. Dureaza mai mult cu actele, in schimb.
Asa ca, daca vreti sa vindeti ceva, poate ar fi bine sa ma lasati pe mine sa ma ocup
gogoasa hormonizata