Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (20)
Raspunsuri - Pagina 4
Bubulina42 spune:
E fain asa cum ziceti voi..
Aici, in perioada aia postnatal se da 75%, pentru 6 sapt,apoi 55%, restul timpului, de aia se si intorc mamicile mai repede la job, dar eu nu am de gand sa revin mai repede de un an, plus ca eu nici nu mai vreau sa ma intorc aici.
Acum mi-s sefii in concediu, de aia sunt eu truli-luli pe aici mai des ziua, am o lista luuuunga cu "de facut", dar este un job stresant, in care tre sa te poorti frumos si cu aia care urla la tine degeaba si clientul tre respectat si daca iti da in cap, + stat lipit de telefon de uneori iti vine sa il arunci pe geam ..
M-am saturat de atatea probleme grele, divorturi, certuri, parinti care trag ca nebunii de copii sa vina la mine-la tine-in concediu, dupa scoala,azi-ieri, de ce?-de ce nu?"- oh, e incredibil ce mizerii pot sa isi faca unul altuia doi oameni care s-au iubit candva...
Anyway, imi fac mea culpa si va spun ca in pauza am plecat direct la un magazin de inghetata super, pe care il stiu eu in portul vechi..Mi-am facut si plimbarea de pranz, am murit de cald pana acolo, dar am venit fericita, lipaind din inghetata; inca nu imi simt cerul gurii, dar sunt multumita.Gargarosul nu zice ca nu i-ar place, tace chitic, cred ca acum gusta de zor si el, asa suntem multumiti amandoi
!Pai sa fie multumit, pentru ca dimineata, dupa 3 luni in care nu m-am mai atins de oua, am mancat un ou fiert si in 2 minute l-am vomat instant, iar el ziceai ca se pusese in fund, asa facea valuri, parca il si vedeam cum se stramba pe acolo...Acum chiar ca nu ma mai ating de-loc de ou fiert, ca tare rau a fost dimineata...
va pup!
21 + cu Nicholas
Mica26 spune:
buna seara, burtici!
va multumesc din suflet pentru toate urarile! Doamne ajuta sa ne fie bine la toate!
Biona felicitari pentru fetita cu fundita!!! sa fie sanatoasa ssi frumoasa!
m-am tot chinuit sa va scriu, dar nu am mai apucat...nu stiu daca v-am zis,dar sambata sunt nasica la cea mai buna prietena a mea si sunt ocupata si eu cu ultimile pregatiri de nunta! sper sa fac fata cu brio! nu mi-am luat nici un fel de toc,am niste sandalute foarte comode.oricum de felul meu nici nu port tocuri asta pt ca am 1,75m si cand imi mai pun tocuri parca-s cocostarc. poate reusesc totusi sa va pun si eu niste pozici cu burtica...am facut sambata la petrecrea burlacitelor!
de botez...inca nu avem nasi.pe noi ne-a cununat sora sotului meu si nu vreau sa-i am si nasi si la bebelina. trebuie sa ne punem pe cautat! stiu doar ca botezul o sa-l fac imediat in ianuarie(cam la o luna)pentru ca asa e cel mai ok religios. deocamdata asta e stabilit!
bubulina, onutz, angelique,almy, popi,dana, mena, biona, nicoleta, a.c, laurik, menics, valicutza, epopeasca si toate celelalte burtici... va pupacesc si va imbratisez cu mare drag!
Mica 17+ cu o minune de
bioana spune:
buna seara,
NICOLETA am un nume-Andreea ...celalalt e problema....ca imi place si irina si emilia si diana....si nu merg toate foarte bine impreuna...ne mai gandim...
ALMY e bine ca visezi la concediul perfect..sper din suflet sa te tii de cuvant si sa te relaxezi...sa-i lais pe copii sa topaie si tu in hamac...
BUBU fug la frigider sa imi iau inghetata...
MICA multmumesc.distractie placuta sambata.sa ia grija sa nu te obosesti prea tare. si nu uita sa iti iei sticla cu apa sa nu ti se faca rau in biserica...
eu dulciuri ar trebui sa mananc mai des decat o fac acum, ca zaharul meu e sub limita...dar nu ma prea tenteaza ca si inainte...
in concediu intru in noiembrie...daca stau pana in martie o sa imi caut de munc ain alta parte ca e nasol cu criza asta...nimini nu vrea sa iti dea concediu acum...
embarazada de 20+
o fetita...
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valicutza concediul prenatal si postanatal este de 126 zile calendaristice , din care 42 zile obligatoriu se iau dupa nastere , fiecare isi ia cum crede de cuviinta , mai multe inainte sau mai multe dupa..sau 63 zile cu 63 zile ..cert este ca in cele 126 zile veti lua bani mai multi la salariu decat acum , se calculeaza 85% la salariul brut si se va simti diferenta. plus ca singurul lucru de care imi pare rau este ca au scos obligativitatea acordarii unui salariu mediu pe unitate la nastere, si in concluzie trebuie sa ne rugam de sefi sa ni-l dea , daca mai aveti si alte intrebari va astept..eu lucrez in contabilitate si sunt la zi cu legislatia. pupici http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png 24+ fericita cu dragonel de 2012 |
Multumesc Valicutza!!! Deci in octombrie deja intru in concediu. E cea mai buna veste pe ziua de azi!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin
mena1906 spune:
citat din mesajul lui Mica26 buna seara, burtici! va multumesc din suflet pentru toate urarile! Doamne ajuta sa ne fie bine la toate! Biona felicitari pentru fetita cu fundita!!! sa fie sanatoasa ssi frumoasa! m-am tot chinuit sa va scriu, dar nu am mai apucat...nu stiu daca v-am zis,dar sambata sunt nasica la cea mai buna prietena a mea si sunt ocupata si eu cu ultimile pregatiri de nunta! sper sa fac fata cu brio! nu mi-am luat nici un fel de toc,am niste sandalute foarte comode.oricum de felul meu nici nu port tocuri asta pt ca am 1,75m si cand imi mai pun tocuri parca-s cocostarc. poate reusesc totusi sa va pun si eu niste pozici cu burtica...am facut sambata la petrecrea burlacitelor! de botez...inca nu avem nasi.pe noi ne-a cununat sora sotului meu si nu vreau sa-i am si nasi si la bebelina. trebuie sa ne punem pe cautat! stiu doar ca botezul o sa-l fac imediat in ianuarie(cam la o luna)pentru ca asa e cel mai ok religios. deocamdata asta e stabilit! bubulina, onutz, angelique,almy, popi,dana, mena, biona, nicoleta, a.c, laurik, menics, valicutza, epopeasca si toate celelalte burtici... va pupacesc si va imbratisez cu mare drag! Mica 17+ cu o minune de |
Petrecere frumoasa, Mica! Mii de imbratisari!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin
Bubulina42 spune:
A-ha, Bioana, care va sa zica ti-am facut pofta
Eh, nu asta a fost intentia mea, eu doar am venit spasita sa imi fac mea culpa(de fapt, nu foarte spasita, avand in vedere cat de mult mi-a placut!)!
Mica, petrecere frumoasa sambata!! sa nu te batzai prea tare, sa fii cumintica!Si cum zicea si Bioana, apa sa fie nelipsita, ca acolo oricum o sa fie multa lume, muzica tare, aer repirabil de la Aer cond - dar si multe respiratii..Sa ai grija de tine!
Si noi ne ducem duminica la botez la o bubulina; noi nu suntem nasii, ci mosii, ca la ei asa e obiceiul si vor sa il tina, sa aiba bebe si nasi si mosi.
Noi ducem gaga la biserica:):), i-am luat o rochitza de m-am topit cat de frumoasa era, plus o bentitza cu floricica, pentru par si niste dragalasenii din alea de pantofiori numai din dantela de innebunesti de placere! Ce sa mai, e o minune sa iei lucruri pentru bebelusi! Eu o iubesc tare mult pe dolofana asta mica, e o frumoasa si o cuminte!fetelor, doarme toata noaptea, doar o data se scoala si "scartaie" un pic, ca ii e foame, dar de plans nu plange..
Doaaaamne, ce mi-ar place sa fie si greierasul nostru asa cumintzel..daca si-ar pastra programul de acum din burtica, ar fi super, ca noaptea dormim tun, toti trei - si eu si el si tati!!
Burticutzelor dragi, e timp destul, pentru toate, sa ne alegem nasii, mai intai sa vedem bebeii bine sanatosi!- insa, pentru ca am tot citit diferite mesaje si situatii aici- ganditi-va de doua ori daca vreti sa alegeti oameni care nu va mai sunt foarte aproape,care au probleme in familie-divorturi, certuri, etc, -sau care sunt prea departe.
Bebele are cu adevarat nevoie de oameni care sa il iubeasca, sa se bucure alaturi de voi de venirea lui, -din tot sufletul, de persoane calme, iubitoare, linistite! Cei care au probleme-cu toata parerea de rau pentru ei- daca nu si le rezolva - nu sunt de nasit, au alte prioritati.
gata, ca si eu m-am intins ca o placinta, dar parca asta e o noutate pentru voi? Stiti ca sunt o mare vorbareata, nuuuuu?Noroc ca nu spun tampenii, altfel era vai de mine si de cei din jur hi hi hi
va
Somn usor!
21 + cu Nicholas
Bubulina42 spune:
Menics, mi-a placut teribil cand ai spus ca puiul tau "mestereste" ceva acolo, in burtica, a fost super nice!!Dragii de ei, ce ocupati or fi sa se faca mari si sa mai povesteasca din cand in cand cu noi..
Deny, stii tu de ce! esti o scumpa!Vino si mai spune-ne cum mai esti si ce mai faci, cand mai ai timp!
Biona, Irina-Andreea e foarte frumos si se potrivesc super amandoua, cu Irina ca si prim nume, - dar si Andreea-Irina e super ok; va fi simplu, toate numele alese de voi sunt frumoaaaaaase!!
21 + cu Nicholas
almy spune:
Si mie imi place Irina, si inseamna PACE, de la grecescul Irini
Alma 22+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
Bubulina42 spune:
hi hi, Ioana, gata, vezi ce Speedy suntem? eu si Almy am rezolvat-o cu numele, fetita ta tocmai are doua nase peste ocean
Acum serios, ambele nume sunt foarte frumoase si merg foarte bine impreuna, sa ii spui sotului tau ca au vot pozitiv:)- si majoritar:)
Almy, parca ma bate gandul ca gargaritza ta are sa aiba unul din nume Irinii..
Si pe verisoara mea o cheama Irina-Elena si ne place foarte mult; noi ii zicem Iri si e o persoana minunata!
Cand am venit de la job am tras o tura pe la haine pentru viitoare mamici si erau reduceri -iu-huuu!!- si mi-am luat o bluza super faina, sexoasa, asa..Fac eu ceva poze in we, ca macar e larga si imi intra super burta in ea:) Fetelooor, ce mi-a crescut burta, incredibil! imi plaaaaaace de mor!!
Hai va pup, ma duc sa stau la taifas cu pustiul meu mic si scump, ca ma cam trage de "room service":ai intarziat!:):)
21 + cu Nicholas
A.C spune:
citat din mesajul lui valicutza concediul prenatal si postanatal este de 126 zile calendaristice , din care 42 zile obligatoriu se iau dupa nastere , fiecare isi ia cum crede de cuviinta , mai multe inainte sau mai multe dupa..sau 63 zile cu 63 zile ..cert este ca in cele 126 zile veti lua bani mai multi la salariu decat acum , se calculeaza 85% la salariul brut si se va simti diferenta. plus ca singurul lucru de care imi pare rau este ca au scos obligativitatea acordarii unui salariu mediu pe unitate la nastere, si in concluzie trebuie sa ne rugam de sefi sa ni-l dea , daca mai aveti si alte intrebari va astept..eu lucrez in contabilitate si sunt la zi cu legislatia. pupici http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png 24+ fericita cu dragonel de 2012 |
Exact cum am zis,fetelor.Daca stati acasa,luati mai multi bani...Ma refer la fetele din Romania.Asa ca...in prenatal cu noi din vreme !
Alina 22+ mami de Delia ( 6 ani)