Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
Bubulina42 spune:
Alinnaaa, felicitari pentru eco plin de vesti frumoase, bune si asteptate!
Doua fete cucuiete si cu tine 3!tati trebuie sa fie in al noualea cer!
22 + cu Nicholas
angiuta spune:
Va multumesc frumos pentru urari!
Numele meu este Angelica.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si DPN 13.12.2012
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andie_n Sa-mi ziceti daca mai trebuie modificat ceva ca sunt foarte aiurita zilele astea. O zi buna in continuare! |
Te mai ajut si eu cand gasesc un free time .
Spre exemplu azi am adaugat Mara la caruciorul roz lui Popica pe prima pagina, ce nume frumos
Bubulino imi fac prezenta la pupic de molipsire
Bioana la multi ani si de la mine Sanatate si IrinaAndreea sa stea cumintica in burtica ta pana la termen
Sanatate si la toate burticile de la aceasta odisee si minunile sa stea cumintei in burtici , DD sa fie alaturi de voi pana la capatul calatoriei de 40saptamani, si cu numai vesti bune!
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
mena1906 spune:
Fetele mele am o problema apasatoare: sanii! Sunt imensi (si inainte erau mari) si foarte tari si plini si frig foarte rau. Simt ca imi iau foc. Ce pot sa le fac? Plus ca fiind la prima sarcina nu am sfarcurile bine formate si incerc sa le formez by hand si ii simt mai rau cum se "incarca". Mai sunt si slabuta si simt ca ma doare spatele din cauza lor. Ce fac cu ei? Voi ce faceti cu ei? Stiti vreo metoda anume?
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin
norocila spune:
Ioana- la multi ani!
Dana- la multi ani anticipat!
Mena- nu stiu ce sa-ti spun, eu nu mi-am pus probleme din astea. Desi parca undeva citisem ca nu e bine sa insisti prea mult cu masajul pe la sani.
17+
Bubulina42 spune:
Foarte adevarat.
Mena, peste tot se spune ca sfarcurile oricum se formeaza, cand incepi sa alaptezi, dar ca nicicum sa nu faci asta inainte de doua luni-juma trei luni de termenul pentru nastere.
Eu nu am astfel de probleme, sanii mei au crescut frumos, nu foarte mult, nu ma mai dor deloc, dar imi imaginez ca e rau, mai ales ca nu e buna chestia asta cu "simt ca ard".
Sfatul meu e unul naturist: incearca sa pui foi de varza zdrobite pe sani, le "omori" nervurile cu o sticla sau un facalet de lemn, apoi pui efectiv pe san si iti pui sutienul si dormi asa peste noapte.cauta un sutien caruia poti sa ii spui bye bye:), dar te rog incearca.
Nu poate face nimic rau, nu o sa iti placa mirosul dimineata, dar sunt sigura ca ai sa te simti mult mai bine.
succes!
PS:Almy, dupa cum stiu, e plecata un pic la plimbare:)
E bine, totul ok cu ea si bebela!
Somn usor, burticutelor!
22 + cu Nicholas
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubulina42 Foarte adevarat. Mena, peste tot se spune ca sfarcurile oricum se formeaza, cand incepi sa alaptezi, dar ca nicicum sa nu faci asta inainte de doua luni-juma trei luni de termenul pentru nastere. Eu nu am astfel de probleme, sanii mei au crescut frumos, nu foarte mult, nu ma mai dor deloc, dar imi imaginez ca e rau, mai ales ca nu e buna chestia asta cu "simt ca ard". Sfatul meu e unul naturist: incearca sa pui foi de varza zdrobite pe sani, le "omori" nervurile cu o sticla sau un facalet de lemn, apoi pui efectiv pe san si iti pui sutienul si dormi asa peste noapte.cauta un sutien caruia poti sa ii spui bye bye:), dar te rog incearca. Nu poate face nimic rau, nu o sa iti placa mirosul dimineata, dar sunt sigura ca ai sa te simti mult mai bine. succes! PS:Almy, dupa cum stiu, e plecata un pic la plimbare:) E bine, totul ok cu ea si bebela! Somn usor, burticutelor! 22 + cu Nicholas |
Multumesc mult Bubu. Am observat ca durerea, pe moment, se estompeaza daca pun dusul cu apa rece. O sa incerc si ce imi spui cu varza dar imi e ca o sa incepsa o mananc :)))).
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin
Bubulina42 spune:
Hi hi, Mena, e bine daca o poti manca eu o evit pentru ca ma baloneaza extraordinar asa ca an hotarat sa spun pas.Pentru comprese, nu cauta varza frumoasa, sunt foarte bune frunzele alea urate, primele, mari si turtite, pe care de obicei le aruncam.
Eu mereu pastrez cateva in frigider, fiindca sunt extrem de utile si eficace si in dureri de mijloc, asa ca imi mai repar si sotul din cand in cand:)
Sper ca pestisorul e innotator de seama si face valuri (mici-mititele) in burtica lui mami.
Norocila, tu apari f rar pe aici, cum mai merge sarcina ta, ce noutati ai?
Vino mai des pe la noi, curaj!:)
22 + cu Nicholas
angiuta spune:
mena cum ziceau si fetele nu e nevoie sa-ti formezi sfarcurile.
Mie la prima sarcina mi-au crescut sanii cu 2 numere, acum iarasi cu un numar deja si intr-adevar la prima sarcina erau si mai durerori, nu suportam nici o atingere. Doctorul mi-a zis ca e normal.
Imediat dupa ce am nascut mi-au mai crescut iarasi un numar dar dupa ce s-a reglat productia de lapte am revenit la cel anterior.
Ce e foarte important e sa-ti procuri sutiene bune, eventual din alea de sportive sa ti-i sustina. Cred ca asta ar ajuta si spatele, plus ca fiind grei si nepurtand sutien se lasa.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 19+
IuliaCospy spune:
Neata doamnelor,
Bubu sa-ti fie de bine dansul si petrecerea! Se simte din cum scrii ca radiezi, dar mite din cum arati
Mena, subscriu la ce zice Bubu! Nu mai incerca sa formezi sfarcurile acum ca provoaca contractii. Incearca sa apaesi putin sa vezi daca iti curge colostru. S-ar putea din cauza asta sa fie asa umflati. Solutia cu varza e geniala. Si cea cu pungi cu apa rece merge, ca la orice inflamatie, dar mie dr. mi-a zis sa evit sa pun rece pe sani pt ca inhiba lactatia (eu am facut mastita la Sara - s-a infundat un canal), asa ca tot varza, putin mai rece ramane o solutie. Iar daca nu si nu, fuga la dr. sa vezi daca nu cumva e colostru cu un canal infundat. Mare atentie daca ti se pare ca faci febra!
Deny, Kmy de molipsire fetelor!
O zi minunata va doresc!
Iulia, mami de Sara Andreea si 19+