Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

angiuta, te-am trecut in listutza, daca vrei sa ne zici si numele tau o sa il adaug.
Sa-mi ziceti daca mai trebuie modificat ceva ca sunt foarte aiurita zilele astea.
O zi buna in continuare!

Andreea 23+ cu
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

la multi ani, ioana..sarcina usoara si bb la termen

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Ary, multumesc de sfat
Andie

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Salutare burticute!

Ioana la multi ani cu sanatate, bucurii si impliniri!

Macarie sanatate multa!

noi suntem bine, deja vine un iz de vacanta, de vineri sunt in concediu 4 saptamani, abia astept sa profit cu pruncul sper sa fie vreme ok sa nu ne ploua prea tare. sambata plecam in Turcia, am emotii sa nu fie prea cald pe acolo, om vedea...

produse pt bebe: la Robin am folosit si folosesc in continuare sapun de baie Weleda si cand era mic il faceam cu ulei tot de la Weleda. nu au un miros stralucit insa ne-am obisnuit cu el. servetele umede mereu am folosit si la fel sunt folosite si la cresa. Pt fundulet in dadeam cu Bepanthol, functiona de minunte ori de cate ori era iritat.Pe burta ma dau cu ulei de plante de la Clarins.

mi-am luat ieri perna de alaptat si o rochita domnisoarei. lui Robin ii pregatesc hartiile pt inscrierea la gradinita, am deja emotii. cred ca o sa il duc doar din ianuarie la gradinita, aici gradinita e in aceeasi cladire cu scoala si il vad tare mic pe acolo.

o zi buna tuturor!

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 23 s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

TNICOLETA,DANA,IRILAC,IULIA,IPOPICA,MENA,A.C,DOURA,ARY,ANDIE,LAURIKA,INA,va multumesc din suflet!!cate un pentru fiecare.

nu am fost in excursie, deoarece s-a anulat.s-au retras o parte dintre cei inscrisi si ne-au incurcat pe toti...si cat am asteptat-o...poate avem mai mare noroc la sfarsitul lunii august.

ANGIUTA bine ai venit.sa ai parte de o sarcina usoara si sa nasti la termen.

MACARIE felicitari pentru baietel!!la inceputul sarcinii analizele erau bune?nu ai luat vitamine? e drept ca mie astia nu imi dau nimic, nici o vitamina ca au zis ca analizele sunt ok, si ca nici prea multe vitamine nu fac bine..eu ma simt bine.mai am caderi de zahar, dar umblu cu dulciuri dupa mine...

KMY eu nu cred in horoscoapte, dar o prietena a zis ca dupa cel chinezesc o sa am fetita...pura intamplare, zic eu..

INA sa ai parte de un concediu placut!!

IPOPICA sa va traiasca MARA.sa vina pe lume la timp, sanatoasa si sa va lumineze viata..dar tu chiar ai petrecut nu gluma....

DANA,miercuri te sarbatorim si pe tine!!nu am uitat!

embarazada de 20+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Fetelor , Macarie are fetita!Eu asa am citit din postarea ei
Si eu sper sa ii fie mai bine, teoretic greturile ar trebui sa treaca pe la 5 luni cel tarziu dar niciodata nu se stie.
Almy tu cum mai esti? Inveti de zor?

Bebelusa mea e foarte activa azi-ciocaneste la greu,Andie o sa te rog sa astepti pana joi sa pui culoarea caruciorului pe prima pagina dupa morfologicaSa am confirmarea...
Vai ce bun ar fi un somn dar nu se poate,

Mergi la inceput

Oh, da, Dana, asa ar fi de bun un somn acuma! Dar mai am de stat la munca, sper doar ca la noapte sa pot dormi ca lumea. Nu mai stiu in ce pozitie sa dorm, ma tot trezesc cu crampe musculare la picioare, sau ma dor genunchii cand dorm pe o parte. Ma rog, e ok, ma descurc daca nu ma trezesc noaptea, daca ma trezesc dupa aia nu mai reusesc sa adorm.
O zi buna in continuare!

Andreea 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

M-am intors si eu de la eco. S-a confirmat inca o data ca e fetita.Am fost cu Delia si a fost atat de incantata cand i-a aratat d-na dr manutele,piciorusele,degetelele...Totul e in parametri normali.Am vorbit si despre nastere...Cum se intoarce din Israel,a zis ca -si pune garda si ma opereaza.Asta insemnand cam la 38 de sapt si 2 zile.Doamne ajuta sa fie totul bine pana atunci,sa stea bebelina mea cuminte in burtica si sa astepte acest termen.De fiecare data cand ies de la eco,parca-s alt om.
La fel va doresc si voua! Sanatate maxima si numai vesti bune !

Alina 23+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Bravo Alina pentru eco, sa fiti sanatoase si tu si bb in continuare!

Andreea 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Ioana, la multi ani!! Multa sanatate, bebelina sanatoasa, la termen si cuminte, sarcina usoara in continuare, multa multa dragoste si intelegere si o inima plina de bucurie si optimism in fiecare zi! sa ne traiesti!

Angiuta, bun venit, sarcina usoara in continuare!

Popi, imi place Mara, very nice! acum poti sa o alinti:)intr-un mare hal.

Kmy, la mine nu s-a potrivit calendarul chinezesc, care anunta o fata si Nicholas e foarte...Nicholas!! Cu un cuculetz extrem de elcocvent:):)hi hi

Macarie, repeta analizele, neaparat! Multa sanatate!

Andie, eu am dansat ca o disperata la botez si bebe a dormit in prima parte, apoi s-a trezit el sa danseze si am luat eu pe loc repaus, apoi iarasi s-a culcat- si am reinceput sa dansez:)
A fost super, mi s-a spus ca sunt stralucitoare si adevarul e ca probabil imaginea e data de starea mea de fericire si implinire absoluta.In fiecare zi ma simt parca mai implinita, mai fericita.

Onutz a mea e in calatoreli

Deny, pupici si tie si tuturor fetelor si sa aveti o saptamana buna! Ziua mea la job nu e nici la jumate si e abia luni, auuu...
Asa as fi dormit de dimineata...

22 + cu Nicholas

Mergi la inceput