Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

La multi ani Ioana!Sa fii sanatoasa,fericita si pitica ta sa iti umple sufletul si sa iti aduca numai bucurii!

Si eu mai am 2 zile pana ma sarbatoresc,sotul ma tot intreba ce imi doresc...sincer sanatate!
Graviduta sunt, bebe e bine, o posibila mutare e aproape, sotul e posibil sa isi schimbe serviciul sa scape de stres, promovarea mea e la 1 luna distanta...ce sa mai vreau,cateodata cred ca e un vis
Daca toate merg bine, DD e prea darnic cu noi!

Kmy la mine nu s-a potrivit calendarul

Va doresc o saptamana usoara,pentru mine va trece greu ca e ultima inainte de vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Bioana La multi ani, sa fii sanatoasa si tu si bebelina, sa ai o sarcina usoara mai departe si sa te bucuri de fiecare moment petrecut cu minunea ta . Ce frumoasa aniversare, de abia astept si ziua mea de nastere...atunci voi avea ditamai burtoiul si voi face poze multe . N-ai mai plecat in excursie?

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Neata fete dragi!
Ioana, la multi ani, sa fii fericita si sa iti dea DD tot ce iti doresti tu!
Fetelor am intrat sa va salut repejor si sa va las cativa pentru o saptamana usoara!
Ca produse de ingrijire, la Sara am folosit pana la 1 an Mustela - cele pentru piele normala, si a fost foarte ok. Nu am prea mai vazut insa prin farmacii recent decat pe cele pentru piele sensibila. Dupa 1 an, i-am luat Bubchen si sunt foarte incantata de ele. Pe majoritatea scrie ca sunt si bio. Si am incercat pe cat posibil sa le cumpar din Germania. La noi le-am vazut si prin farmacii, si in real.
Pt masaj, am folosit cat a fost mica ulei din samburi de struguri si a fost foarte ok. Pt iritatii la fundulet si nu numai am folosit grema de galbenele cu propolis si bitter suedez facuta in casa. Ofer reteta doritoarelor
Gata, fug la munca! Va pup pe toate!

Iulia, mami de Sara Andreea si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

La multi ani Bioana! Sa fii fericita, implinita si mereu frumoasa ca acum! Sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui bioana

neata,va invit virtual la un pahar de lapte,cafea.....suc....ce va pofteste inima. azi implinesc 37 de ani!!cea mai tare aniversare de pana acum!!!!pentru ca sunt insarcinata!!!!!!!!!!nu mai pot de fericire. am sarbatorit la 12 noaptea cu tort si lumanari.pitica lui mama mi-a cantat la multi ani de la 11 noaptea...nu stia daca sarbatorim dupa ora romaniei sau a spaniei .sa o pupe mama pe ea, ca parca stia ca e ziua mea si ma face fericita.
va pup dulce pe toate!!!sa aveti o zi excelenta si o saptamana la fel, plina de vesti bune!!!!

embarazada de 20+

o fetita...

Bioana,iti doresc toata fericirea din lume,un bebe sanatos si norocos si o viata plina de iubire ! La multi ani fericiti !

Alina 23+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

la multi ani, ioana..sarcina usoara si bb la termen

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Neata fetele!

Angelique, au am investit in niste sandale sport, cu arici peste degete, glezna si calcai (Humanic, 178 RON, piele pe talpa, sintetic+piele baretele). Sunt foarte comode ele in sine, iar fapul ca le poti desface baretele dupa bunul plac le face superbe de-a dreptul .

Onutz, mai mai, ce poze ai tu acolo!

Irila, felicitari pentru cocosel!

Camitu, ma bucur ca sunteti bine!

Macarie, cum mama naibii ai reusit sa ai analizele asa proaste? Nu vrei sa le repeti si in alta parte?

Legat de nume, a mea e Mara. Au mai rasarit de ici de colo diverse alte variante, dar se pare ca noua ni s-a infipt in cap asta. (eu as fi vrut Chira, dar jumatatoiul cand aude se inverzeste la fata).

Kmy, a mea ar fi trebuit sa fie mascul feroce dupa chinezi. Da' iat-o ca-i pasaricoasa nevoie mare.

Angiuta, bun venit!

Bioana, La Multi Ani! Fericire si sanatate. Restul ...le faci tu singura

Nico, eu de la centura folosesc doar diagonala. Fara centura nu as putea merge ca m-as simti cam "dezbracata". Practic, prind centura in locasul ei inainte de a ma aseza pe scaun, apoi ma asez, si-mi trag diagonala peste cap. Mai ajustezi nitel trensversala (sau aia care ar trebui sa stea pe burta) ca sa nu te taie pe spate (adica sa nu stea intinsa la maxim) si aia e: protectie si confort

Noi in week-end am fost in Vama Veche. Am lasat de izbeliste casa, cu toate cutiile alea ce o invadeaza si am fugiiiiiit ..... mancand autostrada . Am dansat-o bine pe fie-mea, vineri la stuf, sambata la expirat, ta-su s-a alcoolizat zdravan (direct cu galetusa) (am bagat si eu botul nitel, recunosc - dar nici macar un pahar n-am insumat). Plaja nu prea am apucat sa facem, ca ziua dormeam ca grohaiosii. Si de azi ..... inapoi la serviciu dimineata, impachetat si carat seara.

Saptamana usoara si linistita fetele!
(a mea sigur va fi bezmetica bine)

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Dragelor, eu sunt tooootaaal pe dinafara cu ce produse trebuie sa iau bebelului. Din ce ati discutat am tras concluzia ca cele de la weleda sunt cele mai bune....ok dar de unde se cumpara, unde le gasesc si cel mai important...ce produse sa cumpar pt inceput? Eu as zice asa....ulei de corp, gel de dus, samponel si crema pt fundulet...e ok? Crema aia...bepanten nu e buna pt fundulet...intreb si eu ca imi aduc aminte ce folosea sora mea acu cativa ani

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

La multi ani, Bioana!Sa fii sanatoasa si fericita!

Irilac, eu nu cred ca iti trebuie si gel si sampon. Un singur gel care sa mearga si pe par e Ok, astea de bebei majoritatea sunt si pt una si pe alta. Uleiul sa fie natural (gasesti oriunde ulei de masline extravergin, de ex), nu alea speciale pentru bebei si crema pentru fundulet o folosesti numai la nevoie. Eu am folosit bepanten la amandoi, in caz de iritatii mai urate, e f eficienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

La Multi Ani Ioana, sa ai parte doar de sanatate, fericire si bucurii, alaturi de cei dragi!
Onutz si Irilac, felicitari pentru , sa fiti sanatosi si voi si bb in continuare.
Camitu, felicitari pentru ecografie, sa fiti sanatoase si tu si bb in continuare! O sa vezi ca o sa fie totul bine cu ea!
Bubu, cum a fost la botez? Sper ca v-ati simtit foarte bine.
Felicitari Macarie pentru , si sanatate in continuare! Nasol ca au iesit analizele prost, sper sa se corecteze curand, poate ar fi bine cum spun fetele sa faci ceva injectabil sau perfuzii daca tot vomiti.
kmi_black, la mine nu s-a potrivit calendarul chinezesc de data asta.
Angiuta, bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si venit la timp.
Nico, eu citisem ca e mai periculos sa mergi fara centura, eu o port inca fara probleme (nu ma deranjeaza banda de jos ca vine un pic sub burta si cea diagonala deasupra).
Popi, frumos nume ati ales, noi inca mai negociem .
Multumim mamicilor cu experienta pentru sfaturile in privinta produselor pentru bebelusi. Sunt foarte utile cel putin pentru mine care sunt la prima sarcina!
Scuze ca nu am mai intrat de cateva zile, dar vineri am avut o zi super plina la serviciu, sambata am fost plecata de acasa pe la ai mei si prin oras si duminica am facut treaba prin casa. Oricum acasa nu am calculator, doar o tableta si e mai complicat de scris de pe ea. Bb al meu e foarte miscacios mai ales dimineata cand ma trezesc si stau linistita in pat. Am schimbat si eu saptamana vineri, am implinit 23 de saptamani si am intrat in luna a sasea!
O saptamana buna sa aveti toate!

Andreea 23+ cu
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput