Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buna fetelor, va mai invadez si eu cateodat cu cate o intrebare, un rspuns( va citesc f des, sunt alaturi de voi cateva ditre "aspirantele mele"!)!sper sa-mi ajute d-zeu si sa fac si eu parte anul acesta dintr-o odisee!!!
motivul pentru care imi fac aparitia "online" acum este urmatoarea intrebare: v-ati facut testul cu sexul copilului dupa calendarul chinezesc? se potriveste la voi?

o sarcina usoara in continuare!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

macarie, imi pare rau ca nu te simti bine...cred ca durerile alea erau de la vreo carenta de magneziu...sper sa te simti mai bine cat mai repede
nu mai stiu cine intreba de miscarile lui bb ca le simte jos..e normal, bb e deja mare..pe acolo poate simtiti picioarele sau mainile. depinde cum sta ....dar uterul acum e destul de sus , deja a trecut de nivelul buricului...

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

mami de 2, de la dm am luat alverde si weleda..de la magazinul plafar am luat oragnice earth firendly baby si bema

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Eu aseara l-am simtit pe bebe in stanga sus.Ce ghionturi mai dadea...Iar Deliuta mea era atat de incantata ca simtea si ea miscarile lui bebe cand punea manuta.Deja imi pupa burtica,vorbeste cu bebe,ii zice ca-l iubeste...
Azi dupa amiaza merg la un eco de rutina la dr care ma are in evidenta.Abia astept.
Va pup si va doresc o saptamana mai racoroasa si mai usoara !

Alina 23+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Am vrut sa spun ca-n dreapta sus,nu in stanga.Scuze.

Alina 23+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna tuturor!

Sper ca ma primiti si pe mine in gasca voastra, sunt o viitoare mamica de decembrie, DPN 13 decembrie 2012, UM 4.3.2012. Posibil sa mai avem um baietel, sigur voi afla pe 1 august la morfologia fetala.

Despre produse in ingrijire: la Vladut am folosit Weleda, recomandate de moasa, foarte bune, multumita. Pentru iritatii intr-adevar e foarte buna crema de zinc 10% dar nu e pt. uz zilnic insa sunt si alte creme care contin o cantitate de zinc mai mica si recomandate pt uz zilnic. Eu nu am fosit-o pe cea Weleda pt. ca nu imi placea consistenta (nu intra bine in piele) cu "acordul" moasei am folosit Hipp cu care nu am avut nici o problema.
Alverde sunt produse fabricate direct de DM, multe din ele copiate dupa Weleda (ma refer la gama de copii) dar cu un pret mult mai mic - posibil si calitatea, eu as ramane mai departe tot la Weleda cel putin in primele luni.

Servetelele umede stiu ca nu sunt indicate, in spital (am nascut in Germania) am primit un fel de servetele de hartie rezistente care se udau cu apa si foloseau. M-am mirat, le-am folosit dar nu am intrebat de ce pt. ca la vremea aceea nu vorbeam germana si aveam "dificultati de comunicare" cu moasele de la spital. Cand am ajuns acasa mi-am intrebat moasa si mi-a zis ca nu sunt asa recomandate pe pielea nou-nascutului datorita continutului, mi-a zis exact ce contin dar dupa atatia ani am uitat si mi-am cumparat si eu de la DM servetele din alea de hartie, cu toata ca mi se pareau cam tari in comparatie cu cele umede.

Dupa baita am folosit ulei de migdale dulci presat la rece cumparat de la farmacie, mi l-a cumparat moasa, 1 l mi-a ajuns peste un an.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Bine ai venit Angiuta! Sa ai o sarcina usoara si la termen.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

buna fetelor, va mai invadez si eu cateodat cu cate o intrebare, un rspuns( va citesc f des, sunt alaturi de voi cateva ditre "aspirantele mele"!)!sper sa-mi ajute d-zeu si sa fac si eu parte anul acesta dintr-o odisee!!!
motivul pentru care imi fac aparitia "online" acum este urmatoarea intrebare: v-ati facut testul cu sexul copilului dupa calendarul chinezesc? se potriveste la voi?

o sarcina usoara in continuare!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

la mine DA,

buna dmineata , si felicitari!! a mai aparut un baietel!!!!
eu nu ma gandesc inca la produse "cosmetice " pentru bb, ma voi orienta mai tarziu...
estept si eu zilele astea rezultatele analizelor de sange si urina.. mie mi s-au facut destul de des, si nu din cauza riscului de trombofilie, ci pt ca dra mea vrea sa stie cum stau cu fierul se pare...acum am vazut ca medicul de familie a cerut si calciu si magneziu...eu in afara amortelii manii drepte.. a degetelor si niste arsuri la stomac de vre-o 3 zile... sunt bine!!
Alex nu cred ca are o paret preferata, bantuie cand in dreapta cand in stanga...cand mai jos cand mai sus.. parca ar face inspectia pe acolo... si verifica fiecare ungher al casutei lui...eset ciudat cum se simte acum bbde la ''ciocaneli" a trecut la miscari mai ample...se vede cate o galma iesind ici colo...

24w5d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata,va invit virtual la un pahar de lapte,cafea.....suc....ce va pofteste inima. azi implinesc 37 de ani!!cea mai tare aniversare de pana acum!!!!pentru ca sunt insarcinata!!!!!!!!!!nu mai pot de fericire. am sarbatorit la 12 noaptea cu tort si lumanari.pitica lui mama mi-a cantat la multi ani de la 11 noaptea...nu stia daca sarbatorim dupa ora romaniei sau a spaniei .sa o pupe mama pe ea, ca parca stia ca e ziua mea si ma face fericita.
va pup dulce pe toate!!!sa aveti o zi excelenta si o saptamana la fel, plina de vesti bune!!!!

embarazada de 20+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Bioana LA MULTI ANI FERICITI!

Angiuta Bine ai venit! Sarcina usoara si bb sanatos

Macarie Felicitari pt baietel. Pacat ca te-ai simtit asa de rau. Poate vorbesti cu dr si iti da altfel de suplimente. Probabil ca si varsaturile au dus la pierderea vitaminelor si mineralelor.

kmy_black La primul da. Acum nu.

Noi am ajuns de dimineata inapoi acasa. Am fost la Cheia, mi-am lasat fata la tata. A fost bine, era loc si de mai bine. M-am relaxat, am facut plimbari, din care una mai lunga ieri prin padure si cu doua opriri pe drum ca sa papam.

Despre cosmetice. La Bia am folosit gama Nivea cand era mica, pe la 3-4 ani, Dalin, iar acum ce folosesc eu.
Bbelusa misca putin si timid. In general cand satau mai mult intr-o pozitie, inainte sau dupa masa. Cu dulciurile nu ma prea omor de fel, da dimineata manac dulceata sau miere, lapte sau ceai. Din cand in cand o prajitura cu crema, dar nu de ciocolata.

Intrebare: voi mai folositi centura de siguranta la masina. Acum pe drum, sotul m-a certat ca mi-am pus-o, si mi-a explicat ca in caz de accident la o viteza mai mare de 50 de km/h, centura provoaca leziuni. Adevarul e ca acum ma si incomodeaza, chiar daca o las mai lejera peste burta, tot se strange si ma deranjeaza.

PS. vreau si eu parola. Mi-a facut Bia poze la burtica si vreau sa le urc, dar si sa va admir burticile.

Nicoleta

Mergi la inceput