Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Micul meu print e lenes azi ca mami. Uneori il simt si eu in stanga de parca as avea un carnacior acolo :)). Alteori se da pe dreapta. Nu l-am simtit pana acum sa ma trezeasca din somn, deocamdata e foarte fin in atingeri pt ca e mic. Am mancat aproape un borcan de nutella azi singura si mi-a multumit dandu-mi de stire ca i-a placut si lui. In ritmul asta o sa fiu o balenuta :D (noroc ca ma ajuta metabolismul meu ca altfeeeel).

Sa aveti o zi frumoasa fetelor si Bubule. Sa ne odihnim ca de maine incepe nebunia, iar!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Mena, e clar ca puiului tau ii plac dulciurile, la mine n-a mai mers, noroc ca mai bag uneori cate o inghetata,kekul lui cu lapte, dimineata - si uneori ceva unt cu gem de caise-alt favorit.Cred ca am 4 luni de cand nu am mai gustat o bucatica de ciocolata sau ceva cu crema, pai inainte eram innebunita supa Rafello, Ferrero, parca as fi altcineva cand le vad:)
Asa ca macar al tau nu face figuri:)..

Si o sa vezi tu ce gimnastica o sa fie pe capul lui cand o sa aiba putere si o sa il simti ca lumea, nu o sa te mai saturi de povestit cu el! Oricum esti o norocoasa ca l-ai simtit asa de repede!!

Te pup, pup si pestisorul, sa fie jucaus!

zi buna!!
PS eu re-fuz sa ma gandesc ca maine e luni

22 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Onutz, felicitari Amour!!!! Te-ai facut si tu cu un carucior albastru :) bv :):):*

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

da weleda sunt ok ..sunt bio majoritatea...mai gasiti chestii bio l#537;a magazinele DM...klorane au chimicale , eu nu-mi iau nici pt mine ...
pudra cu talc doamne fersteeeeeeeeeeee astupa porii, usuca ingrozitor...cremele pe baza de oxid de zinc sunt cele mai bune..sunt naturale...eu la nevoie am folosit pt misso sudocrem cu oxid de zinc si lavanda...are el pe acolo so alte chestii dar e safe...

Doura, zi-mi te rog si mie gamele bune pt bebelusi, fara prostii in ele de la magazinele DM, ca vreau si eu sa achizitionez cate ceva pe viitor, dar nu cunosc nik din aceste magazine desi am unul chiar langa mine nu prea intru in el niciodata.

Citat:
citat din mesajul lui irilac31
Vad ca vorbiti de uleiuri si produse naturale...ce parere aveti de uleiul de argan? Pot oare sa ma dau cu el acum pe burtica sau sa-l dau pe bebe? O prietena de-a mea lucreza la o firma care importa si distribuie in tara diferite uleiuri si mi-a zis ca sunt sigur naturale si presate la rece...eu fiind putin sceptica stiind ca uleiul de argan e f f scump ( bine...nici asta nu e f ieftin...)
O duminica frumoasa sa aveti

Felicitari pt baietos!!!!:*

eu folosesc inca din sapt 12 ulei de argan amestecat de mine si cu alte uleiuri bio presate la rece. Si eu am auzit ca e extraordinar pt gravide si ma masez seara de seara cu acest mix. Pt bebe habar nu am

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Bubulina, pestisorul meu azuriu ma lasa sa ii duc dorul , ieri a fost lenes si a miscat f putin. Am observat ca misca dupa ce mananc ceva (in general dulce). Probabil e modul lui de a multumi.

eu asa si stiu..ca daca papi ciocolata, bebe devine agitat:))

21+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane 0,2; FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, Aspenter (3 pe sapt); 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 200mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI

Mergi la inceput

Mami de 2 Tinand cont ca cioco da energie, da, dar cum eu in primele 12-13 saptamani nu m-am atins de dulciuri sub nicio forma acum parca am luat-o pe campii.

P.S: Acum poftesc la cabanos prajit si cu cartofi prajiti cu mult mustar. In viata mea nu am mancat la modul asta . Noroc ca imi arata cantarul tot 55 de kg .
Bubu ma simt o norocoasa ca il am , ca il simt si abia astept sa dea la ficatel :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

ce fac burticutele ?
eu intru rar din lipsa de timp , dar de citit va citesc aproape in fiecare zi
la mine este 100% fetita si o sa o cheme Katrina sau Casandra , inca sunt in tratative cu fetita
noaptea trecuta mi-am petrecut-o la spital la Sf Ioan din cauza unei dureri cumplite in piept si respiratie din doi in doi , stau cu ea de cateva zile dar ieri cand nu am mai putut nici mainile sa le ridic fara sa mor de durere ......
mi-au facut analizele de sange la spital si toate sunt praf , absolut toate sunt mai mici decat normalul unele dintre ele cu mult doar calciu este marit , dar nici asa nu este bine
luni ma duc la med de familie sa tratam situatia
imi pare rau ca nu facut analize de sange mai des, am facut odata cand mi-a iesit testul pozitiv si atat
mergeti si faceti cat de des puteti , este cel mai bine asa
acum trebuie sa iau vitamine tot felul de suplimente dar problema este ca eu nu am trminat cu vomitatul , inca o fac de 4-5 ori pe zi si nu stiu cum sa iau pastilele pt ca le dau imediat afara
am sa incerc sa le sfaram , sa le fac praf si sa bag in mancare , alta solutie nu am
am slabit saptamana asta aproape 2 kg ,
bebita este bine , azinoapte mi-au facut si o eo si am vazut-o

voi ce nume le puneti bebeilor ?

20+

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE

ce fac burticutele ?
eu intru rar din lipsa de timp , dar de citit va citesc aproape in fiecare zi
la mine este 100% fetita si o sa o cheme Katrina sau Casandra , inca sunt in tratative cu fetita
noaptea trecuta mi-am petrecut-o la spital la Sf Ioan din cauza unei dureri cumplite in piept si respiratie din doi in doi , stau cu ea de cateva zile dar ieri cand nu am mai putut nici mainile sa le ridic fara sa mor de durere ......
mi-au facut analizele de sange la spital si toate sunt praf , absolut toate sunt mai mici decat normalul unele dintre ele cu mult doar calciu este marit , dar nici asa nu este bine
luni ma duc la med de familie sa tratam situatia
imi pare rau ca nu facut analize de sange mai des, am facut odata cand mi-a iesit testul pozitiv si atat
mergeti si faceti cat de des puteti , este cel mai bine asa
acum trebuie sa iau vitamine tot felul de suplimente dar problema este ca eu nu am trminat cu vomitatul , inca o fac de 4-5 ori pe zi si nu stiu cum sa iau pastilele pt ca le dau imediat afara
am sa incerc sa le sfaram , sa le fac praf si sa bag in mancare , alta solutie nu am
am slabit saptamana asta aproape 2 kg ,
bebita este bine , azinoapte mi-au facut si o eo si am vazut-o

voi ce nume le puneti bebeilor ?

20+

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Felicitari pentru fetita! Imi pare tare rau ca nu esti bine. Ca nume de fata ador numele Matilda sau Sophia, dar eu cel mai probabil o sa am baietel :D. Aveti grija de voi. Daca tot vomiti, mai bine niste perfuzii, macar alea merg direct la tinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Macarie, imi pare tare rau ca ti-a fost rau si de analizele proaste.Eu de ex nu prea asimilez vitamine din pastile. Ma gandeam si eu ca poate cel mai bine ar fi sa faci niste perfuzii sau niste injectii, asa se asimileaza cel mai bine si nici nu te chinui sa le inghiti.O cura de 10 zile te-ar pune sigur pe picioare. Nu cred ca e bine sa le faci praf...vazusem o data un reportaj in care zicea ca nu e ok de taiat/ sfarmat pastilele ca ele sunt " proiecate" sa se dizolve treptat...ceva de genul.
Iti doresc multa sanatate, bine ca bebelina e ok

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Macarie, imi pare rau ca ti-e rau! dar durerile in capul pieptului pana la urma de la ce sunt? cu tensiunea cum stai?
sapt. asta ma duc si eu sa imi refac analizele de sange..sa vad si eu cum mai stau cu ele ca de vreo 3 luni nu am mai facut nimic gen hemograma.
Felicitari pt girlie!
ff frumoase numele alese pana acum. prietena mea si-a numit fetita nascuta acum 2 saptamani: Katerina.. seaman cu Katrina:)si mi-am adus aminte..
mie imi spunea familia cand eram mica Katrina..de la Cristina(ca asa ma cheama)

ps: fetelor vroiam sa va intreb: voi unde simtiti bebeii?? eu il simt mai tot timpul numai sub buric.. adica chiar deasupra liniei bikinului,poate nitel mai sus... e ok , oare????
azi ma gandeam, oare nu e cam jos?:)))

21+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane 0,2; FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, Aspenter (3 pe sapt); 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 200mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI

Mergi la inceput

Mamide2 si eu tot acolo il simt, numai ca la eco mi-au zis ca e lung colul si inchis si sa nu imi fac griji din cauza asta.

Mergi la inceput

In seara asta pestisorul meu azuriu a fost foarte ocupat. Nu stiu ce a mesterit acolo in burtica dar timp de o ora l-am simtit in continuu. Nici nu m-am miscat, nici nu l-am atins de frica sa nu se opreasca . Si cand ziceam ca s-a bagat la nani a mai dat un piciorus sa-l simt ca e tot acolo. E un nazdravan.
Vineri am fost sa il mai vad o data la eco si l-am prins tragand de cordonul ombilical ca de o sfoara :)). Si ma mai mir de ce ma doare uneori burta, daca el se tine de prostioare .

Mergi la inceput