Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Fetelor, am o intrebare: inafara de DT si de eco morfologica, mai exista ceva ecografii speciale, care sa se faca doar la anumite sapt de sarcina, sau se merge la eco cand ne cheama medicul ?

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Omega 3, CETEBE, Euthyrox 12.5mg

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Alinnaaa, felicitari pentru eco plin de vesti frumoase, bune si asteptate!
Doua fete cucuiete si cu tine 3!tati trebuie sa fie in al noualea cer!

22 + cu Nicholas

Merci,Bubu!!!
Urmatoarea intalnire este la inceputul lui sept ,ca sa-mi dea si prenatal incepand cu 10 sept.

Alina 23+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Madalina, in mod normal mai este morfologia de trim 3, dar pe care unii medici nu o recomanda neaparat pt ca bb e deja f mare si nu se mai vad decat bucatele. In rest, mai ales pt fetele care aveti ceva probleme de coagulare sunt importante eco cu doppler pt arterele uterine si artera ombilicala a lui bb. Dar pt astea de regula zice medicul cand trebuie facute in functie de situatie. A, si ar mai fi testul de glucoza pe la 28 de sapt, parca

Iulia, mami de Sara Andreea si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Ufi, fete! Multumesc mult de ponturi! O sa caut varza si poate mai pun comprese cu apa rece pana mai gasesc. Presupun ca e varza murata nu normala, nu?

Bubu pestisorul meu azuriu e mare inotator. In fiecare seara are program de inotat, dupa amiaza de dansat si dimineata cand se trezeste mami se intinde si el un pic asa de "buna dimineata". . rau de tot de el.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Heeeeeelloooooo, gagici!
Wow, cat am lipsit
Gata, fuse nunta, fuse sedinta, veni mini concediul
Azi-noapte am dormit neintorsi dupa multa vreme...
e f linistit, mai inghionteste, mai doarme

Ma apuc sa citesc

Bubu am fost cuminte Da, ne-am gandit la nume
Lucian
Asteptam sugestii pentru al doilea
Bioana, in primul rand LA MULTI ANI!
F frumos numele
Asa stiu si eu, Johnson nu e chiar cea maibuna alegere. Eu o sa iau exact ce zice Alexa, cu d-astea ma dau si eu acum.
Angelique, eu am niste sandale cu o bareta cat un deget de groasa care trece peste degete si inca una care tine glezna
Alina
Irilac, felicitari pentru print
Camitu, ne bucura vestile bune
Macarie, felicitari pentru printesa
Ai grija cu calciul marit, sa nu mai ai si in suplimente
Mami, acolo il simt si eu, mai rar inghionteste mai sus de buric. Chiar daca uterul e un pic mai sus, acolo ajunge el cu manutele lui scumpe. Gandeste-te ca e inca foarte mic
Mena, printisorul tau e un neastamparat
Kmi, la mine s-a potrivit, dar eu nu prea cred in d-astea
Angiuta, bine ai venit
Nicoleta, eu inca folosesc centura pentru ca ma simt mai in siguranta, dar o las f f larga si o tin cu mainile (ca pe o liana )
Dana, La multi ani!

Va multumesc pentru felicitari si va pup pe toaaaaaateeeeeeee

Onutz 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Mena, varza cruda, noua, nu murata!
Onutz sa-ti fie de bine nunta! Cum a fost sedinta? Odihna placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IuliaCospy

Mena, varza cruda, noua, nu murata!
Onutz sa-ti fie de bine nunta! Cum a fost sedinta? Odihna placuta!

Bun, ca pe aia murata chiar o mancam .
Multumesc, Iulia

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Mena, ce descri tu e ca febra laptelui. Cum au zis si fetele cu varza sau comprese reci. Dar nu foarte reci. Daca faci si febra mergi la medic.

Popi, imi place mult numele Mara, e deosebit. Noi inca nu ne-am gandit la nume. Ia ca ma pun cu gura pe sot sa alegem numele copilei.

Bubu, sa va fie de bine dantuiala.

Onut, concediu placut. Eu rezist eroic. O sa imi iau concediu de odihna tot in octombrie si apoi continui cu prenatalul. Pana atunci trebuie sa gaseasca si inlocuitor pentru mine pentru cat voi lipsi.

Multumesc cu sfaturile pentru centura. O sa o folosesc cum zice Popi, da parca vad ca iar imi sare in cap sotu. El lucreaza intr-un service auto si a fost la multe cursuri despre siguranta si ce mai au masinile astea prin ele. Are argumente pro si contra la tot ce tine de masini, iar eu cum sunt nestiutoare pe domeniul asta nu ii pot tine piept.

PS. Am pus si eu poze cu burtica si le-am admirat pe ale voastre.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Buna dimineata. Ce mai faceti? Sa profitam azi ca e mai racoare in Bucuresti, de maine cica vine iar caldura.
Onutz, bine ai revenit, distractie placuta in concediu (si odihna placuta). E frumos numele Lucian.
Mena, nasol ca te deranjeaza sanii asa tare. Mie mi-au crescut putin, dar nu m-au deranjat deloc. Sa speram ca se mai rezolva cu varza.
Bubu, . Ce mai face Nicholas?
Mada, eu stiu ca mai e o eco morfologica si in trim 3 (pe la 32 de sapt), in afara de asta pe mine m-a chemat la 28 de sapt sa-mi mai verifice IR-urile. Pana atunci tb sa merg saptamana viitoare sa se uite pe rezultatele la analize (in general sunt bune, dar am inceput sa am anemie mai mult decat pana acum, m-a ajuns thalasemia mea din urma).
Bebelina mea a fost cuminte azi, nu a mai fost activa dimineata, dar ce folos ca tot m-am trezit la 5 jumate si nu am mai putut adormi. Vad ca acuma se misca de zor cand eu stau la birou si scriu.
O zi buna si cu sanatate sa aveti!

Andreea 23+ cu
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

macarie, mi-am adus aminte ca citisem ca daca ai vreo valoare marita la teste, de ex calciu asta nu inseamna ca ai luat prea mult ci ca nu se asimileaza...si calciu nu e ok daca nu se asimileaza pt ac se depune pe unde nu trebuie...
despre noi:am fost la morfologie, toate masuratorile bune dar statea cu picioarele stranse nu s-a putut vedea daca e fata sau baiat..mai merg pe 6 pt un checking doar sa vedem ce e ..anyway, eu sunt fericita ca e copil sanatos bine dezvoltat

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 22+

Mergi la inceput