Bv Ile,Roxy, Balanta!Hai Gabi,Bea,Tamys!(52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

FELICITARI ILENUTZA!!! BUN VENIT IRINUK!!! SA CRESTI MARE SI FRUMOASA!

avalansa de fetitzeeee!!! yuuppyyy!!!

eu n-am somn evident am tot ciugulit cate ceva de teama k maine o sa fac foamea mi-am mai revizuit odata dosarul cu analize, am completat chestionarele pt asigurare, am intins niste rufe, am pregatit hainutzele de iesit din spital si i-am lasat instructiuni lui sotzulache...m-am semiepilat, continuarea maine dimi cand fac si baie k sa fiu mai fresh...nu stiu ce sa mai fac k sa ma obosesc sa mai ia somnul adineauri ma gandeam k parca nu realizez ce se intampla k e ultima seara cu burtik...n-am emotii legate de ceza, insa nerabdarea e maaarreeee!!! vorba lui sotzulache - as vrea sa trecem peste nebunia din zilele urmatoare si sa ne trezim direct acasa cu micutza deja se anunta vreo 3 zile de agitatie - telefoane, sms, vizite peste vizite etc

multumesc pt incurajari si ne auzim dimi inainte sa plec n bunutza! (sper sa si dorm )

Roxy
38+ AMR O ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Felicitari Ilenuta!!! Bine ai venit Irina sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!!!!

Asa punctualitate la piersicutele noastre mai rar chiar cānd avea dpn, bravo Irina. Ilenuta recuperare usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Roxy mult curaj maine o sa vina miracolul vostru. Bucura-te de ultimele senzatii cu burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutare la ceas de noapte!
In primul rand FELICITARI ILENUTA! BUN VENIT IRINA! Sa ai parte de noroc, sanatate si fericire!

Mie mi-e din ce in ce mai greu cu burtosul meu, abia astept sa nasc! E f miscacioasa bebelina si ma cam rupe Plus ca sufar rau cu caldura si mai nou am niste mancarimi de burta de innebunesc nu alta. De fapt asta e si motivul pt care-s treaza la ora asta...ceva remedii stiti? a mai experimentat careva?
Altfel, maine ma duc iar la recoltare, ma chinuie o nenorocita de candida, e deja a treia oara cand am probleme in decursul a doua luni. Si colac peste pupaza mi-au iesit analizele la sange si am anemie, deci tre sa ma apuc urgent de fier. Dar or trece si astea, abia astept sa-mi tin puiul in brate, parca nu mai trece timpul asta odata!

Maria, nu te mai necaji cu babele, lasa-le sa vorbeasca si vezi-ti de-ale tale. Eu si-acum o scot pe Ilinca afara cu carutul, la 2 ani si 4 luni, si mi-e f la indemana, nu m-as descurca altfel. SI-mi face o gramada crize pe afara si se tavaleste pe jos dar nu ma agit, chiar daca toata lumea incepe cu "vai ce rusine, fata mare" Nu mai zic de suzeta la care am renuntat recent, ce mai pateam si cu aia, toata lumea gasea ceva de comentat la adresa lui suzi, da' mai lasati-ma bai nene in pace! :))
In schimb sunt satula pana peste cap ca toata lumea, dar absolut toata lumea, sa-mi spuna ca am baiat sigur si nu fata, ca e imposibil la o asa burta tuguiata sa fac fata. Mai am putin si cred si eu asta :)) Chiar nu stiu de ce au mai inventat astia ecograful, daca toti sunt mama Omida si prevad ce sex va avea copilul meu

Biribu

Acum mai dormi daca mai poti! Norocul meu ca e fetita la gradi ziua si ma pot odihni ca altfel innebuneam.
Noapte usoara tuturor!

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 29+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Felicitari Ilenutza! Refacere rapida si usoara! Bine ai venit pe lume micuta Irina! Sa cresti mare sanatoasa!!

Curaj, nasteri usoare si bebei sanatosi si frumosi Gabriela, Roxypuy, Beatrice!

Cami - mami de cirese de mai
35+
AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Poze cu noi pe picasa.

Multumim frumos Roxy pt ajutor !

Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Bravo, felicitari, Ilenutza, bun venit bebe Irina, sa ai o viata minunata alaturi de familia ta frumoasa!

Roxy -- bafta multa azi, curaj, o sa fie totul bine!

Zizou -- mersi de urare, am avut o zi de nastere minunata, linistita, cu tort facut de copii ajutati de soacra, cu odihna pana la pranz, un vis...

Eu azi la 5 dimineata m-am trezit cu amandouafetele cu febra, Jodie plangand ca o doare capu si burta, apoi a vomitat si a adormit, le-am dat ibuprofen la amandoua si le-a cedat febra si au maindprmit 3 ore, acum vad a sunt bine. O sa merg cu ele la doctor mai tarziu un pic...

Va pup, a adormit Jeff, asa ca incerc sa mai trag si eu un pui de somn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!Va invit la o sau ceai cu miere si lamaie.M-am trezit cu o durere groaznica de gat .
Timi pe la 1 s-a trezit plangand si a vomitat.O tin acasa sa-i menajez azi burtica cu ceva mancare mai de regim.
Va multumesc de sfaturi .Va spun sincer,ca nu stiu ce sa fac.M-am trezit acuma la sfarsit de sarcina cu frica asta.Si as putea sa fac un doppler ca sigur gasesc unde.Dar ce fac cu rezultatul?Va spun sincer ca mi-ar fi groaza maxima sa ma prezint la usa dr mele cu un rezultat de la alt dr,dupa ce am adus deja pe lume o fetita perfect sanatoasa cu ajutorul ei,si nu mi-a dat de inteles nici o clipa,ca acuma ar fi diferit.

Ps,acuma vad in titlu ca a nascut Ilenuta!Felicitari din suflet,recuperare rapida iti doresc!

_

Mamica mandra 37+Emma Iulia
AMR 14 ZILE

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Ce bine ca nu am dus-o...tocmai a vomitat din nou .Febra nu are,probabil e de la castravetele de aseara.
Delia,vad ca ne confruntam cu probleme similare.Insanatosire grabnica va doresc!
Bumbita,daca ai mancarimi de burta,trebuie sa ai grija sa fie tot timpul foarte bine hidratata,si in nici un caz sa nu te scarpini.E primul semn ca cedeaza pielea de pe burtica,si risti sa faci vergeturi.Vecina mea la fel a patit,se scarpina zdravan,si i-a crepat pielea.Bine,e posibil sa se faca oricum,dar macar sa nu se agraveze.
Carmen ce ficior dragalas ai tu acolo

Roxy,nastere usoara,recuperare rapida si bebe papacios iti doresc![majorata]

_

Mamica mandra 37+Emma Iulia
AMR 14 ZILE

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

neatza dragele mele multumim de cafea kimmy eu azi chiar ca o pot savura doar virtual k pana la 3 beau doar apa sper sa rezist, sa nu leshin
am adormit destul de greu aseara, pe la 12 abia m-am pus in pat si cred k mi-a mai luat o ora pana sa adorm dar am dormit bine, m-am odihnit si la 7 eram deja in picioare, fresh si happy k am reusit sa golesc "instalatia" fara ceai laxativ, fara supozitoare...natural
aaa, ce credeti...pana sa adorm stateam si ma uitam la patutz si nu intelegeam ce lipseste...am uitat sa pun aparatorile doohh!!! o sa le pun acum k sa fie meniul complet
ma bag sa fac o baie, sa ma mai epilez pe ici pe colo, mai strang niste rufe vad io cu ce imi mai gasesc de lucru k sa uit de foame si pe urma mai zac la tv pana vine sotzulache sa ma ia.

sper sa apuc sa mai intru un pik inainte sa ma bage la sala. dk nu reusesc, va pup pe toate, va multumesc din suflet pt incurajari si va dau de veste cum am ocazia
aaa, si las si un rand de majorete pt gabitza si bea

Roxy
38+ A VENIT SI ZIUA CEA MARE!!!

Mergi la inceput