Bv Ile,Roxy, Balanta!Hai Gabi,Bea,Tamys!(52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Mamici ce mai dati voi pt colici ? Eu am incercat infacol si bonnisan si nimic nu isi face efectul , ma dispera cu plansul

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura32

Mamici ce mai dati voi pt colici ? Eu am incercat infacol si bonnisan si nimic nu isi face efectul , ma dispera cu plansul

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Saab Simplex si pus pe burtica...doar asta a functionat la noi.
Dupa ce am descoperit statul pe burtica,am fost cea mai fericita...si in carucior afara il plimbam tot stand pe burtica...dar asa era linistit.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

39+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Carmen: nu iti face probleme pt mine ca nu e ceva urgent

Dana: si mama imi zice la fel cu ecografiile din ziua de azi, oricum eu nu ma agit. Din punctul meu de vedere poate si eu si oricare din cei de varsta mea ar fi putut la fel de bine sa se nasca cu diverse chisturi si nimeni sa nu aiba habar pt ca pe vremea aia nu se faceau ecografii. La inceputul trimestrului 2, bebe a avut un chist de plex coroid, confirmat de 2 medici, insa am simtit de la inceput ca nu va fi o problema si in 4 saptamani s-a resorbit. La fel si acum cand am aflat de cel ovarian, sunt convinsa ca se va resorbi, inainte sau dupa nastere.
Oricum eu sunt ft atasata de doctorita mea, o femeie super din toate punctele de vedere, niciodata nu imi tranteste vreo veste ca si cum e ceva grav sau definitiv, dimpotriva, imi arata pe monitor, imi explica, ma linisteste, imi spune ca se va ocupa in mod deosebit de monitorizarea problemei respective. Daca aveam un doctor care nu isi dadea silinta la fel de mult sa ma faca sa inteleg orice aspect al sarcinii, il schimbam demult.
In alta ordine de idei mi-a placut mult scaunul de masa, dar ce m-a dat pe spate a fost dusumeaua ta ...

Porumbita: e asa dragut Victor

Carmina: nu il cunoastem pe tati, dar Mirunica iti seamana bucatica rupta!

Kimmy: fa totusi un doppler sa vezi ce e cu arterele alea, desi greutatea mica nu e o tragedie la un bebe. Eu m-am agitat mult cand bebe a ramas in urma ecografic sa aflu de ce anume, dar la mine nu a fost o problema de genul placenta sau artere, si pana la urma bebe a recuperat, acum are 3100 gr

Maria: incredibil cu babele in parc, sa ma fereasca Dumnezeu sa dau peste asemenea specimene, ca eu sunt ft irascibila la faze de-astea si mi-e ca dau cu ele de pamant. Cum sa isi dea asa cu parerea, aiurea-n tramvai?!

Eu am comis-o azi, am mancat fast food si acum am ditamai arsurile la stomac. Nu stiu ce-a fost in capul meu, dar am poftit si nu m-am putut abtine. Poate gandul ca dupa ce nasc tre sa fiu mai atenta cu alimentatia in alaptare... Chiar am o intrebare, in alaptare mai exista risc in caz de infectie cu toxoplasma sa se transmita la bebe? Ca neavand anticorpi a trebuit sa ma abtin de la alimente gen branzeturi nepasteurizate, carne/oua neprocesate termic, fructe de mare si altele, si tare mi-e dor de niste creveti de exemplu. Oare o sa pot manca?

38+ Ana Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Pentru durerile de burtica si eu tot Sab Simplex i-am dat la Timi.
Baita eu i-am facut destul de des,mai saream uneori,in rest in facem in fiecare seara.O calma tare mult,i-am facut o rutina,de obicei iesem la plimbare,veneam acasa,ne mai alintam,apoi baita,papa si nani.
Primele cateva zile eu o tineam cu manusele,ca se zgaria ca tot ramanea cate-un colt la unghii,desi i le-am taiat cum am ajuns acasa...

Am vazut toate pozele noi,ce frumoase si mamicile,si burticile si bebeii si schizitiile .Am pus si eu 2 poze cu burtoiul.
In weekend cred ca o sa asamblez si eu patutul,doar ca trebuie sa aduc asternuturile de la mama.

_

Mamica mandra 37+Emma Iulia
AMR 14 ZILE

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!! mai scoatem so noi nasul de la naftalina..:))
Ploua cu piersicutze in livada noastra..:))

Felicitari si bine ati venit pe lume cele mai proaspete piersicutze:Andrei de Laura32, Victor de alinutzac,Ecaterina de Danett,Petru Claudiu de anaoi,David Andrei de nycosia,Eric Andrei de Mygirl,Stefan de niccostea,Miruna de carmina_s,Victor Gabriel Porumbita,Riana de ramonavlas!!!

Am admirat si eu poze noi cu bebebi si burtici Diana si Freedelia aveti niste comori superbe, Daconst foarte fain scaunelul si burtica super!! Miruna sunt absolut super si gemenii tai, nu mai zic de ceilalti bebei care sunt absolut deliciosi din ce-mi aduc aminte: bebei de R_ocsy, Ali24, Fleur, Laura32 si sper sa nu fi uitat pe nimeni! sa va traiasca si sa creasca mari si sanatosi ca tare frumusei sunt

Cami - mami de cirese de mai
35+
AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Kimmy si zic sa faci un doppler ca acolo se vad clar fluxurile, cum e bb oxigenat

38+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Azi la 3am s-a nascut Irina, 3600, 53 cm, apgar 9 , circulara de cordon, natural fara epidurala, travaliu lung, nastere grea

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

felicitari, ilenutza! recuperare rapida si mult laptic! sanatate si fericire irinei!

nastere usoara, roxypuy!

am semnat si eu azi contractul cu medlife, am facut consultul preanestezic si neonatologic, am fost si la control si dr zice ca bebe e ok si colul e inchis, desi am contractii din ce in ce mai puternice

in weekend ma duc la o nunta, sper sa fie ok si sa ne intoarcem tot 2 in 1

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Bravo Ilenuta! Bine ai venit pe lume Irina,sa fii sanatoasa, mancacioasa si cuminte,ca frumoasa suntem convinse ca esti (dar vrem si poze...)!

Ilenuta imi pare rau sa aud ca ai avut o nastere grea, esti o curajoasa, acum sper ca au trecut durerile si tot si te bucuri de printesa ta.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Felicitari Ilenutza,
bun venit Irina
sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa.

38+ Sara

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput